Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar dün gittim randevuma süper bir doktor tek kelimseiyle fakat çok pahalı 9500tl bana çıkardı masraf helal olsun ona ama inanın deniz akkayanın o fotosunu gösterdim birde eski burnunu gösterdim maalesef onlar göz önünde oldukları için onlarınkini daha akrosiştli yapıyorlar daha güzel ve minik benimkini bilgisayarda çizdi inanın hiç ama hiç beğenmedim ve beni hiç konuşturmadı hep lafları ağzıma tıkadı neymiş turkısh delight türk lokumu tekniğini yaratmış ona göre yapıyormuş...vallahi ben çok farklılıklar bekliyordum ama fazla ücretten başka bir şey göremedim inanın bana......
ben dün Onur Erol'a burun ameliyatı yaptırdım, bir başka konu başlıgı vardı oraya yazdım...)
bende ameliyat günümü aldım onur eroldan 29 mayısta hem burun hem göğüs olucam inşallah
korkudan ölücem:))
şimdi onur erol burun ameliyatlarını kendisi mi yapıyor yoksa asistanlarına mı yaptırıyor?
bide ön görüşme ücretli mi?
onur erol muayene ücreti 300 tl.onur erol ameliyat ederse farklı fiyat asistanları yaparsa farklı fiyat veriliyor.ama onur erolu tavsiye ederim.Fiyat olarak farklıdır biraz ama güzel
Ben burnumu yaptırmışdım onur erola ama bundan rahat 15 sene önce gayette memnunum burnumdan hem çok doğal estetik olduğu anlaşılmıyor hemde ne nefes almakla ilgili nede başka bir yönden sağlık problemi çıkartmadı bana
bende ameliyat günümü aldım onur eroldan 29 mayısta hem burun hem göğüs olucam inşallah
korkudan ölücem:))
cnm kime ameliyat oldun?ben revizyon ameliyatı olcam. bunalımdayım çünkü berbat oldu burnum herkes estetik midiye soruyo çıldırcam ya inanamıyorum deliyim ben keşke önce onur erola gitseydim ya