Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

yapmammı yaptım bana zamanını soyleyecekmıs.

erkek (koca manita boyfriend...) bugün var yarın yok...onların bıdı bıdısıyla kuyuya bile inilmez...burun sizin burnunuz onların tapulu malı değil...asdfghhfdaafgagagaga...

burun bızım de canımın ıcı parayı kazanan kocam .e halıyle bende oglusa baktıgımdan calısmıyorum.

mart ayında görüşmeye gitmiştim Emre Bey"e.Eşim hayatta gelmez.Ben kararımı çokdan verdim fakat eşim izin vermiyor.
Vallahi canım inatçısın dememe bile inat eden bi kocam var.

o zaman diyecek bir şeyim yok aile içi kararınız, ama umarım sonuç seni mutlu edecek şekilde olur :))

yapmammı yaptım bana zamanını soyleyecekmıs.

burun bızım de canımın ıcı parayı kazanan kocam .e halıyle bende oglusa baktıgımdan calısmıyorum.

...:) öyle canim ama senin mutlulugunu istiyorsa bidi bidi yapmicak...sen parayi kazanmiyorsun belki ama cocugunu dogurdun...evi cekip ceviren sensin...bu da senin ödülün olsun...

o zaman diyecek bir şeyim yok aile içi kararınız, ama umarım sonuç seni mutlu edecek şekilde olur :))

...:) öyle canim ama senin mutlulugunu istiyorsa bidi bidi yapmicak...sen parayi kazanmiyorsun belki ama cocugunu dogurdun...evi cekip ceviren sensin...bu da senin ödülün olsun...

aman benım kocamın derdı cırkın karısına bısey olursa amelıyatda.yok efendım sonra burnum duserse vs vs
bu ıs olacak olacak

aman benım kocamın derdı cırkın karısına bısey olursa amelıyatda.yok efendım sonra burnum duserse vs vs
bu ıs olacak olacak

"cirkin"i bi sil sen :)
evet benimkide öyle: burnun ameliyattan sonra güzel olmazsa, beyenmezsen ne olcak, senin depresyonlarini ceken ozaman ben olurum diyo

bu ıs olacak olacak

cirkin deme kendine... birsey olmaz ben 3 kez ameliyat oldum ve hala yasiyorum...
burnumda düsmedi...hala yerinde...

Son düzenleme:
eski resminize kıyasla güzel olmuş iki sene mi oldu emre beye ameliyat olalı kesi yerinde iz belli oluyor mu ?

tsk ederim...evet iki sene oldu...:)
benim belli oluyor ama bu sanrim benim hatam...pek rahat birakmadim burunu ilk günler ondan pek güzel kaynamadi...ama normalde belli olmaz kesi izi...bir cok acik ameliyat olmus arkadaslarda oldugu gibi...:)

Son düzenleme:
"cirkin"i bi sil sen :)
evet benimkide öyle: burnun ameliyattan sonra güzel olmazsa, beyenmezsen ne olcak, senin depresyonlarini ceken ozaman ben olurum diyo

cirkin deme kendine... birsey olmaz ben 3 kez ameliyat oldum ve hala yasiyorum...
burnumda düsmedi...hala yerinde...

Çirkin işin şakası tabiki.Kendimi gayet güzel hissediyorum ve bunu Emre Bey"e de söyledim.
Meev sen neden 3 defa ameliyat oldun ki ?

Çirkin işin şakası tabiki.Kendimi gayet güzel hissediyorum ve bunu Emre Bey"e de söyledim.
Meev sen neden 3 defa ameliyat oldun ki ?

...

almanyada ki doktorlarin cogu sanrim diplomasini marketten aldi...ondan dolayi üc kez olmam gerekti...:) ikinci ameliyat sonrasi resimlere baktiysan sanrim nedenini göreceksin canim...adamlar yapayim derken nedense hep yikiyorlar...:)

...

almanyada ki doktorlarin cogu sanrim diplomasini marketten aldi...ondan dolayi üc kez olmam gerekti...:) ikinci ameliyat sonrasi resimlere baktiysan sanrim nedenini göreceksin canim...adamlar yapayim derken nedense hep yikiyorlar...:)

evet evet baktım.2 farklı bayan var resmen.burnun çok güzel olmuş.

bende o ilk koydugun resmindeki burnu emre ilhan yapti sandim,sok oldum(altina yazmamissin ya ameliyattan önce felan diyeama degisim cok güzel olmus bi burun insani ne kadar degistiriyo ya..

ladys resimler yükledim...:)
resimsiz bile kac kisi merak etmis bakmis profilime artik resimlerle wohooo...

bende o ilk koydugun resmindeki burnu emre ilhan yapti sandim,sok oldum(altina yazmamissin ya ameliyattan önce felan diyeama degisim cok güzel olmus bi burun insani ne kadar degistiriyo ya..

lol tek amacim cirkinlesmekti...
evet canim bazen bir burunla bile cok degisenler oluyor...:)

Kızlarfiyat konusunda bana yardımcı olacak biri var mı?Şuanda en düşük fiyat nedir?5000 tl mi 2009 yılında sormuştum Emre beye hastaneden hastaneye fiyat değişiyordu ona göre paramı hazırlayıp hemen ameliyat olmak istiyorum.

evet cnm ilk ameliyat ise hala5000 ama sanirim eylul'de fiyat articakmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…