Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

çok saol cevabın için.. inan çok düşünüyorum yol konusu,, epeyce uzak benim evime çünkü.. yollarda perişan olmak istemiyorum da..

evet seni cok iyi anliyorum, helede hastaneden ciktigimiz gün sisliklerimiz ve morluklar asiri derecede var.
ama burda ki kizlar zaten hep diyor, agri sizi fazla yok, yani bitek nefes almamaktan ve yüzümüzün sisliklerinden dolayi sikinti cekeriz

Kızlar konuyla hiç ilgisi yok belki ama yardımınıza ihtiyacım var.Kontrol zamanım geldi ve oğlumla gelicem.oğlum İstanbulforum daki dev akvaryumu görmek istiyor.oraya götürmek istiyorum onu.İstanbulu hiç bilmiyorum.google eartten bakabildiğimn kadarıyla Bayrampaşa da yani Avrupa yakasında.

bileniniz vardır belki.ulaşım sıkıntı yaptı bende bilmeyince haliyle.otobüsle gelicez oraya en yakın hangi otogarda inersek bizim için uygun olur.birde oradan çıkınca dr.un muayenesine geçicez akşama doğru.sizce nasıl geçmeliyim.taksiye binsem çok mu mesafe var.ya da deniz yoluyla mı geçiliyor.nasıl nasılbana bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalıcam.Offf bir şehri özelliklede İstanbulu bilmemek ne kötü

Canım bende oğlumu götürmüştüm esenler otogarında inersen orada görürsün çok yakın yürüme mesafesinde

Ama dönüşte muayene epey uzak oraya nasıl donersin onu bilemiycwm taksi çok yazar deniz yoluyla daha rahat olur sanirim

Emre beye ameliyat olan arkadaşlar resimleriniz görebilmem için benide eklermisiniz rica etsem, Ağustos ta ameliyatım var ama hala her günüm karmaşık duygularla geçiyor, herşey çok iyi olacak güzel bir burna sahip olacağım diye düşünürken, on dakika sonra karamsar bir düşünce modunda ya istediğim gibi olmazsa ya çirkin olursa kafayı yiyicem yaa..

Bazı arkadaşların resimlerine bakıyorum çok güzel olanlar da var ama genelde uçları sivri ve ince acaba bu bir tercih mi? yoksa emre beyin tarzı mı? Ben yuvarlak uçlu sırtı çok ince olmayan, kavissiz bir burun istiyorum böyle tercih etmiş ve resmi olanlar var mı acaba?

Bence biraz da önceki burnumuzla alakalı benimde bazıları daha fazla hoşuma gidiyor orn handemelek in burnu hayalimdeku burun diyebilirim ama onun ucu sivri mi yuvarlak mi kavisli mi bilemedim bende 9 agustosta ameliyat olucam ihsallah daha önce vazgeçtim ama bir kere girdimi ameliyat fikri çıkmıyor inşallah hepimizin burnu güzel olur pişman olmayiz

Canım bende oğlumu götürmüştüm esenler otogarında inersen orada görürsün çok yakın yürüme mesafesinde

Bunu öğrendiğim iyi oldu.teşekkür ederim:))

Ama dönüşte muayene epey uzak oraya nasıl donersin onu bilemiycwm taksi çok yazar deniz yoluyla daha rahat olur sanirim

dönüş muamma zaten benim için biraz.elbet bulurum bulamam değilde bilerek gidersem daha rahat olur diye düşünüyorum.

insallah hepimizin burnu handemelegin burnu gibi olur diyelim artik bende onun burnunun hayranlarindanim))))handenin emre beyden komisyon almasi gerek artik)))))onun burnunu gören emre beyin kapisini asindiriyo....

insallah hepimizin burnu handemelegin burnu gibi olur diyelim artik bende onun burnunun hayranlarindanim))))handenin emre beyden komisyon almasi gerek artik)))))onun burnunu gören emre beyin kapisini asindiriyo....

haha aynen öyle, handemelk ve yasemincigin burnu Emre beyin en iyi islerinden biri bence

ahahaha hiç güleceğim yoktu çok alemsinnn çok tşk ederim kızlar walla çok mutlu oluorummm inş hepiniz çooookkk mutlu olursunuz bu burun konusunda ki ben olacağınıza inanıyorum D

merhaba bende 9 agustosta ameliyat olucam tarihlerimiz ayni seninle bir gunde kac ameliyat yapiyor acaba Emre bey bilen varmi kizlar??

Ameliyat olucak arkadaslara sorum var yardimci olursaniz cok sevinirim :)
ben Irlandadan gelicem ailemde Istanbul'da aradada bu ameliyati olup geri donucem yanliz merak ettigim ameliyattan once veya sonra belirli bir yasak varmi havuz veya deniz icin ???
Esim ve bebegim ben ameliyat olduktan 3 gun sonra Turkiyeye gelicek 3.gun sonra yavas yavas esimi gezdirebilirmiyim turkce bilmiyor ve bana ihtiyaci var belirli yerlere goturebilirmiyim yoksa tamamen yataktami kalmam gerekiyor??

havuz, deniz vs. ameliyattan sonra mikrop kapmana yol açabilir. düşünme bile.çok hassas bir dönem ameliyat sonrası.
ben ameliyattan tam 7 gün sonra işe gitmiştim. ama o 7 gün boyunca en fazla taksi ile kontrole gittim geldim ve ev civarında kısa yürüyüşler yaptım.çünkü hiç olmadık bir anda insanın tansiyonu düşebiliyor + 5. gün tamponların alınmasından sonra doktor bey gezmeyi pek önermiyor, kanama olabilir çekincesi ile. aklında olsun canım, ilk 1 hafta pek yorma kendini.

canim Emre beyin sayfasinda bütün sorularina cevap var: Burun Estetiği – Op. Dr. A. Emre İLHAN

Yedisekiz benim burnuma bakabilirsin örnek olarak..

Bu arada saadetyagmur ve gsd bende gecen sene 9 agustosta ameliyat olmustum bana ugur getirdi umarim sizede ugur getirir mutlu olursunuz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…