onun gözünden yorumlayın ki aydınlanabileyim

sizin ona olan ilginizi farketmiş ve ve kısa bir süre sizinle takılmak istemiş. onun tarafında ciddi bir niyet ve hissiyat yokmuş malesef. sadece sizin ilginize kısa bir karşılık vermiş o kadar. beklentiye girmeyin hiçbirşey olmamış gibi devam edin. adam yakında evlenebilir bile söyliyim eğer bir ilişkisi varsa.

Ayy umarım bir buçuk yıl sonra evlenir ben de gitmiş olurım aynı kurumdan

Ben sizi yoklamak için geldiğini düşünmüyorum, hatta bence sizin için o derece kıymetli olup olmadığından bile habersizdi süreç içinde. Bu işlerde kadınların kurduğu gibi bi mantık matematik yok erkekler için (basitler) acıkırsa yemek arar, çişi varsa wc, canı sevişmek isterse belirtir. Belli bir yaş eşiğini geçtikten sonra kadınlar için de durum buna dönüşüyor bekarlık da daha sevimli geliyor. Başkası için çabalamak daha zor geliyor yani. Size ilgi duymuş o süreçte ama istediği gibi karşılık almamış (sevişebilmk de ilişkiye dahil, birlikte kaldıysak o da olur diye düşünmüştür) yanındaki kişiyle ilişkisi sürerse ve karakterliyse yanaşmaz, eğer karaktersiz biriyse yedek kapısı olarak arada sizi yoklar. (Ya da canı sıkılırsa )
Bence iş arkadaşlığını sevişmeye dönüştürmek çok sakıncalı, erkekler kadınlardan daha dedikoducu ve erişkinliğe ermemiş bi erkekse her naneyi iş arkadaşlarına abartarak aktaracaktır.ben olsam uzak dururdum

Yedekte olduğumu düşünmüyorum karşısında ondan beklentisi olan nerdesin ne yapıyosun diyen biri olmadım. Bu nedenle ara ara dışarıda görüşsek ya da mesaj atsa rahatlıkla beni idare edip yedekte tutardı. Yedekte olan insanlara dönme ihtimalli olur benim durumumda o yok. Azıcık tanıyorsam asla adım atmaz zira bende atmam. İlişkisi ne zamandır var bilemiyorum. En başından beri varsa siz haklı olabilirsiniz.

sizin ona verdiğiniz değeri kesinlikle haketmiyor üzgün olduğunuzu belli etmeyin, çok üzülseniz de gülmeye çalışın, her hareketinden bir anlam çıkarmayı da bırakın. buradan bakınca resmen oynamış sizinle aptala bak. kendinize değer veriyorsanız unutmaya çalışırsınız.

Artık belli etmem heralde. Nabız yoklamaya gelmez diye düşünüyorum. Ancak gelirse ve kafam karışırsa diye çok korkuyorum. Tekrardan çekim alanına girmek istemiyorum. Böyle biriyle de ilk defa karşılaştım o yüzden bi daha gelir mi süreç nasıl gelişir diye meraktayım

Senınde davranısın sacma onun da hıc akıllı ve mantıklı hareket etmemıssınız sevgılın degıl daha adı bıle konmamıs aynı yatagı paylasıyorsun o da zaten yatacak kuz arıyormus sen serbest bırakmayınca kenıdıni o da uzaklasmıs .Yenek ıstemıs yıyememıs senı adam iğrenc kalıte yok uzakdur senın de hareketlerın hos degıl ne dıye evıne gıdıyorsun.

Efendı adamlara takılın bune ya yanında yatıp agzını öpmeler .Herseyın bır zamanı var .

Şimdiye kadar ilk defa aşık oldum ve gittim. Platonik olarak kalmasın istedim ve denedim. Biraz ilgi alaka gösterseydi istediğini alırdı. İlk kez birliktelik yaşayacaktım ama buna dünyanın en önemli şeyi gözüyle bakmıyorum. Yine de değerli olduğumu hissettiren biriyle olsun istedim

Iste bastan duvar koymayacaktin araya
Ben sanmiyorum sevismiyorsun diye seni terk eedecegini...yani oyle bir his algialmadim bu konuda...sizde gurur savaslari basladi...o yuzden bu git geller

Iste bastan duvar koymayacaktin araya
Ben sanmiyorum sevismiyorsun diye seni terk eedecegini...yani oyle bir his algialmadim bu konuda...sizde gurur savaslari basladi...o yuzden bu git geller
Sonuçta aylardır başbaşa görüşmüyoruz. Beni üzecek bi durumda nasıl olduğumu bile sormuyorum nabız yoklamak dısında gelmiyor. Denk geldiğimizde ben sıcak davrandığımda bile ekstra birsey yapmıyordu. Ne zamandır sevgilisi var bilmiyorum ondan da olabilir bu tavırları. Artık mümkün değil gelmez diye düşünmekteyim. Bı arada sonradan çabaladım dedim ama maksimım 10 gün sonradır yani haftalar sonra pişman olmadım

Cıks cıks cıks bu ılişki olmaz. Sevgili bile değilken beraber uyumak nedir ? Bunu söylemek istemezdim ama erkekler biraz bu tarz olayları kullanır sever ama ciddi ilişki düşünmezler. Ben yerinizde olsam asla arkadaşlıktan öteye geçmem sizi el altında tutup onunla bununla fotoğraf paylaşması cok cocukca.

Sen bu adamla ilişkinden ne bekliyosun ne olsun istiyosun beklentin ileriye dönük ciddi bir beraberlikler o olmaz bence o tip bir adam değil,ama takılalım diyosan açıkça konuş plan yap bi şekilde hayatına dahil ol

Ben olsam ben de sizinle iletisimi kopartirdim :) her seferinde kendinizi geri ceken, bir kahvaltiya dahi kalmayan sizsiniz. Siz karsi tarafa kararsiz oldugunuzu hissettirmissiniz. Ustunden aylar gecmis. Kac yasinda insanlarsiniz ne bekliyordunuz ki? Aşıksaniz biraz cesaretli olmaniz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…