Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günde 2 ameliyat yapiyor
derya sende herseyi arastirmissin vallagünde 2 ameliyat cok iyi ama,benim doktorum sagolsun sabah 10dan aksam 11 e kadar ameliyat yapiyodu ve yine sagolsun beni gece en son ameliyat etti..sonucu sanirim tahmin ediyosunuzdur:
![]()
haha evet
hmm öylemi, oha ya yani günde 5-6 ameliyat yapiyodu desene
derya sende herseyi arastirmissin vallagünde 2 ameliyat cok iyi ama,benim doktorum sagolsun sabah 10dan aksam 11 e kadar ameliyat yapiyodu ve yine sagolsun beni gece en son ameliyat etti..sonucu sanirim tahmin ediyosunuzdur:
![]()
ama zaten dünyanin parasini kazaniyorlar... ne kadar gözleri doymaz ve bencil insanlar var ya.. yazik gercekten. doktorunuzu cok ama cok iyi arastirin kizlar. ben hemen hemen iki sene en uygun doktoru arastirdim ve cok sükür dogru karari verdigimi düsünüyorum emre beyi secmekle.. fiyat, ünlülük hic önemli degil.. en önemlisi sizin sagliniz ve doktorun becerisiyle ilgisi :)
Kızlar uzun zamandır yazamıyorum iş güç hazırlık derken umarım hepinizin burnuşları iyidir
Benim üçüncü ayım doldu,hala kontrole gidemedimMalum dügün hazırlıgı meşakatli bir iş.Emre Beyden azarı duymam umarım
Kızlar kaçıncı aydan sonra gözlük kullanmaya başladınız sizzz,bilir kişilerden cevap bekliyorum:)
iki sene oldu ameliyat olali ben hala mecbur kalmadikca gözlük takmiyorum ghajkgkahgagaaga...dünyayi bulanik görüyorum ama böyle olmasi daha iyi...pislikleri net görmemek daha iyi...![]()
Yedisekiz benim burnuma bakabilirsin örnek olarak..
handecim özelden mesaj atamıyorum bi sorum olcaktı. sen kaçıncı gün çıkıp gezmeye başladın? gerçekten çok sıkıldım..bugün 11. günüm doldu yarın çıksammı acaba:) bugün emre beyin yanındaydım ama unuttum sormayı:)
2 aylık resimlerimi yükledim isteyen bakabilir
hazal_k bilmiyorum daha önce yazmışmıydım ama tekrar resimlerine baktım gerçekten burnun çok güzel olmuş acaba emre beyle tasarım yaparken neler söyledinde böyle güzel ve doğal bir burun çıktı ortaya.