merhabalar;
ben hemen konuya girmek istiyorum. 3buçuk yıllık çok mutlu bir beraberliğim vardı. o bşka sehirde üniversite okudu bense yaşadığımız şehirde sonra okullarımız bitti ve iş hayatına atıldık. ben işe başladıktan sonra bunun kıskançlıkları işlerimizin yoğunluğu falan biraz birbirimize karşı ilgisizdik ama yine de çok seviyoduk birbirimizi. taa ki... herşey benim yüzümden oldu. iş yerinde bana işi öğreten biri vardı. aslında iyi biriydi yani öyle sandım başta. işle ilgili her türlü sıkıntıyı soruyu vs. ona danıştığım için numarasını vermişti bana. sonra tabi iş yerind sürekli konuşa konuşa arkadaş olduk ama tabi erkek arkadasım olduğunu biliyodu. o işe geç geldiğinde ben onu idare ediodum ben işe gec gittiğmde o beni. malesefki bndeki saflık mı iyi niyet mi neyse ona yanlış bişey mi ima ettim bilmiyorum. birkaç msjda tmam canım tarzında konuştum. evet canımlı konuşmam hataydı ve erkek arkadasım daha once bu konuda uyarmıstı beni. yine hatalıyım
neyse aradan zaman gecti bigün aynı servise bindik o çarsıya gidecekmiş bnde orda oturuyorum zaten. gel tatlı yielim dedi. o gun bahsettiğimiz bi tatlıydı ve bizim orda servsten inince yeni bi yer acılmış tamam dedm nasıl kabul ettim bilmiorum. ordayken telefonumdan internet şifresi almayı sordum o da telefunumu alıp bi yere msj attı o anda internet sifresi geldi ve bu o numarayı kaydetmiş
tabi bundan benim haberim yoktu. meger bu cocuk aramızda bişey oldugunu sanmış yani bnce oyle anladı yoksa böle bişeyi neden yapsın. sonra tabi erkek arakadasımla yine problemliyiz. telefn almam lazımdı erkek arkadasımla da konusmadıgım içn başkalarına danısıorum nasıl bi telefn alayım vs die. begendgm bi markadan bahsettim o da ertesi gun senin telefunndan bi yerde sordum ordan al bence cok uygun falan dedi. bigün aynı servise binip (yine benm her zaman bindiğim servise) telefn almaya gttik ve beraber tel aldık. aradan 1 aya yakın zaman gecti. bu kişi yememş içmemiş o telefnumdan aldığı internet sifresyle benm kimlere msj attıgım kimlerle konustugum hepsini çıkarmıs. ve gitmiş erkek arkadsımı aramış. yüzleşmişler zaten erkek arkadasım msjları görünce inanmıs buna. aslında msjlarda bişey yoktu ama erkek arkadasım çok kıskanç ve benm bi erkekle msjlaşmamı istemediği için ona ters tabi. bnde o anda ne oldgunu anlamadım ve beni aradgnda aglamaya basladım. cnkü hatalydım onla tatlı yememeliydim ona msj atmam bile hatalıydı
kendimi savunamadım. yüzleşemedim. erkek arkadasıma cok yalvardım cok agladım. inanmadı bana. yüzyüze görüşmek bile istemedi. defalrca gttim yanına. aradan 115 gün gecti bi akrabası vasıtasyla yüzyüze görsmeyi ikna ettim. olmycagını falan soyledi ama bana sarıldı oyle bi sarıldı seviodu beni. o gun nasıl kötü oldugunu falan anlattı. arkads kalalım dedi arada msj at falan dedi. sonra bikaçgun sık sık msjlasmaya basladık sonra ben yüz buldum ya tekrar baslayalım dedim bu tabi yine geri tepti hakaretler falan. sonra yıne görüstk falan derken biz bunla ara ara görsmeye basladık. telefnuna adımı baska bi isimle kaydetti. kimseye görünmek istemio. tek bi yerde kimsen görmeycgi bi yerde görüşüoruz. neyse su an 187 gun oldu ayrılalı.. o dersaneye basladı. bnde onun dersanesine yazıldım ve o kadar gruptan onun grubuna alındım. şuan aynı sınıftayız. ara ara konusuoruz yıne. bugun görüştük enine boyuna tartıstık. artık olmycagını bana güvenemdgni soyledi. yeterince sevmemişim sevseydim kabul ederdm bn bu kızı seviorum derdm dedi. bn baska kızlarla da konusuorum bunu nasıl hazmediyosun dedi. ve o o kadar sadıktır ki normalde. yani öyleydi. bi kızla konusmayı bırakın selam bile vermezdi. şimdi bn ne yapayım? onu surekli aramamı aslında aldatttım da hata mı gizlemeye calışıorum olarak görüo. çırpınmak olarak görüomuş. benm onu sevdgime inanmıo. hiçbir soyeldgme inanmıo. aldatmasan da benden gizli bunları yapman bana ihanet dio. nasıl düzelticem bn bu durumu? o çocuk gtse onun ayaklarına kapansa biz onla cıkmadık bişey yasamadık dese bile olmazmış. o kadar kesin konusuo ki. tekrar kendime nasıl aşık edicem? güvenini nasıl kazanıcam lütfen yardım edin
cok hatalıyım ama ben onu aldatmadım ona olan sevgimden hiç bişey kaybetmedim...
biraz uzun bi yazı oldu kusura bakmayın lütfen yardıma ihtiyacım var çok
(
ben hemen konuya girmek istiyorum. 3buçuk yıllık çok mutlu bir beraberliğim vardı. o bşka sehirde üniversite okudu bense yaşadığımız şehirde sonra okullarımız bitti ve iş hayatına atıldık. ben işe başladıktan sonra bunun kıskançlıkları işlerimizin yoğunluğu falan biraz birbirimize karşı ilgisizdik ama yine de çok seviyoduk birbirimizi. taa ki... herşey benim yüzümden oldu. iş yerinde bana işi öğreten biri vardı. aslında iyi biriydi yani öyle sandım başta. işle ilgili her türlü sıkıntıyı soruyu vs. ona danıştığım için numarasını vermişti bana. sonra tabi iş yerind sürekli konuşa konuşa arkadaş olduk ama tabi erkek arkadasım olduğunu biliyodu. o işe geç geldiğinde ben onu idare ediodum ben işe gec gittiğmde o beni. malesefki bndeki saflık mı iyi niyet mi neyse ona yanlış bişey mi ima ettim bilmiyorum. birkaç msjda tmam canım tarzında konuştum. evet canımlı konuşmam hataydı ve erkek arkadasım daha once bu konuda uyarmıstı beni. yine hatalıyım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
biraz uzun bi yazı oldu kusura bakmayın lütfen yardıma ihtiyacım var çok