• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onunla evlenememek korkusu aklımda çıkmıyor

Öncelikle şunu söylemeliyim yaşın 23 diyelimki evlenmek istiyorsun şuan seviyorsun bir çokseyi göremeyecek kadar belkide naçizane tavsiyem kimse için fedakarlık yapma lütfen mümkünse ince eleyip sık doku davul dengi dengine muhabbeti vardır biz çok kızardık sevgi olsun derdik ama belli bir yaşa gelince ve evliiliği acısıyla tatlısıyla yaşadığın zaman bir çok şeyin dengeli olması gerektiğini anlıyorsun, şuan sevıyorsun istiyorsun ama ilerde maddi ve ailevi sıkıntılar başlıdıgı zaman gögüslemek katlanmak zor olacaktır herkes bu psikolojının içimden Kolay çıkamaz gençliğini düşün hayat güzel önce kendini düşün💖

4 yıllık ilişkim aileme daha söylemedim onların ön yargıyla yaklaşacağını biliyorum daha öncesinde bi evlilik yapmış 4 ay sürmüş. Ve ben 23 yaşındayım iş konusunda iflas etmiş ve borçları var özü gerçekten kötü değil ama ailem bunları duyduğu an zaten tepkiyle yaklaşacak
başına bela açmak için elinden gelen herşey yapıyorsunuz.

Back