Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cherry yeni resmler eklermisin snn burnun kalın deriliydi sanırım ama ilk hal,iylee en son hali arasında baya frk vrdır die düşünüorum....

derya sende herseyi arastirmissin valla:1: günde 2 ameliyat cok iyi ama,benim doktorum sagolsun sabah 10dan aksam 11 e kadar ameliyat yapiyodu ve yine sagolsun beni gece en son ameliyat etti..sonucu sanirim tahmin ediyosunuzdur::58::59:

haha evet :1:
hmm öylemi, oha ya yani günde 5-6 ameliyat yapiyodu desene

en az 5-6 yapiyodur canim.bide bununla gurur duymuyolar mi uyuz oluyorum.biz günde su kadar ameliyat yapiyoruz diye...ya az yap öz yap...böyle cok capinca bastan savma yapiyolar ve bekleme salonlarida revizyonlarla dolu oluyo iste...
haha evet :1:
hmm öylemi, oha ya yani günde 5-6 ameliyat yapiyodu desene

derya sende herseyi arastirmissin valla:1: günde 2 ameliyat cok iyi ama,benim doktorum sagolsun sabah 10dan aksam 11 e kadar ameliyat yapiyodu ve yine sagolsun beni gece en son ameliyat etti..sonucu sanirim tahmin ediyosunuzdur::58::59:

bir arkadas ünlülerin doktoru o.e...:P onunda gecelere kadar ameliyat yapiyor demisti...acaba ayni doktor mu?...:26:

bazi doktorlar günde o kadar ameliyata giriyorlar ama cogu ameliyati kendileri bile yapmiyor artik asistanlari yapiyor diye duymustum :S ne gerek var bir güne o kadar ameliyat sigdirmaya ya neden böyle yapiyorlar anlamiyorum..

bu arada özel mesaj yollamam icin mesaj sayim neden birden 100 olmasi gerektiginide anlamiyorum :53:

para icin yapiyolar, daha cok para gelsin diye
burun güzel olmusmu güzel olmamismi hic umrunda degil heralde. onlar kesin böyle düsünüyolar, bisey olmaz güzel olmamissa revizyona gelirler yine daha cok para yapariz
igrenc...

ama zaten dünyanin parasini kazaniyorlar... ne kadar gözleri doymaz ve bencil insanlar var ya.. yazik gercekten. doktorunuzu cok ama cok iyi arastirin kizlar. ben hemen hemen iki sene en uygun doktoru arastirdim ve cok sükür dogru karari verdigimi düsünüyorum emre beyi secmekle.. fiyat, ünlülük hic önemli degil.. en önemlisi sizin sagliniz ve doktorun becerisiyle ilgisi :)

en dogru karari verdigin, burnunun güzelliginden belli oluyo canim:-)ben senin en önce yaptigini,en son yaptim..emre beyi bir senedir arastiriyorum..türkiyeye gittigimde görüsücem kendisiyle..bakalim neler dicek...
ama zaten dünyanin parasini kazaniyorlar... ne kadar gözleri doymaz ve bencil insanlar var ya.. yazik gercekten. doktorunuzu cok ama cok iyi arastirin kizlar. ben hemen hemen iki sene en uygun doktoru arastirdim ve cok sükür dogru karari verdigimi düsünüyorum emre beyi secmekle.. fiyat, ünlülük hic önemli degil.. en önemlisi sizin sagliniz ve doktorun becerisiyle ilgisi :)

sagolun umarim siz de yakinda burnuslarinizla mutlu mutlu gezersiniz :) ama en önemlisi insanin kendini sevmesi ve yüzünden daima gülüsü eksik olmamasi :)

Kızlar uzun zamandır yazamıyorum iş güç hazırlık derken umarım hepinizin burnuşları iyidir:P
Benim üçüncü ayım doldu,hala kontrole gidemedim:(Malum dügün hazırlıgı meşakatli bir iş.Emre Beyden azarı duymam umarım:P

Kızlar kaçıncı aydan sonra gözlük kullanmaya başladınız sizzz,bilir kişilerden cevap bekliyorum:)

Kızlar uzun zamandır yazamıyorum iş güç hazırlık derken umarım hepinizin burnuşları iyidir:P
Benim üçüncü ayım doldu,hala kontrole gidemedim:(Malum dügün hazırlıgı meşakatli bir iş.Emre Beyden azarı duymam umarım:P

Kızlar kaçıncı aydan sonra gözlük kullanmaya başladınız sizzz,bilir kişilerden cevap bekliyorum:)

iki sene oldu ameliyat olali ben hala mecbur kalmadikca gözlük takmiyorum ghajkgkahgagaaga...dünyayi bulanik görüyorum ama böyle olmasi daha iyi...pislikleri net görmemek daha iyi...:37:

handecim özelden mesaj atamıyorum bi sorum olcaktı. sen kaçıncı gün çıkıp gezmeye başladın? gerçekten çok sıkıldım..bugün 11. günüm doldu yarın çıksammı acaba:) bugün emre beyin yanındaydım ama unuttum sormayı:)

BigBang ne durumdasın resimlerini eklediysen görebilmem için beni kabul edermisin.İnşallah herşey istediğin gibi gitmiştir.

hazal_k bilmiyorum daha önce yazmışmıydım ama tekrar resimlerine baktım gerçekten burnun çok güzel olmuş acaba emre beyle tasarım yaparken neler söyledinde böyle güzel ve doğal bir burun çıktı ortaya.

canım ben çok şey söyledim okadar çok şey söledim ki doktor artık anladım yeter dedi:1: şu varki doktor bey senin söylediğinden çok sana yakışan burnu yapıyo .. ben resimler göstermiştim şu tarz istemiyorum şöyle istiyorum falan die. doktora doğal dediğinde doğal yapıyo.inan bir çok insan bana sende bir değişiklik var diyo anlamıyo biri dudakmı şişirttin biri yanakmı şişirttin çok nadir burnumu anlayan .Allahım ne günlerdi o günler.bir daha ameliyat olsam yine ona olurdum .:kkk:

Back