merhaba
yanlış anlamayın ama ben görüşmeye gittiğimde göserdiği resimler hiç tatmin edici olmadı.. burada bu kadar övülmesine rağmen ben aynı kanıda değilim..
merhaba
yanlış anlamayın ama ben görüşmeye gittiğimde göserdiği resimler hiç tatmin edici olmadı.. burada bu kadar övülmesine rağmen ben aynı kanıda değilim..
refakatçi için ücret mi ödeniyor ödediğimiz ücretin yannısıra anlayamadım yoksa2. refakatçi için mi ödüyorsunuz ne kadar ödediniz bu konuda hiç bilgim yok
Canim resimleri gorebilirsek cok memnun oluruz.
kafami buluyosun sen bee,sana mi inanicaz,burda gördügümüz hasta resimlerine mi?senin gibi kötüleme amacli kisiler ara ara ugruyo buraya ama nafile canim adam iyi doktor,böyle 2 cümle yazarak biraz zor kötülersin imajini
ehehe saol cnm çok tşk ederim güzel yorumların için :)) herkes çok mutlu olur inş :))
merhaba, burnunuza bayildim. siz de cok guzelsiniz ama burnunuza asik oldum :))
burda emre beyın yapmıs oldugu bır cok burnu gordum bı cok tecrubeyı okudum ıkıncı ucuncu amelıyatında emre bey sayesınde bı cok mutlu olan arkadas vardı burda . benım hıkayemı takıp edenler bılır uc operasyon gecırdım , 1 hazıranda cene protezımı cıkartcak dr um maddı olarak hazırlıklı olmadıgım ıcın malesef ıkı operasyon bırden bı baska dr ye yaptırcak durumda degılım( cene protezı cıkarma ve burun)daha oncesınde de emre beyın yaptıgı burunları begenıyordum ama meme amelıyatıda gecırdıgımdan dusunemeyecgım bı ısımdı belkı ona burnumu yaptırmıs olsaydım ucu bırarada olsun bıtsın demeseydım suan mutlu olacaktım emre beyle en kısa zamanda gorusup maddı olarak kendımı ayarlayıp ona amelıyat olmak ıstıyorum ama once psıkolojımı bozan protezden kurtulcam hem bı kbb cı belkı burun konusunda daha guvenılır olabılır saglık acısından cunku cok korkuyorum ucuncu bı mudahalede cokme nefes vs problemlerı yasamaktan zaten sekıl olarak yaptıgı guzel burunlar ..
senin burnun güzel neden tekrar ameliyat olmak istiyorsun ki?
hep aynı tepkı evet guzel ama benı bu sonuc mutlu etmedı bende mutlu olmak ıstıyorum keske bu ıkıncı de olsaydı olmadı ucuncu de olur ınsalllah konuscam bı ıkı dr ıle olabılırlıgı varsa bana guven verırse olucam kendı dr um gıbı olmuycak kotu olucak coker nefes alamazsın vs seklınde bı yaklasımı olmayan bı dr arıyorum bu sayılan rsıklerın de her zman oldugunu zaten bılıyoruz
handecim özelden mesaj atamıyorum bi sorum olcaktı. sen kaçıncı gün çıkıp gezmeye başladın? gerçekten çok sıkıldım..bugün 11. günüm doldu yarın çıksammı acaba:) bugün emre beyin yanındaydım ama unuttum sormayı:)
cnm çık tabiki hem senin ilk ameliyatındı kıkırdak falan da alınmadı ki evde oturuosun ben bile tamponlarım çıktıktan sonra dolaşmaya başladım rahat ol cnm epey oldu senin çık gez bir şey olmaz:))
o zaman yarın açılışı yapıyorum:)) insanları güzel burnumuzdan mahrum bırakmayalım dimi:))
handemelek cnm maşallahh çok süper olmuş gerçekten.. yani resmini alıp emre beye götürüp işte tam olarak istediğim bu diyebilirim o derece :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?