Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar bi şey dana soracağım şu sprey i ne zamana kadar kullanıcaz bilen var mı benim bitti de yenisini alacak mıyım ?

tamam canım ararım hatırlattığın için saol sende sağlıkla kal her şey gönlünce olur inş. görüşmek üzere oğlunu öp benim için :)

Kizlar ameliyat ortalama ne kadar sürüyor annem çok panik saatlerce kadın beni nasıl bekleyecek onu düşünüyorum da :18:

Kizlar ameliyat ortalama ne kadar sürüyor annem çok panik saatlerce kadın beni nasıl bekleyecek onu düşünüyorum da :18:

slm canım benim ameliyatım 2 saat sürdü ama uyanmamla birlikte 3 saati buldu ortala 3-4 saat diyebilirsin gerçi vakaya göre değişiyodur zaman ama dediğim gibi ortalama 3-4 ü geçmez ben görüştüğümde bana böyle söylenmişti.

arkadaşlar merhaba. benim burnumda kemik eğrilği var. bariz belli ediyor kendini. fotograf çektirmekten nefret ederim bu yüzden aslında yüzüm,gözüm çok güzel ama şu burnum erteleye erteleye yaş 26 oldu. sürekli farenjit oluyorum,gece nefes alamıyorum,alerjim de var. hepsi bunun yüzünden. emre beyi netten araştırdım. baktım burda 700 sayfası var. herhalde iyi bir doktordur diye düşünüyorum. fiyat da az buz değil 5 bin tl. hepinize soruyorum GERÇEKTEN DEĞER Mİ? TEK SEFERDE BU İŞ BİTER Mİ? ayrıca kiminiz resim eklemiş göremiyorum, rica etsem beni arkadaş olarak eklermisiniz, sizleri görmek bana olumlu etki yapacak. korkuyorum çünkü 10 yaşımda bağdemcik ameliyatı oldum,o zamandan beri çok korkarım neşterden...

İyi o zaman çok uzun degilmis teşekkür ederim canım bu arada burnun gercekten çok güzel olmuş eski burnun benimkine benziyor umarım benimki de seninki kadar güzel olur

İyi o zaman çok uzun degilmis teşekkür ederim canım bu arada burnun gercekten çok güzel olmuş eski burnun benimkine benziyor umarım benimki de seninki kadar güzel olur

emre beye güven ve ne istediğini iyi anlat gerisi şüphesiz güzel olur zaten hatta benimkinden bile güzel olur bakarsın

merhaba minabahar senin durumun biraz ağırmış öncelikle geçmiş olsun. bende de nefes problemi vardı ve görüntü bozukluğu şimdi hiç birinden eser yok artık sen karar ver değer mi değmez mi. korkacak hiç bir şey yok benim de yaşım 24 ve bu zamana kadar burnum bile kanamadı hastanenin ,kullanılan araç gereçlerin gerçekten standartı çok yüksek zaten emre beye diyecek lafım yok o kendini ispatlamış biri geriye düşünecek bi şey kalmıyor bence için rahat olsun emin elllerdesin :)

bende nihayet 24 agustos icin emre ilhandan ameliyat tarihi aldim kizlar...4 kez ameliyat gecirmis olmama ragmen,ayni korku ayni heyecan..offff....bakalim emre bey ne dicek...insallah kurtulucam bu defa....:2:

bende nihayet 24 agustos icin emre ilhandan ameliyat tarihi aldim kizlar...4 kez ameliyat gecirmis olmama ragmen,ayni korku ayni heyecan..offff....bakalim emre bey ne dicek...insallah kurtulucam bu defa....:2:

4 kez zor olmalı ınsallah bu sonuncu olur ve enguzelıolur allh yardımcın olsun şansın bol olsun

ebruli resimlerini gördüm çok güzeller... emre ilhanı sabahtan beri okuyorum buradan. tek bir olumsuz yazana denk gelmedim lakin fiyatı çok. eşim sıcak bakmıyor

ben 2 gün önce görüsüp,almistim randevuyu canim.o zaman 24 ve 25 bostu galiba...tam emin degilim simdi yalnis bisey söylemiyim...dolmustur dogrudur..aslinda ben agustos istemiyodum ama isvicreden gidecegim icin, o tarih uygun oldu iste...
ırmak agustos için full demişti sen nası randevu alabildin eylemcik :S

fiyati yüksek degil canim, ilk ameliyat 5 bin Tl.bak ben neredeyse 2 katini ödücem 4 ameliyat gecirdigim icin.sana tavsiyem, eger icine sindiyse emre ilhan,bastan ona git ve 2. ve 3.ameliyatlari ödemekten kurtul.bir defa 5 bin ödersin ve kurtulursun....
ebruli resimlerini gördüm çok güzeller... emre ilhanı sabahtan beri okuyorum buradan. tek bir olumsuz yazana denk gelmedim lakin fiyatı çok. eşim sıcak bakmıyor

:))))))) ne çok panik yapmışım.kıyamam kendime.gezdik geldik bile oğluşumla.var mı yol tarifi isteyen benden:79:

şaka bi yana kontrolümde herşeyin yolunda olduğunu söyledi Emre Bey:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…