onun gözünden yorumlayın ki aydınlanabileyim

garnet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
1.571
253
163
tipik bir aşk hikayesi diyerek uyarımı yapıyorum :)

30 yaşındayım yani ergen derdi olarak algılanmasın. Olayların başlangıcı eylül ayı. hayatımda ilk defa aşık oldum. daha önce bu kadar güçlü duygular hissetmemiştim. aylarca platonik olarak takılırken bir kızla fotoğrafını gördüm. o an nefessiz kaldım günlerce toparlanamadım. bir kaç gün sonra fotoğrafı silince ancak kendime gelebildim. sonrasında tatil zamanı benim moralim hala bozukken beni dışarı davet etti. saatlerce oturduk sohbet ettik sahile indik biralarımızla güzel vakit geçirdik. derken onda kaldım beni öptü. ben geri çekilince üstelemedi bir daha, sadece birlikte uyuduk. ertesi gün erkenden ikimizinde işi vardı hiç konuşmadan ayrıldık. bir daha görüştük yine saatlerce takıldık sonra beni evime bıraktı. son olarak onun evinde film izleme planı yaptım. birlikte uyuduk sadece öptü beni ben geri çekilince bana sarıldı uyuduk. sabah kahvaltıya kal dediysede kalamadım zira bağlanmaktan kendi hislerimden korkuyordum. bu olay cumartesi oldu. sonrasında hiç iletişim kurmadık. pazartesi iş yerinde gördük birbirimizi gayet ilgiliydi.
o günden sonra bir daha asla bana mesaj atmadı, aramadı, plan yapmadı. ben sonrasında mesaj attım, başka bi arkadaşla yemeğe giderken çağırdık ama gelmedi. telafisini de yapmadı. iş yerinde zaten çok denk gelmiyorduk ama benden kaynaklanan gerginlik yaşıyorduk. söze dökülmüş birşey yok yabi...
en son dayanamadım çümkü aşıktım yaklaşık 1 ay sonra evine gittim iyiki evde yoktu ve bana neden diye bir hafta sonra 5 dklık arada sordu. son görüşmemizden 1.5 ay sonra açık açık konuştum. kendisini neden geri çektiğini sordum. bana saçma salak ortaya karışık cevaplar verdi. kendimi geri çektim ama asla tam olarak iletişimi koparamadım. hem o izin vermedi hem de bunu yapabilecek kadar güçlü değildim. ekim sonunda oldu bu olaylar. sonrası daha da saçma beni izliyor gözlemliyor ama asla adım atmıyordu. bende ilgisi var ama emin olamıyor diye düşünüyordum. şu da bir gerçek ki onun yüzünden moralimin bozulduğu günler oluyordu o zaman nabız yoklamak için bir kez yanıma geliyor üzüldüğümü gördüğü halde nasılsın neyin var demek yerine havadan sudan konusuyordu. bu şekilde aylar geçti. şubat başında ona yakın davrandığım bir günün ertesi günü bana kitlenip kalmıştı uzakta olmasına rağmen farkettim hatta arkadaşalarıda farketti bir kaç kez dönüp bana baktılar. tabi ben yine umutlandım. ta ki 14 şubatta bir kızla fotoğraf paylaşana kadar...
fotoğrafı gördüğümü biliyor. nabız yoklamak için yine geldi yanıma bu sefer üzgün olduğumu belli etmedim. neşeliydim keyfim yerindeydi. bu tepkiyi beklemediği kesin. duruma şaşırmış olmalı ki bir kaç kez daha yanıma geldi.
çoğu zaman değersiz hissettim onun yanında. aynı yerde çalıştığımız için uzaklaşamadım. hergün ağladım bit türlü toparlanamadım. bir daha geleceğini sanmıyorum yanıma. ya da buna inanmak istiyorum. ben ona denk gelmemek için elimden geleni yapacağım ancak hiç görüşmeme ihtimalimiz yok.
şimdi sevgili kk hatunları olaylara duygusal baktığım için kendime faydam yok. yorumlayamıyorum. süreç nasıl gelişir ? ne hissediyor? ne hissetti? ne düşünüyor? ben bilmiyorum. siz bana söyleyin

Son düzenleme:
Her ilişkinin her erkeğin istekleri farklıdır belki daha yakın bir ilişki bekliyordu bulamayınca başkasına gitmiş olabilir ama aklıma takıldı aynı kızla mı resim paylaştı

Sanırım başkası var artık en iyisi unutmanız olur.sanki eksik anlatmışsınız birşeyleri

Sanırım başkası var artık en iyisi unutmanız olur.sanki eksik anlatmışsınız birşeyleri
çok uzamasın diye özetlemeye çalıştım. istediğiniz kısmı açabilirim
Her ilişkinin her erkeğin istekleri farklıdır belki daha yakın bir ilişki bekliyordu bulamayınca başkasına gitmiş olabilir ama aklıma takıldı aynı kızla mı resim paylaştı
ilk günden onda kaldım. ilk günden böyleyse devamı gelir diye düşünmüş olması gerekmez mi. aynı kız mı bilemiyorum. fotoğrafa ben bakmadım bende ekli değil uzun süredir. görmeye tahammülüm olmadığı için arkadaştan da istemedim

Son düzenleme:
Bence size ilgisi varmış ama siz kararsız kalınca kafası karıştı sanırım istemediğinizi düşünmüş olabilir.ciddi birşey düşünmemiş sadece boş zamanında takılmak istemiş olabilir.aranızda ne gibi diyaloglar geçti?

Bize göre böyle düşünmesi gerekli ama erkeklerin kafası daha farklı çalışıyor mantıklı şeyler bekleme erkeklerden bence bir bak aynı kız mı eğer aynı kızsa adam seninle gönül eğlendirmiş oluyor

ben hep onu sevdiğimi bildiğini düşünmüştüm ben işyerinde sevilen biriyim. neşeli kanlı canlı tipler vardır yaa ben onlardanım. takıldığımız zamanlarda geyik de yaptık işyeri dedikodusu da.. ailelerden de konuştuk hobilerimizden de.. ama iş yerinde diyaloglarımız ya iş üzerine goygoy ya da gülme eğlenme üzerine

Resmen seninle birlikte olmak için fırsat kollamış hepsi bu başka bir durum yok. Başka bir duygusal düşünceye girme!

bakmaya cesaretim yok hiç toparlanamam sonra. ama bence farklı biri. öceki kızda sarışın bu da. ama önceki renkli gözlü değildi diye hatırlıyorum.
Canım zaten adam seninleyken seni yaşamış
Yanında olmayınca başkasını
Boşlukları dolduran cins
yanında olmamı istemedi maalesef. bundan sonra dönmez diye düşünüyorum. siz ne dersiniz

Bence sen ona uzak durdugun icin kizmis, gurur yapmis. Merak ettim burcu boga mi? Ayni bu tarz davranan bir tanidigim var. Yanina geldigi zamanlar senden adim beklemis olmali.

yani onda kaldığımda ikinci kez şansını denemeyince ben bu şekilde düşünmemiştim. şimdiki kız arkadası sarısın mavi gözlü yani benim tam tersim. yüzüm güzeldir kısa boyluyum ama vücudum fit ve orantılı. farklı bi bakış açısı sundunuz teşekkür ediyorum.
Bence sen ona uzak durdugun icin kizmis, gurur yapmis. Merak ettim burcu boga mi? Ayni bu tarz davranan bir tanidigim var. Yanina geldigi zamanlar senden adim beklemis olmali.
boğa değil akrep. bu kadar kinci olabilir mi bi insan gurur olsa başkasıyla birlikte olmazdı diye düşünüyorum.

Ayni kiz mi degil mi bunu ogrenin bence ayni kizsa malesef ki sizinle gonul eglendiriyor

Fuckbuddy olmanızı istemiş bu şahıs olmayınca zorlamamış artık vazgeçmiş çok üstünde durmayın bence sizi sevmemiş zaten.
Madem burç işine girdiniz söyleyeyim akrepler cinselliğe biraz düşkündür yani sizle cinsellik yaşamak için ilgilenmiş olması muhtemel.
Aşık olsa zaten anlardınız ve konu açmazdınız diye düşünüyorum.

bu açıdan hiç bakmamıştım
aşık olmadığını en başından beri biliyordum. ama değer verdiğini düşünmüştüm. gerçi değerli de hissetmedim yanında. 3 kez görüştük ve 2 kez onda kaldım. ben olsam cinsellik yaşama potansiyeli var diye elimde tutmak isterdim o bunu yapmadı. belki de bu yüzden ona konduramıyordum, saygı duyuyordum. bu adam bana hiç dönüş yapmadı bu mantıkta birisinin illa ki yoklaması gerekmez miydi

İlkinde kendini geri çektin ,ikincisinde de kendini geri çektin... adam baktı öyle olmuyor . Böyle basit numaralar , kıskandırmalar yaparak kendine bağlamak istemiş ki , bi daha ki sefer kendini geri çekme ve sarılmaktan öteye gitsin .. yani adam yakın ilişki istiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…