Onun güvenini nasıl kazanabilirim?

_sultan_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
26
0
86
Manisa
merhabalar;
ben hemen konuya girmek istiyorum. 3buçuk yıllık çok mutlu bir beraberliğim vardı. o bşka sehirde üniversite okudu bense yaşadığımız şehirde sonra okullarımız bitti ve iş hayatına atıldık. ben işe başladıktan sonra bunun kıskançlıkları işlerimizin yoğunluğu falan biraz birbirimize karşı ilgisizdik ama yine de çok seviyoduk birbirimizi. taa ki... herşey benim yüzümden oldu. iş yerinde bana işi öğreten biri vardı. aslında iyi biriydi yani öyle sandım başta. işle ilgili her türlü sıkıntıyı soruyu vs. ona danıştığım için numarasını vermişti bana. sonra tabi iş yerind sürekli konuşa konuşa arkadaş olduk ama tabi erkek arkadasım olduğunu biliyodu. o işe geç geldiğinde ben onu idare ediodum ben işe gec gittiğmde o beni. malesefki bndeki saflık mı iyi niyet mi neyse ona yanlış bişey mi ima ettim bilmiyorum. birkaç msjda tmam canım tarzında konuştum. evet canımlı konuşmam hataydı ve erkek arkadasım daha once bu konuda uyarmıstı beni. yine hatalıyım:( neyse aradan zaman gecti bigün aynı servise bindik o çarsıya gidecekmiş bnde orda oturuyorum zaten. gel tatlı yielim dedi. o gun bahsettiğimiz bi tatlıydı ve bizim orda servsten inince yeni bi yer acılmış tamam dedm nasıl kabul ettim bilmiorum. ordayken telefonumdan internet şifresi almayı sordum o da telefunumu alıp bi yere msj attı o anda internet sifresi geldi ve bu o numarayı kaydetmiş:( tabi bundan benim haberim yoktu. meger bu cocuk aramızda bişey oldugunu sanmış yani bnce oyle anladı yoksa böle bişeyi neden yapsın. sonra tabi erkek arakadasımla yine problemliyiz. telefn almam lazımdı erkek arkadasımla da konusmadıgım içn başkalarına danısıorum nasıl bi telefn alayım vs die. begendgm bi markadan bahsettim o da ertesi gun senin telefunndan bi yerde sordum ordan al bence cok uygun falan dedi. bigün aynı servise binip (yine benm her zaman bindiğim servise) telefn almaya gttik ve beraber tel aldık. aradan 1 aya yakın zaman gecti. bu kişi yememş içmemiş o telefnumdan aldığı internet sifresyle benm kimlere msj attıgım kimlerle konustugum hepsini çıkarmıs. ve gitmiş erkek arkadsımı aramış. yüzleşmişler zaten erkek arkadasım msjları görünce inanmıs buna. aslında msjlarda bişey yoktu ama erkek arkadasım çok kıskanç ve benm bi erkekle msjlaşmamı istemediği için ona ters tabi. bnde o anda ne oldgunu anlamadım ve beni aradgnda aglamaya basladım. cnkü hatalydım onla tatlı yememeliydim ona msj atmam bile hatalıydı:( kendimi savunamadım. yüzleşemedim. erkek arkadasıma cok yalvardım cok agladım. inanmadı bana. yüzyüze görüşmek bile istemedi. defalrca gttim yanına. aradan 115 gün gecti bi akrabası vasıtasyla yüzyüze görsmeyi ikna ettim. olmycagını falan soyledi ama bana sarıldı oyle bi sarıldı seviodu beni. o gun nasıl kötü oldugunu falan anlattı. arkads kalalım dedi arada msj at falan dedi. sonra bikaçgun sık sık msjlasmaya basladık sonra ben yüz buldum ya tekrar baslayalım dedim bu tabi yine geri tepti hakaretler falan. sonra yıne görüstk falan derken biz bunla ara ara görsmeye basladık. telefnuna adımı baska bi isimle kaydetti. kimseye görünmek istemio. tek bi yerde kimsen görmeycgi bi yerde görüşüoruz. neyse su an 187 gun oldu ayrılalı.. o dersaneye basladı. bnde onun dersanesine yazıldım ve o kadar gruptan onun grubuna alındım. şuan aynı sınıftayız. ara ara konusuoruz yıne. bugun görüştük enine boyuna tartıstık. artık olmycagını bana güvenemdgni soyledi. yeterince sevmemişim sevseydim kabul ederdm bn bu kızı seviorum derdm dedi. bn baska kızlarla da konusuorum bunu nasıl hazmediyosun dedi. ve o o kadar sadıktır ki normalde. yani öyleydi. bi kızla konusmayı bırakın selam bile vermezdi. şimdi bn ne yapayım? onu surekli aramamı aslında aldatttım da hata mı gizlemeye calışıorum olarak görüo. çırpınmak olarak görüomuş. benm onu sevdgime inanmıo. hiçbir soyeldgme inanmıo. aldatmasan da benden gizli bunları yapman bana ihanet dio. nasıl düzelticem bn bu durumu? o çocuk gtse onun ayaklarına kapansa biz onla cıkmadık bişey yasamadık dese bile olmazmış. o kadar kesin konusuo ki. tekrar kendime nasıl aşık edicem? güvenini nasıl kazanıcam lütfen yardım edin:( cok hatalıyım ama ben onu aldatmadım ona olan sevgimden hiç bişey kaybetmedim...

biraz uzun bi yazı oldu kusura bakmayın lütfen yardıma ihtiyacım var çok :((

Ya bence gercekten cok hatali bi davranis olmus.yani 2.sahsa nasil yakinlik gosterdiysen artik senin erkek arkadasini bile karsisina alma cesaretini bulmus,bence erkek arkadasinin oldugunuda soylememissin yada yok gibi davranmissin.o cocuguda umitlendirmissin.neyse..sen Zaten hatanin farkindasin onemli olan bu.bana kalirsa guven birkere yikilirsa yerine gelmez,sadece guvensizlikte degil,siz onun hoslanmayacagi seyleri yapmissiniz ve ona hicbirsey soylememissiniz.sizin o kisiyle konustugunuzu disariya ciktiginizi bilseydi belki bukadar buyuk tepki vermezdi.tekrar baslasaniz bile guven problemi yasayacaksiniz.akli hep sende olacak nerde kiminle napiyo diye...yani o kendiliginden size gelmedigi surece bence bu iliskinin sansi yok

Hic bir kadin ozelikle erkek arkadasi olmus, olan kadin cikipta "ay wallahi nasil beni kiz arkadasi sandi anlamadim, alt tarafi canim cicim dedim, ay bilmiyorum ki yakin davranmisim galiba farkinda degilimmmmm" demesin. Bal gibi de farkindasin! Ilgisi hosuma gitti boslugu doldurdu demiyorsun ama. Bastan sona hatalisin. Ve hala da hata yapiyorsun. Erkek arkadasinin sana soylediklerinden suphe ediyorsun. Adam ne guzel durustce sana seni yeterince sevmedigini baska kizlarlada gorustugunu soylemis. Erkek beyni kadin beyni gibi degildir. Oyle dediyse mutlaka oyledir. Ve seni telefonuna baska isimle kaydetmesi de bundan emin olabilirsin. Yeni kiz arkadasi eski kiz arkadasinin adini gormesin diye cekiniyordur. O coktan yeni hayatina baslamis. Bence sizde aynisini yapin.

Kesinlikle diğer çocuğun gidip sevgilinle konuşması lazım
gerçeği yansıtması lazım.Ne kadar ikna olmam desede tek çıkış bu.
Ayrıca bu durum ortaya çıktığında ağlamanız sizi suçlu duruma düşürmüş ağlamıcak doğru olanı soğuk kanlı bir şekilde açıklıcaktınız
Ayrıca sık sık aramalarınızda bir hataydı yani üst üste yanlışlar yapmışsınız.Ve üzerinden baya zamanda geçmiş olay taze iken
izah etmesi açıklayıp ispat etmeniz durumu kurtulabilirdi ama o beyninde bitirmiş sizi malesef ki canım yakındır kalbinden bitirmesi
başka gemilere yelken açmış.
Tek yapcağın o çocuğu konuşturmak gerçi onun yaptığıda tam bir ş.lik sırf aranız bozulsun diye yapmış zaten
kalkıp tükürdüğünü yalarmı oda var?
Merak ettim çocukla yüzleşmedinmi hesap sormadın mı neden böyle birşey yapmış?

siz o davranışları yaparken farkında değil miydiniz yanlış yaptığınızın? eminim farkındaydınız.Çünkü canım dememden hoşlanmaz erkek arkadaşım diyorsunuz madem hoşlanmaz niye yaptınız?
Erkek arkadaşınız çok haklı bence.Birde diğer şahısa siz ilgi göstermişsiniz oda aranızda bir ilişki olduğunu vs. düşünmüş yoksa adam niye gdip sizin sifrenizle arkadaşlarınızı araştırıp erkek arkadaşınızı bulup onunla konuşsun.

Bence hiç boşuna halen erkek arkadaşınızı boğmayın o ilişkiden hayır gelmez zaten.Erkek arkadaşınızın yerinde bir kararda olduğunu düşünüyorum.Aldatmak sadece çıkma vb. durumlar değildir.Siz karşınızdaki insana umut verdiiğinizi görüyorsanız ve bunu ble bile yapıyorsanız bu bile aldatmaktır.Sizin yaptığınızda bana göre aldatmak sayılıyor.Kusura bakmayın ama düşüncelerim böyle erkek arkadaşınızıda kendi haline bırakın.Daha fazla uğraşmayın.:31:

üzgünüm ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla o yada bu sebepten önemli deil çocuk sizden vazgeçmiş.. bu ilişkinin olma ihtimali çok düşük gibi geldi bana. olsa bile sizin zorlamanız sebebiyle olucak bu saatten sonra..

ona karsı bişey hissetmedim davranışları da hoşuma gitmedi. hersey olagan sekilde gelişti. erkek arkadaşım oldugunu da biliyodu. o da bana sevdiği kızdan falan bahsetmişti zaten. yani normal arkadas gibiydik.. sonradan pişman olup benden özür diledi. bnde git acıkca anlat dedm anlatmıs ona da ama tabi erkek arkadasım inanmamış. erkek arkadasım gercekten bitirmiş olsaydı. bugun yıne msj attı bana. işten cıkısta arkadasıyla sinemaya gideceğini söyledi. bnde trip yaptım kız sandım kız falan değil erkek arkadas yorgunum ama söz vermiştim dedi. yani bunları tamamen bitiren bi insan yada benden nefret eden kişi neden bana öyle davransın?

çocuga tabiki hesap sordum. kızdım bagırdım. senden hoşlandım dedi. peki benm erkek arkadasm oldgunu biliodun ben sana böyle bi ümit de vermemiştim dedim. git düzelt sunu dedim. inanmaz artık bana ben sana onu unuttururum dedi. aynısını erkek arkadasıma soyledm. yüzleşelim dedi tamam dedm. ama diğeri iş yerinden izne cıktı o anda ve geldiğinde tekrar yüzleşmedi.
ayrıca daha once baska bi kıza da aynısını yapmış. suanda da benm iş yerinden çok ii anlaştıgım bi kız vardı. fakat bu olayları bilmiodu onla sonradan tanışmıstık. ve üçümüz aynı ortamda bulunmuorduk ben bu olaydan sonra iş yerinde yerimi değiştirmiştim cnkü. neyse sonra o öocuk ben o kızla ii anlaşıorum die onu ayarladı onla cıkıolar. sonradan kız oğrenmiş bizim olayları en son ne oldu bilmiorum.. ben ona ümit verip vermediğimi de biliorum. tamam gidip onla bi yerde oturmam hata ama bu hata affedilemeycek bi hata değildi. ayrıca erkek arkadasım ne kadar bitirdim dese de bakışları oyle demio işte..

birde bna ikide bir sevgilim var falan diyo. yani ara ara benm sevgilim var diyo. ama kimse yok. snradan kendisi bi şekilde itiraf ediyo. görüştüğü kızlar var mı bilemiyorum. ama dersanede aynı sınıftayız demiştim. ders arası kantine cıkıp birlikte kahve içtik. dersten sonra birlikte gtmedk aradım birlikte gidelim diye olmaz dedi. sonra msj at ne yap biliomusun kime msj attıysan ona soyle o seni götürsün demiş. derste telefonuma bakmıstım bi kız arkadsmla konusuoduk.ama msj atmadım sadece arkadasımın attgı msjı okudum. erkek arkadsım hk. bnde kimle konustugumu ve ne konustugumu yazdım. yani derste bn telefna baktım die bana trip attı dersten sonra beni beklemedn gitti. bnde anlaşılan sende dersi dinlememişsin beni izlemekten yazdım ne alaka dikkatm dagılınca baktım her kıza baktgm gbi demiş. yani sevmeyen biinsan neden trip atsın bu yüzden? yada bnle nie hala görüşsün.

Back