Tebrik ederim çok özeniyorum sigara içiyor musunuz, benim olayım sanırım sigara yüzünden, hayat enerjimi çalıyor pislik şey, neyseki bırakıyorum, günde 1 paket içen ben artık 2 günde 1 adete düşürdüm dua ediniz onuda içmeyeyim amin.
tabiiki icmiyorum :)) tek bagimliligim yaptigim pasta boreklerim sukur :)) yoksa saglikli yemeyide yasamayida ziyadesiyle seven bi insanim.
valla sigara ve alkol alan insanlarin 5-10 yil icindeki farklarina bak. suratlari degisiyor fazlaca. ha bizde yaslaniyoruzda...sonucta duman ve sureklilik halinde vucuda ciddi zarar veriyor.
tabiiki icmiyorum :)) tek bagimliligim yaptigim pasta boreklerim sukur :)) yoksa saglikli yemeyide yasamayida ziyadesiyle seven bi insanim.
valla sigara ve alkol alan insanlarin 5-10 yil icindeki farklarina bak. suratlari degisiyor fazlaca. ha bizde yaslaniyoruzda...sonucta duman ve sureklilik halinde vucuda ciddi zarar veriyor.
Sana tavsiyem ne hissediyorsan bu olumsuz da olsa önünü aydınlatmanin yolunu bul bugün yapacakların yarınlarina kazanım.Hayat öyle bir şey ki yarın ne olur bilemezsin şimdi yerinde olsam her şeyin başında yani deli gibi daha çok çabalar en iyisini yapardım ve kimse hiç bir şey için kendimi üzmezdim...