bende siteye sadece bu asılsız yazıyı gördüğüm için üye oldum yaptığın hiç doğru deil 1.si özge özberkkin ameliyatını yapan dr.buğra beyden başkası deildir 2.si ortaki bayan onun eşi deil 10 seneden fazla orada çalışan asistanı şükriye hanımdır kendiside ameliyalar girer ve çok iyi bir kadındır hedrtürlü yapardımcı olur bir asistan gibi deil bir anne gibi davranır size hiç yakıştıramadım bu önyargıyı onlar günde 10 ameliyattan fazla operasyon yaptıkları oluyo ve o yorgunlukla tekrar muayenehaneye geçip hastalarıyla ilgileniolar yaptıkları hiç kolay bir iş deil !! benim kim olduguma gerlince ben sadece 5 ay önce burnumu yaptırmaya karar verip çesitli doktorları gezerek bugra çöllüde karar kılan bir hastasıyım ayriyetten özge özberklede orada karsılastıgım için bukadar kesin konusuorum bunun yanı sıra hatice adlı sarkı bayannıda bugra çöllü
estetik operasyonlarını gerceklestirmiştir .. ben burnumdan okadr memnunumki bir burun resmen hayattımı degistirdii çevremdeki etkilerde bu yönde yeni tanıstıgı insanlar burnum estetik dediğimde inanmıolar ve bi burun ancak bukadr bir yüz için ayarlanabilir ben bugra beye gittip iljk dediğim laf deniz akkaya angerlina jully gibi bir burun mümkün mü oda kesinlikle hayır siizn yüzünüze ne giderse ben onu yaparım dedikii iykide öyle yaptı yani hastalarına boş vaatler verip canım cicim deyip kazıklayan drlardan deil gayet babacan işinin eğli bir insan onun için paranında önemi yok sadece hastasını mutlu etmek birinci felsefesii çünkü durum yok kendisi yazdıgınız gibi ucuz bir dr deildir fiyatları yüksektir fakat siz eger giddip durumum yok çok rahatsızm dediğinizde fiyatları hastsına göre indirir ben çok üüzüldüm bu yazı gördüğüme çünkü yazdıklarınızla okadr tezat insanlarkii yemin ederim ben şükriye hanım olmasaydı bu ameliyattı olmazdım ameliyat masasında vazgeçtim die kaçtım bana okadr yardımcı oldukii bi anne gibii davrandı o ameliyathanede o ürkütücü havayı resmen o sıcaklıgıyla değiştirdii 5 aydır onları danıorum ama benim hayattımda hep önemli olucaklardıR... bugra çöllüyüü bilen billir çok eski bir dr ve başarılarıı ortadadır hiçbir dr ben bu sanatçıyı yaptım sunu yaptım demez çünkü onlar dr için sanatcı deildir öncelikle hastasıdır ve hasta doktor ilikisi diye birsey var hastanın beyanaattı olmadan dr ben bu sanatcıya estetik yaptım diyemez bu suçtur ... ewet çizim yapmıo bilgisayardada göstermioo tutuo ellinize ayna verioo burnuz nasıl olucagını size gösterio ve anlatıoo ben çok dr gezdimm acayip fiaylar aldm bilgisayarda çizenide gördüm arkkımla 2miz gittik o orayı seçtii ben bugra beyyii vee suanda 2. kere ameliyat olmak istioo burunda sekil biçim ve ölçü bozuklukları var yani,i bilgisayrad göstermnek çok yüksek fiyatlar vedrmek o dr iy oldugunu göstermez ... bunu ben yasadım ve gördüm çok iyii arştırın ve önyargılı olmayın çünkü bu burun ve sadece ilk yapıldıgında netice iyi alınabilir!!! umarım bilgilerim faydalı olur