Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba 1 yıl önce ilhan pekdemire liposuction ve karın germe ameliyatı oldum. 2 çocuk annesiyim bir zaman sonra bilirsinizki göğüsler de elastikiyetini kaybediyor ve görsel olarak çok rahatsız ediyor. Ameliyat olmaya karar verdim ve hiç düşünmeden tekrardan İlhan Pekdemir Kliniğine gittim. Zaten bir yıl içerisinde de arada bir kontroller için uğruyordum. Beni her zamanki gibi çok ilgili ve samimi karşıladı. Göğüslerimle ilgili şikayetlerimi anlattım, güven veren bir konuşmanın ardından meme toparlama ve meme protezi ameliyatı oldum. şu an ameliyatımın 55. günü. ve çok memnunum. ilhan beye asistanı mahsun beye ve ekibine teşekkür ederimmm Eki Görüntüle 2128215
çok geçmiş olsun2016 yılında İlhan beye burun ameliyatı oldum. Ancak o kadar kötü ve eğri oldu ki bu yıl tekrar revizyon ameliyatı olacağım. Düz ve büyük bir burnum vardı. Şimdi işe büyük ve sağa çarpık bir burnum oldu. Deliklerini de o kadar yukarı kaldırmış ki direkt göze çarpıyor. Üstelik delikleri kucultecegim demişti. Onu da yapmamış. Başka doktorlara gittim. Onlar bile estetik doktoruna olduğuma şaşıyor. Kim yaptı bu burnu böyle diye soruyorlar. Olacaklar bir defa daha düşünsün. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 3 yıldır psikolojik olarak çöktüm. Yeni bir ameliyatı nasıl kaldıracağım bilmiyorum.