Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

tramola,
Geçmiş olsun.Ağızdan nefes almak gerçekten rahatsız edici birşey.Benim nefes alma problemim olduğu için genellikle ağızdan nefes alıyorum, şöyle ferah ferah nefes alamadım gitti.Dün gece düşündüm hatta, bir gün burundan rahat nefes alabilecek miyim diye.
Güzel haberlerini duymak dileğiyle.

Son düzenleme:
çokgeçmiş olsun Tramola'cım en kısa zamanda aramıza sağlıgınla ve güzel burnuşunla geri dönmeni ümit ediyoruz saygılar....

cok cok gecmıs olsun Tramola'cım cok cabuk ıyılesırsın umarım kendıne ıı bakkkkkkkkk

ayy hangi birinize teşekkür edicem şaşırdım kızlar:) Allah bu kadar sıkıntıyı inşallah boşa çıkarmaz, sağlıklı ve güzel burunlarımız olur.Gerçekten de şöyle doya doya nefes almak gibisi yokmuş.
Geceden beri davul gibi şiştim, dudaklarımı bile hissedemiyorum.Ameliyat gerçekten de uyuyup uyanma, fakat sonrası malesef baya meşakkatliymiş.Şaka maka insan sarsılıyor.Öyle çok kolay değil yani.Benim refakatçi de sağolsun açtı sabahtan beri National Geographic'i, uçak kazasından tüm kafası kırılıp kurtulan mı dersin, yamaç paraşütü yaparken yere çakılıp onlarca ameliyat geçiren mi, halime şükrettirdi, sonra da kumandayı kafasına yedi tabi uzatınca:)
kocaman öpücükler!

Ben sadece 2 gece kalacagim hastanede sonra kuzenimde kalacagim 1 hafta:78: cok heycanli
Bu heycana bunyen dayanmadi yine grip oldum yatiyorum , bugun antibiyotige basladim doktor kontrolunde, emre beyde kullanabilirsin dedi simdi tooarlanmayi bekliyorum

canım toparlanırsın o zamana, bol bol ılık birşeyler iç, antibiyotik anında etki ediyor zaten. ben tam 1 gün önce korkunç derecede ateşlenmiştim, keşke seninki gibi 1 hafta öncesinden rahatsızlansaydım bayramda iyileşmiş olurdum:s yani bence senin şansına bile olabilir. panik yok

selayhus geçmiş olsun çok :) bende seninle aynı durumdaydım. merak etme toparlanırsın hemencecik.

tramola çok geçmiş olsun. sıkıntıların 1 hafta en fazla. zor olanı atlattın. istediğin burna kavuşursun inşallah.

kızlar son gelişmelerimi aktarıyorum size. bugün tam 20. günüm. şişliklerim iniyor. indikçede amaaan ne boşa endişe etmişim diyorum. hala şiş tabi ama şeklini nihayet az buçuk belli etti benimkisi :) şimdilik iyi gidiyor. hala asimetrim var ama kemik yada kıkırdak değil. bir tarafı daha şiş burnumun. bazen çok tıkanıyor ama genel olarak nefes alabiliyorum. şimdilik makyaj yapamıyorum. nedense dokunamıyorum burnuma hala. korkuyorum birşey olucak diye. çok kaşınıyor. o da ayrı bir dert ama katlanıyorum elbetteki.

bu arada ülkenin yarısı heralde bayram arifesi burnunu yaptırmış. sokakta gördüğüm 10 kişiden birinin burnu bandajlı resmen :)

ameliyat olucak herkese şimdiden geçmiş olsun, olmuş olanlara sabır diliyorum :)

:) valla durdum durdum gaza bastim :) bende beklemiyordum bu kadar erken öbür ay sonu tahmin etmistim ama sanirim o tarihler tatil dolayisiyle dolu.

ne güzel işte az kalmış. yani karar verdikten sonra uzatmak stresi artırmaktan başka bir işe yaramıyo bence:) ne kadar rahat olursan o kadar iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…