benim erkek arkadasimda istemiyo ama yinede yapcam :) onlarin burun problemli olsa onlarda yapmak ister, anlamiyolar ki bizi
her tartismada diyo: Ameliyati yapmicaksin, iptal et
ama ben artik ciddiye bile almiyorum valla
ona durumunu anlat, nekadar mutsuz oldugunu, birazda agla, anlar seniBende öyle yaptim
erkek (koca manita boyfriend...) bugün var yarın yok...onların bıdı bıdısıyla kuyuya bile inilmez...burun sizin burnunuz onların tapulu malı değil...asdfghhfdaafgagagaga...
mart ayında görüşmeye gitmiştim Emre Bey"e.Eşim hayatta gelmez.Ben kararımı çokdan verdim fakat eşim izin vermiyor.
Vallahi canım inatçısın dememe bile inat eden bi kocam var.
yapmammı yaptım bana zamanını soyleyecekmıs.
burun bızım de canımın ıcı parayı kazanan kocam.e halıyle bende oglusa baktıgımdan calısmıyorum.
o zaman diyecek bir şeyim yok aile içi kararınız, ama umarım sonuç seni mutlu edecek şekilde olur :))
...:) öyle canim ama senin mutlulugunu istiyorsa bidi bidi yapmicak...sen parayi kazanmiyorsun belki ama cocugunu dogurdun...evi cekip ceviren sensin...bu da senin ödülün olsun...
aman benım kocamın derdı cırkın karısına bısey olursa amelıyatda.yok efendım sonra burnum duserse vs vs
bu ıs olacak olacak
aman benım kocamın derdı cırkın karısına bısey olursa amelıyatda.yok efendım sonra burnum duserse vs vs
bu ıs olacak olacak
ladys resimler yükledim...:)
resimsiz bile kac kisi merak etmis bakmis profilime artik resimlerle wohooo...
eski resminize kıyasla güzel olmuş iki sene mi oldu emre beye ameliyat olalı kesi yerinde iz belli oluyor mu ?
"cirkin"i bi sil sen :)
evet benimkide öyle: burnun ameliyattan sonra güzel olmazsa, beyenmezsen ne olcak, senin depresyonlarini ceken ozaman ben olurum diyo
cirkin deme kendine...birsey olmaz ben 3 kez ameliyat oldum ve hala yasiyorum...
burnumda düsmedi...hala yerinde...
Çirkin işin şakası tabiki.Kendimi gayet güzel hissediyorum ve bunu Emre Bey"e de söyledim.
Meev sen neden 3 defa ameliyat oldun ki ?
...
almanyada ki doktorlarin cogu sanrim diplomasini marketten aldi...ondan dolayi üc kez olmam gerekti...:) ikinci ameliyat sonrasi resimlere baktiysan sanrim nedenini göreceksin canim...adamlar yapayim derken nedense hep yikiyorlar...:)
ladys resimler yükledim...:)
resimsiz bile kac kisi merak etmis bakmis profilime artik resimlerle wohooo...
bende o ilk koydugun resmindeki burnu emre ilhan yapti sandim,sok oldum(altina yazmamissin ya ameliyattan önce felan diyeama degisim cok güzel olmus bi burun insani ne kadar degistiriyo ya..
kızlar ya rica edince emre bey öndende tasarım yapıomuydu ???
Kızlarfiyat konusunda bana yardımcı olacak biri var mı?Şuanda en düşük fiyat nedir?5000 tl mi 2009 yılında sormuştum Emre beye hastaneden hastaneye fiyat değişiyordu ona göre paramı hazırlayıp hemen ameliyat olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?