• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onunla evlenememek korkusu aklımda çıkmıyor

yorgunm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
10
2
1
27
Aileme onu nasıl söyleyeceğim ailem onu kabul etmeyecek korkusu içimi kemiriyor. Ön yargım değil geçmişinde yaptığı iş hataları ailelerin kültürlerin aşırı farklı olmasından dolayı ailem onu istemeyecek. 4 yıldır tanıyorum asla kötü biri değil her yönünden bakmaya çalışıyorum ama gerçekten kötü biri değil. Ama ailem baktığı zaman ön yargılı yaklaşacaklar keşke bi fırsatla bir ay onu tanımış olsalar onlarda anlayacaklar nasıl biri olduğunu bu tabi bende hayal gibi... ailem iş konusunu falan araştırsa bu sana olmaz diyecekler. Aklımdan asla çıkmıyor. Sevdiğiyle evlenenleri falan gördüğümde çok özeniyorum acaba bende yaşayabilecek miyim diyorum. Bu korkuyu yaşayan oldu mu sonrası mutlulukla biten veya ne yapmam lazım lütfen yardım edin

Konunuza dair hicbir aciklama yok. O yuzden biz nerden bilelim ailen mi hakli sen mi? Kac yillik durum vs.
4 yıllık ilişkim aileme daha söylemedim onların ön yargıyla yaklaşacağını biliyorum daha öncesinde bi evlilik yapmış 4 ay sürmüş. Ve ben 23 yaşındayım iş konusunda iflas etmiş ve borçları var özü gerçekten kötü değil ama ailem bunları duyduğu an zaten tepkiyle yaklaşacak

Yanlış anlamazsan neden 4 ay sürmüş mesela? Bunları detaylarıyla biliyormusun . 4ay evlilik bitirmek icin çok kısa bir süre. Evlendiği kişiyi sevmedenmi tanımadanmi evlenmiş ki anlasamayip boşanmış. Bunlar onemli detaylar.
Hiç bir zaman açık açık soramadım çok uzun bi ilişkiymiş evlenmişler ama bakınca aslında iki zıt karakter sigara alkolden nefret eder hayatındaki her ikisini de kullanıyormuş evlendikten sonra bırakırım mi demiştir bilmiyorum. Açık açık sormalı mıyım hiç bir zaman sebeb söylemedi

açık açık sor evlilik neden bitmiş hem de 4 ayda. boşanmış erkeklerin bekar kız peşinde koşması bana hiç doğru gelmiyor neden kendi gibi boşanmış bir kadın bulmuyor?
genç gözü açılmamış kız istiyor demek ki bir haltlar yemiş.
doğrudan boşanma belgelerini görmek istediğini söyle.

açık açık sor evlilik neden bitmiş hem de 4 ayda. boşanmış erkeklerin bekar kız peşinde koşması bana hiç doğru gelmiyor neden kendi gibi boşanmış bir kadın bulmuyor?
genç gözü açılmamış kız istiyor demek ki bir haltlar yemiş.
doğrudan boşanma belgelerini görmek istediğini söyle.
Kendi evinde gördüm hatta boşanma davasını kendisi açtığını söylemişti gerçektende gördüğüm kağıttta öyle yazıyordu. O kendini evlenmiş boşanmış gibi görmüyorum kısa bir süre olduğu için sanırım. Ama süresi de çok önemli değil hep şöyle düşünüyorum her duyguyu yaşamış bir ev dizme bir hayatı paylaşmak Buda aslında içime dert ama....

Kendi evinde gördüm hatta boşanma davasını kendisi açtığını söylemişti gerçektende gördüğüm kağıttta öyle yazıyordu. O kendini evlenmiş boşanmış gibi görmüyorum kısa bir süre olduğu için sanırım. Ama süresi de çok önemli değil hep şöyle düşünüyorum her duyguyu yaşamış bir ev dizme bir hayatı paylaşmak Buda aslında içime dert ama....

ilk heyecanlarını seninle yaşayacak onca erkek varken içi geçmiş, belli şeyleri tüketmiş adamla işin ne?

Rabbim senin gibi kızlara yardım etsin gerçekten üzülüyorum gençliğe 😭😭🤦🤦

Yavrucuğum belki de sevgi değildir o?

Back