arkadaşlar tekrar selam.hastaneden çıkış yaptım oteldeyim şuan.kendimi daha iyi hissediyorum.yalnızlık dışında keyfimde yerinde sayılır.ağrım sızım yok hiç olmadı zaten.sorularınız olursa ara ara cevap veririm.
çok büyük geçmiş olsun,yanlızlık geçer hiç üzülme fakat burnun kalıcı en azında bunun için sevinmelisin,inş resimlerinide görürüz....:97:
evet ben hemen ayarladimotelde kalmicam, bizim istanbulda evimiz var
yurt disindan geldigim icin muayene 30 temmuz, 31 temmuz aksam hastaneye yatiracaklar, 1 agustos ameliyat
Kizlaarrr 1 agustosta benim yillik kontrolum var bakalim emre bey ne dicek :)
vay be 1 yil ne cabuk geldi gecti :) ben daha dun gibi hatirliyorum senin ameliyatini. buraya yazdigin yazilarini ilk fotoraflarini :) Hersey gonlunce olsun canim XX
bu nasıl cevap ya çok talep var artabilir biz neye göre hareket edicez 2 ay sonra ameliyat günü alıyorsunuz heralde bizler için önceden verdiği fiyat geçerlidir aslında yoğun tepo beni her zaman tedirgin eder gereken özen gösterilecek mi diye endişe duyarım.neyse son gelen maile göre hareket edicez ve 5000 diycez heralde
evet burda herkez revizyon fiyatinin kacinci ameliyat olursa olsun 8500 oldugundan bahsediyo ama ben telefon acip sordum gecen gün ve bana 9500/ 10 bin arasi dendianlamadim gitti.hergün fiyat artiyo mu acaba
Kizlaarrr 1 agustosta benim yillik kontrolum var bakalim emre bey ne dicek :)
yıllık kontrolleriniz de muayene ücreti ödeniyor mu merak ettim
teşekkür edrimde valla korkarsınız görüntümden foto koyarsam
bana doktorun kendisi de8500 dedi çok yoruluyorum ondan emişti fiyat konusu tatsız bir hal aldı bence bilgi kirliliği var bence
vay be 1 yil ne cabuk geldi gecti :) ben daha dun gibi hatirliyorum senin ameliyatini. buraya yazdigin yazilarini ilk fotoraflarini :) Hersey gonlunce olsun canim XX
ne güzel ya ben de 1 yılımı doldursam...
benim de bugün 2. ay kontrolüm vardı, ben de kendimi bişy sanıyorum 2 ayı doldurdum diye
Burnusumun yeni halini koydum... ameliyat olucak arkadaslaraaaa simdiden gecmis olsun diyim.. insallah istediginiz burun olur ama emre beyde yaptiriyorsanizz hic korkmaniza gerek yok cünkü tipa tip ayni o burnu yapiyor hatta dahada güzeli oluyor. Yeterki daha dogrusu önemli olan gercekten istediginiz burnu ona anlatmak ucundan tut burun deliklere kadar eger istediginizi anlatirsaniz daha iyi olur. Zaten emre bey söylüyorda daha dogrusu yardimcida oluyor ne size yakisir böyle olmasin söyle olsun dedigi zaman buna biraz olsada kullak verin.
B enim ameliyatim cok iyi gecti.. iki hafta icinde ameliyat oldum dikislerim cikti kontrol leride oldum ve gene evime uctum. Bu zamana kadar yani 6 ay icinde bi problemimde olmadi COK SÜKÜR. Nefes problemimi soruyorsaniz.. hersey yolunda muhtesem ötesi bi nefes aliyorum :)
Ameliyatdan sonra yani 3 saat sonra hemen burnumu görmek istedim ve istedigim burun oldugu icin cokk sevindim. Sis olsada kanlar icinde olsada güzeldi yaa burnum :)
Para artisini okudum. Bende 6. ayda 2010 da randevumu aldim ve ekimde ameliyat oldugum icin eh haliyle eylüldede zam geldigi icin 2500 € ödedim. Bu her sene eylülde artiyormus.
Emre bey birde tasincak, yabanci oldugum icin nereye tasincagini tam olarak bilmiyorum ama lüx bir yerdeydi, tasindik dan sonra parada articagini diye duydum. BIlmiyorum aralarinizdan biri bunu duydumu diye...
evet burda herkez revizyon fiyatinin kacinci ameliyat olursa olsun 8500 oldugundan bahsediyo ama ben telefon acip sordum gecen gün ve bana 9500/ 10 bin arasi dendianlamadim gitti.hergün fiyat artiyo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?