- 17 Şubat 2015
- 7.945
- 21.298
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk kez onda kalacağımda birlikte uyuyacağımızı tahmin bile etmemiştim. ikincisi spontane oldu aslında. zorla bişey yapacağını düşünmedim ama ama onu ittirmedim sadece durdurdum. zaten toplamda 3 kez görüştük. bu fazla naz yaptığım anlamına mı geliyor ?
Ama bakın olay sirf o adamin hatasi olmaktan cikmaya ve sizinde bu hatada payiniz olmaya baslamis. Hata diyorsam tanim icin hafif bir kelime secmeye calistigimdandir, yoksa olay cok daha vahim. Asil dusunulmesi gereken olay bu artik. Zira adamin sevgilisi varken ve siz bunu ogrenmisken yapmaniz gereken nedenini sebebini falan birakip araya kesin bir mesafe koymaktir.Biz en son başbaşa eylül ayında görüştük. İstediğini alamamış olsa bile iletişimi hiç bir zaman tamamen kesmedi. Aylardan şubat hala git-gel yapıyorduk somut adımlar atmadan. Kızla foto paylaşıp sonrasında nabız yoklamasının amacını anlayamıyorum
eylül ortasında oldu görüşmelerimiz. o günden sonra sadece bir kez yüzleştim. şimdi aylardan şubat evet somut adımlar atmadı ama tam olarak iletişimi de kesmedi. uğraşmaya değmez diye düşünüyorsa neden durum bu? anlamıyorum. ilgimi beli ettim yapabileceğim her şeyi yaptım. gelmedi ama gitmiyor da... yaptığı küçük saçma hareketler yüzünden hiç değer vermediğini düşünemiyorum maalesef.aşık olan için değil.
niyeti başka olan için uğraşmaya değmez anlamına geliyor evet.
ilk defa dışarı çıkmışız. yanımda uyumuş sabahına ne deseydim? zaten darlamadım , biz neyiz demedim ki çünkü o zaman ne istediğimi ben de bilmiyordum. ondan somut çaba göremeyince de bir daha buluşalım demedimBeklentiler birbirini tutmamış sen kaçmışsın o kovalamamış kendince birini bulmuş. Ortada senin baktığın kadar duygusal durum yok(erkekte). 30lu yaşlarda istediklerimizi biliriz o doğrultuda hareket ederiz, ne istediğini söylemeliydin anlamasını beklememeliydin.
sevgilisi olmasını geçin en başında somut adım atmayınca konuştum artık bende istemiyorum dedim (ekim sonunda). bir daha da baş başa görüşmedik. ben zaten uzak duruyorum ona denk gelmemek için sigara rutinimi bile denk gelmeyecek şekilde düzenledim. ama aynı iş yerindeyiz ve maalesef denk geliyoruz. nabız yoklama dışında yanıma gelmiyor zaten ama canı gelmek isteyince 1 hafta konuşmamış olsak bile gayet gelip de muhabbet ediyordu. ben kendi adıma yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum. ancak insan illa ki merak ediyorAma bakın olay sirf o adamin hatasi olmaktan cikmaya ve sizinde bu hatada payiniz olmaya baslamis. Hata diyorsam tanim icin hafif bir kelime secmeye calistigimdandir, yoksa olay cok daha vahim. Asil dusunulmesi gereken olay bu artik. Zira adamin sevgilisi varken ve siz bunu ogrenmisken yapmaniz gereken nedenini sebebini falan birakip araya kesin bir mesafe koymaktir.
Ve sevgilisi varken halen sizi yoklamasinin nedeni ozur dileyerek soyluyorum tam bir karaktersiz olmasidir.
Tamam seviyorsunuz ama sevgilisi olan bir insan ile ayni yone bakmak dahi en once sizin kendinize olan bir hakaretiniz olur. Kaldiki oyle bir adamdan daha iyilerine layiksiniz emin olun.
imayı, oyunu benim yaptığımı mı düşünüyorsunuz? bende onunla takılıyordum zaten gerçekten aşık olduğumu sonra anladım. aylardır gelmeyen adam bence bilmeyi haketmiyor onu az biraz tanıyorum bana yine ortaya karışık saçma cevaplar verecek dürüst olmayacak. bu nedenle foto paylaştığında konuyu açmadım. ben bu karakterde birinin sonraki hamlesini merak ediyorum. çünkü kendim duygusal baktığım için tam olarak yorumlayamıyorumAynı yaştaymışız. 30 yaşında bir insan artık imalar, oyunlar istemiyor. Zaten bu yaşlarda platonik aşk falan da pek olmuyor. Muhtemelen sizinle sadece takılıyordu, sizin de onun hakkında öyle düşündüğünüzü sanıyordu. Bence ona karşı hislerinizi açmalısınız. Zaten kaybedecek bir şeyimiz kalmamış. Ya size karşı bakışı değişir, ya da kendini temelli çeker. Böyle arada kalıp kendinizi yemekten daha iyi .
İlk defa çıkmanızın bi önemi var mı? İlk postunuzdan aklımda kalan tek şu :öptü çekildim öptü çekildim öptü çekildim. Adam öpünce çekilmeyecek bi ilişki istemiş sen çekilmişsin.ilk defa dışarı çıkmışız. yanımda uyumuş sabahına ne deseydim? zaten darlamadım , biz neyiz demedim ki çünkü o zaman ne istediğimi ben de bilmiyordum. ondan somut çaba göremeyince de bir daha buluşalım demedim
Siz benden daha çok öptü çekildi yazmışsınız Ama nokta atışı yapmışsınız teşekkür ediyorum.ışık yaktım 1 ay içinde, ona olan ilgimi anlamamış olması imkansız. ama gelmedi. Belki de ışıktan fazlası gerekiyordu. Şimdi aylar geçmişken gelmemesini kabullendim zira benim gitmeyeceğim de belli oldu. Umduğunu bulamadı uzak kalmaya da çalışıyorum ama ara ara yokluyor. Bi nokta atışı yorum daha rica ediyorum. Sevgilisi olduğunu öğrenmeme ragmen ertesi gün yine yokladı. Bu sefer üzgün değildim neşeliydim. Sorum şu amacı ne? Bir daha gelir mi? Süreç nasıl gelişir?İlk defa çıkmanızın bi önemi var mı? İlk postunuzdan aklımda kalan tek şu :öptü çekildim öptü çekildim öptü çekildim. Adam öpünce çekilmeyecek bi ilişki istemiş sen çekilmişsin.
Adam açısından bakınca talepler birbirini tutmamış. O sevişmek istemiş. İlk defa çıkmanızın bi önemi yok . Aynı yerde kalıp sevişilmemesi problem olmuş. Denenmiş tekrar denenmiş sonrasında denenmeye tenezzül edilmemiş. Işık yakarsan gelir ama o ayrı.
Sonrasında çok çabaladım. Mesaj attım çeşitli bahanelerle arkadasla yemeğe çıktığımızda onu da çağırdım gelmedi telafi etmedi. Bir kaç hafta sonra aniden evine gittim. Evde yoktu ama çok şaşırdı. Ama yinede dışarıda görüşmek için plan yapmadı. Üzüldüğüm bir konuda yine sormadı beni... en son konuştum beni istemediğini çok geç farkettim dedim bende artık istemiyorum dedim ne oldu da geri çekildin dedim saçma salak seyler söylediHerkesin aksine yatak mevzusu oldugunu dusunmuyorum...
Sen seviyorsun diye cekildikce cekildin boyle olmanizin sebebi bu...
Yeterince flört etmemişsin
Araya duvar koydun
Biz en son başbaşa eylül ayında görüştük. İstediğini alamamış olsa bile iletişimi hiç bir zaman tamamen kesmedi. Aylardan şubat hala git-gel yapıyorduk somut adımlar atmadan. Kızla foto paylaşıp sonrasında nabız yoklamasının amacını anlayamıyorum
Yeni tanışmadık bir yıldır tanışıyoruz. İkimizde sevilen insanlarız. Onunla birlikte olmak istiyordum bu deneyimi yaşamak istediğim kişi oydu ama bana karşı ilgisini belli etmiyordu. Ben bir kez mesaj attım sonrasında 10 gün konuşmadık bi bahane ile yazdı ve hayırsızsın dedi bende sen de bu konuda oldukça başarılısın dedim. O ara istekliydi ama 3. Kez görüşmemizin üzerine aniden geri çekildi. Hala yeterince istemil olsaydı gelirdi diye düşünüyorum istenmemek çok üzücüErkeklerin her davranışından kadin gözüyle bakmak yanıltır.
Düz mantıktır sizi istese hissettirirdi zaten.
Iletişimi kestiğiniz halde hala iletişim kurmaya calışan kendini hatirlatanlarda oluyor o yüzden ayritilara takilmak gereksiz, yoklamada buna dahil.
Eklemek isterim..Daha yeni tanıştığınız birinle beraber uyumak zaten erkeğe acık bir kapı oluyor ki..Erkek herzaman önce dener sınırı Kadın cizer. :)
Çok haklısınız tesekkür ediyorum ama objektifliğimi yitirip duygusal yaklaştığımda hala gelme ihtimali olduğu için açık kapı bıraktığını düşünüyorum. Bu nedenle sürecin nasıl devam edeceğini soruyorumKusura bakma ama seni ne seviyor nede asik...senden etkilenmis olabilir,enerjini tavirlarini begenmis olabilir,hissiyatlarini ortaya koyabilecek yogun duygulari yok ne yazikki...edindigim tecrubeye gore gercekten seven adam karsisindaki kadina kayitsiz kalamaz! Eger birazcik olsa sevseydi senin elinden coktan tutmus olurdu...sana da tavsiyem,mumkun oldugunca fazla diyolog icinde olma tavirlarina bakarak umutlanma dengesiz bir adam belli olabildigince korun ondan yoksa uzuldugunle kalirsin...
Bu tarz erkekler seviyor ama asla kalici olmuyorbakmaya cesaretim yok hiç toparlanamam sonra. ama bence farklı biri. öceki kızda sarışın bu da. ama önceki renkli gözlü değildi diye hatırlıyorum.
yanında olmamı istemedi maalesef. bundan sonra dönmez diye düşünüyorum. siz ne dersiniz
Ben onun sevince tam seveceğini ve hayatının merkezine koyacağını düşünüyordum. Muhtemelen o kızla mutlu huzurlu olacak beni de egosu için bir kenarda tutuyor olabilir. Hem belki de kız aynı kız benimle ayrı olduğunda takıldı. Zaten önemli olan onun hayatında birinin olması değil. Beni istememiş çabalamaış olması.. bir yandan da insan umut ediyor tabiBu tarz erkekler seviyor ama asla kalici olmuyor
lYeni tanışmadık bir yıldır tanışıyoruz. İkimizde sevilen insanlarız. Onunla birlikte olmak istiyordum bu deneyimi yaşamak istediğim kişi oydu ama bana karşı ilgisini belli etmiyordu. Ben bir kez mesaj attım sonrasında 10 gün konuşmadık bi bahane ile yazdı ve hayırsızsın dedi bende sen de bu konuda oldukça başarılısın dedim. O ara istekliydi ama 3. Kez görüşmemizin üzerine aniden geri çekildi. Hala yeterince istemil olsaydı gelirdi diye düşünüyorum istenmemek çok üzücü
Yeni tanışmadık bir yıldır tanışıyoruz. İkimizde sevilen insanlarız. Onunla birlikte olmak istiyordum bu deneyimi yaşamak istediğim kişi oydu ama bana karşı ilgisini belli etmiyordu. Ben bir kez mesaj attım sonrasında 10 gün konuşmadık bi bahane ile yazdı ve hayırsızsın dedi bende sen de bu konuda oldukça başarılısın dedim. O ara istekliydi ama 3. Kez görüşmemizin üzerine aniden geri çekildi. Hala yeterince istemil olsaydı gelirdi diye düşünüyorum istenmemek çok üzücü
kendisinin sebep olmadığı ve benim üzüldüğüm sadece 1 olay oldu. Onda da sormadı nasıl olduğumu. Kendisi ioe ilgili olanlarda da sormadı ama yokladı havadan sudan konuştu. Bunun dışında neşeli enerjisi yüksek bi insanım. Yanıma gelmiyor zaten. Fotoğraf olayında üzülmediğimi görünce birden fazla kez geldi ama yine genel konuştu. Belki yanılıyorumdur ama çıkışta kapıda karşılaştık o önce gördü beni farkettim kafamı kaldırıp bakayım dedim kapıyı tuttu ama başka tarafa baktı bende bozulduğunu düşündüm. Kafam yine karıştıOlmayan ilgiyi sana nasıl göstersin?
Üzüldüğünü gördüğü halde hatrını sorma gereği duymuyorsa, ama keyifli olduğunu gördüğü anda yanında bittiyorsa bana samimiyetsiz geliyor.
Nedenleri acabalara dalıp kendini harap etme sonuc yine uzağa gitmicek
Hiçmiş gibi davran yokmuş gibi yaşa sadece mutlu ol..
Sevginin Aşkın karşılığını görücen bir insan hayatına girdimi çok daha iyi anlicaksın ne demek istediğimi :)