bu arda burnunu su çekmeyi unutma doktor bey söylemişti hatırlatayım dedim
canım durumumuz aynı şişlikler nefes alamama devam ediyor burnumuz da benziyor birbirine ama önceki burunlarımızın şekli de yakın şu nefes hadisesi geçsin diye bekliyorum burnunun içinde bir sürü dikiş var ve zamanla düşecek tedirgin olma emre beyin hemşiresi söylemişti bu arada istanbula gelmeden önce ofisi ara bağdat caddesine taşınacaklardı sıkıntı olmasın benin de şişliklerim mevcut hatta seninkinden fazla olduğunu söyleyebilirim sağlıkla kal
Kizlar ameliyat ortalama ne kadar sürüyor annem çok panik saatlerce kadın beni nasıl bekleyecek onu düşünüyorum da :18:
Kizlar ameliyat ortalama ne kadar sürüyor annem çok panik saatlerce kadın beni nasıl bekleyecek onu düşünüyorum da :18:
İyi o zaman çok uzun degilmis teşekkür ederim canım bu arada burnun gercekten çok güzel olmuş eski burnun benimkine benziyor umarım benimki de seninki kadar güzel olur
arkadaşlar merhaba. benim burnumda kemik eğrilği var. bariz belli ediyor kendini. fotograf çektirmekten nefret ederim bu yüzdenaslında yüzüm,gözüm çok güzel ama şu burnum erteleye erteleye yaş 26 oldu. sürekli farenjit oluyorum,gece nefes alamıyorum,alerjim de var. hepsi bunun yüzünden. emre beyi netten araştırdım. baktım burda 700 sayfası var. herhalde iyi bir doktordur diye düşünüyorum. fiyat da az buz değil 5 bin tl. hepinize soruyorum GERÇEKTEN DEĞER Mİ? TEK SEFERDE BU İŞ BİTER Mİ? ayrıca kiminiz resim eklemiş göremiyorum, rica etsem beni arkadaş olarak eklermisiniz, sizleri görmek bana olumlu etki yapacak. korkuyorum çünkü 10 yaşımda bağdemcik ameliyatı oldum,o zamandan beri çok korkarım neşterden...
bende nihayet 24 agustos icin emre ilhandan ameliyat tarihi aldim kizlar...4 kez ameliyat gecirmis olmama ragmen,ayni korku ayni heyecan..offff....bakalim emre bey ne dicek...insallah kurtulucam bu defa....:2:
4 kez zor olmalı ınsallah bu sonuncu olur ve enguzelıolur allh yardımcın olsun şansın bol olsun
ırmak agustos için full demişti sen nası randevu alabildin eylemcik :S
ebruli resimlerini gördüm çok güzeller... emre ilhanı sabahtan beri okuyorum buradan. tek bir olumsuz yazana denk gelmedim lakin fiyatı çok. eşim sıcak bakmıyor
Kızlar konuyla hiç ilgisi yok belki ama yardımınıza ihtiyacım var.Kontrol zamanım geldi ve oğlumla gelicem.oğlum İstanbulforum daki dev akvaryumu görmek istiyor.oraya götürmek istiyorum onu.İstanbulu hiç bilmiyorum.google eartten bakabildiğimn kadarıyla Bayrampaşa da yani Avrupa yakasında.
bileniniz vardır belki.ulaşım sıkıntı yaptı bende bilmeyince haliyle.otobüsle gelicez oraya en yakın hangi otogarda inersek bizim için uygun olur.birde oradan çıkınca dr.un muayenesine geçicez akşama doğru.sizce nasıl geçmeliyim.taksiye binsem çok mu mesafe var.ya da deniz yoluyla mı geçiliyor.nasıl nasılbana bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalıcam.Offf bir şehri özelliklede İstanbulu bilmemek ne kötü
:))))))) ne çok panik yapmışım.kıyamam kendime.gezdik geldik bile oğluşumla.var mı yol tarifi isteyen benden:79:
şaka bi yana kontrolümde herşeyin yolunda olduğunu söyledi Emre Bey:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?