arkadaşlar bu sabah burnumun içini temizlerken dikiş ipinide çekivermişim.bi sakıncası olur mu acaba.kendiliğinden mi koptu yoksa ben mi zorladım.kuruyan pıhtıyla geliverdi bir parça ip.bugün 18.günüm.ne zamana kadar kalacak bu dikişler.nasıl anlayacağız içinde artık kalmadığını.bilen arkadaşlar yardımmmmmmmmmm
Arkadaşlar merhaba, 4 gün sonra 1. ayım doluyor. Araştırma yapan arkadaşlara belki faydası olabilir diye yeni resimler ekledim. Sevgiler...:93:
sedahas senin burnun ne alemde nefes almanda bir sıkıntı var mı galiba senin içinde de problem vardı
yok canım şükür ki bende öyle problemler olmadı fazla. şuan gayet normal, 3 gün sonra 3. ayım doluyor. hem görünüş hem de nefes açısından memnunum. umarım böyle gider bi sıkıntı yaşamam...
Arkadaşlar merhaba, 4 gün sonra 1. ayım doluyor. Araştırma yapan arkadaşlara belki faydası olabilir diye yeni resimler ekledim. Sevgiler...:93:
canım korkma onların bi kısmı kendi kendine dökülüyor zaten normal. anlaşılmıyor, ben artık dikişler bitti sanıyordum, 1 ayı geçmişti, bigün temizlerken bir tanesi geldi. kalanlar da kendi kendine eriyor mu, sadece dökülenlerden ibaret mi bilmiyorum ama sorun olmuyor. 1. ay kontrolümde sormuştum Emre Beye bişey olmaz dedi.
canım hiç endişelenme benim son kontrolümde sağ tarafta son iki dikişimi Emre bey almadı duruyordu. Sonra kendiliğinden düştü. Senin burnunun içi nasıl canım burun etlerinde şişlik varmı? Spreyini kullanıyormusun???
ben dahil tanidigim bir kac burun estetigi olmus arkadaslarim var ve hepimizin belli bir süre sonra nefes sorunlari geri geldi. :) bence nefes sorunu gecici birsey.
umarım dediğiniz gibidir birşey olmaz yani.Bensenben,içindeki dikişleri mi almadı yoksa dış kanatlardakini mi acaba?sağ tarafım şiş ve tıkanık.solda temizleyince açılıyor.yinede açık ama eskiye nazaran.dışı şiş olduğu gibi içide şiş benim.spreyi günde 2-3 defa anak kullanabiliyorum ne yalan söyleyeyim.kendimi bildim bileli ilaç kullanma özürlüyümdür ben
korkutmayın beni.eskisi gibi tıkanık bir burunla yaşarsam ameliyattan sonra bile çok büyük hayal kırıklığı olacak benim için.
umarım dediğiniz gibidir birşey olmaz yani.Bensenben,içindeki dikişleri mi almadı yoksa dış kanatlardakini mi acaba?sağ tarafım şiş ve tıkanık.solda temizleyince açılıyor.yinede açık ama eskiye nazaran.dışı şiş olduğu gibi içide şiş benim.spreyi günde 2-3 defa anak kullanabiliyorum ne yalan söyleyeyim.kendimi bildim bileli ilaç kullanma özürlüyümdür ben
korkutmayın beni.eskisi gibi tıkanık bir burunla yaşarsam ameliyattan sonra bile çok büyük hayal kırıklığı olacak benim için.
herkeste olacak birsey degil ama benim tanidigim herkesin tekrar nefes sorunu var malesef. degisik doktorlara ameliyat olduk plastik cerrah ve kkbci ama sonucta nefes sorunu tamamen yok olan birsey degilmis. belli bir süre cok iyi nefes aliyorsunuz ama zamanla yine alamamaya basliyorsunuz belki eskisi kadar kötü olmuyor ama yinede ameliyat sonrasi gibi degil.
tugba81, ilgine çok teşekkür eterim,
yazdıklarının benim için önemli olduğunu bilmeni isterim.
(Bu arada msj. sayım yeterli olmadığı için ö.msj. atamıyorum)
Nasıl ya...nefes sorunu derken yani nefes sorunu olupta ameliyat olanlar ın mı sorun devam ediyor yoksa önceden nefes sorunu olmayıpta ameliyat olanlardada mı nefes sorunu olabiliyor.Karışık mı oldu biraz.
Arkadaşlar allah aşkına şu ameliyat olupta sorun yaşayan arkadaşlar ne olur yaşadıkları sorunları yazsalarda bizlerde başımıza neler gelebileceği ihtimallerini gözönünde bulundurabilsek keske.Benim anladığım kadarıyla ameliyat olupta %100 memnun olan çok az herhaldeherkeste ufak tefekte olsa bazı sorunlar çıkıyor galiba şişlik, asimetri, tıkanıklık, çökme vs...
çok endişeliyim kızlarbir sürü doktor ismi, bir sürü yorum bugün kafayı yedim resmen.. emre beye mail attım çok ilgiliydi ayrıntılarıyla yapılacakları yazmış.. ama uzun süredir boğaziçi tıp merkezinden veli beyi düşünüyordum ben hep. şimdi ne yapacağımı şaşırdım.. daha 4-5 ay sonra ameliyat olmayı düşnüyorum ama karar vermek çok zor.. neyi dikkate almam gerek bilmiyorum. iki doktor için de çok güzel yorumlar ve resimler var. fiyatları kıyaslarsam, yarı yarıya fiyat farkı var arada. ama bu fiyat farkı da beni korkutuyor, neden acaba o kadar bir uçurum var aralarında diyorum. anlicağınız çıldırmak üzereyimmmm
Nasıl ya...nefes sorunu derken yani nefes sorunu olupta ameliyat olanlar ın mı sorun devam ediyor yoksa önceden nefes sorunu olmayıpta ameliyat olanlardada mı nefes sorunu olabiliyor.Karışık mı oldu biraz.
Arkadaşlar allah aşkına şu ameliyat olupta sorun yaşayan arkadaşlar ne olur yaşadıkları sorunları yazsalarda bizlerde başımıza neler gelebileceği ihtimallerini gözönünde bulundurabilsek keske.Benim anladığım kadarıyla ameliyat olupta %100 memnun olan çok az herhaldeherkeste ufak tefekte olsa bazı sorunlar çıkıyor galiba şişlik, asimetri, tıkanıklık, çökme vs...
babyloon senin ameliyat tarihin belli mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?