Onünde lavabo olan pencereye nasıl bir perde olmalı?

Balbxoxcxuxxux

Never Ever Give Up!
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
663
4
116
Diğer
Mutfakta lavabom pencere önünde...Şu an stor ve tül olarak da katlamalı perde kullanıyorum ama katlamalı perdeyi söküp yıkayıp takması tam bir işkence..
Buraya hem şık,hem kullanışlı,kolay temizlenen ve asılan bir perde istiyorum.Nasıl birşey öneririsiniz?

valla aynı dert bende de var ben de katlamalı mı alsam diyordum seni duyunca vazgeçtim ben çift sistem stor perde düşünüyorum hatta sorular sorunlarda çift sistem perde diye bi başlık açmıştım yaptıran arkadaşlar oldu ben de karar verdim sarmaşık desenlisinden almak istiyorum...

katlamalı perdeler tarih oldu bence böle birşeyi sakın düşünmeyin. benim önerim tül stor perde veya trasnparan stor perde kullanmanızdır. Hem pratik, hem silinişi kolay(leke tutmuyor), hem de çok modern...

bence en moderni zebra stor yapdırmanız önünde lavabo olan camlarda çok şık duruyor mutfağa çift sistem bence iyi olmaz tek parça sade yapdırmalısınız zebra perdeler en uygunu bence

bence en moderni zebra stor yapdırmanız önünde lavabo olan camlarda çok şık duruyor mutfağa çift sistem bence iyi olmaz tek parça sade yapdırmalısınız zebra perdeler en uygunu bence

tek kasa üzerine iki parça zaten tül storlar. tül storu ile kalın storu ayrı ayrı monte edilmioyor. zebra ile aynı yani...

kesinlikle jaluzi öneririm fiyat olarak zebralarla aynı neredeyse.. hem yerinden çıkarma derdi yok silince temizlenir hemde renk alternatifi de var modern ve şık görünür maddiyat sıkıntı değilse ahşap jaluzi muhteşem olur bence.. ama normal jaluzilerin 2 katı fiyatı neredeyse.. ama pecere küçükse çok yüksek bi rakam çıkmayacaktır.. bende yeni eve geçicem mutfak camlarım çok büyük ahşap jaluzi pahalıya patlayacağı için standat jaluzilerden ahşap görünümlü yaptırmayı planlıyorum..

Mutfakta lavabom pencere önünde...Şu an stor ve tül olarak da katlamalı perde kullanıyorum ama katlamalı perdeyi söküp yıkayıp takması tam bir işkence..
Buraya hem şık,hem kullanışlı,kolay temizlenen ve asılan bir perde istiyorum.Nasıl birşey öneririsiniz?

şu sayfadan bakarsan ilk makale yardımcı olacaktır sanırım cnm ; Eve Dair

kesinlikle jaluzi yaptırmanı tavsiye ederim..bende mutfağıma uygun olan renkten yaptırdım..mutfak dolaplarım capiccuno beyaz rengi ve ben iki renkli dizdirdim pencereme uygun ve çok şık durdu..

Back
X