Önümü Göremiyorum

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hatunlar,

Sizleri dertlerimle boğmak için ne güzel bir gece dimi? Sanırım bu kez değineceğim dert, pek çoğumuzda var.

Önümü göremiyorum. Yani bir şeyler yapmak istiyorum, hedeflerim var. Bunları düşününce zihnimde aydınlıklar canlanmıyor ne yazık ki. 'Nasıl olacak, ne zaman olacak, olacak mı, olsa bile ne olacak sanki' gibi gibi şu an da cevaplamamın mümkün olmayacağı sorularla zihnim kararıyor.

İşi felsefi boyutlara da taşıdım hatta. 'Ee ne için yaşıyoz, bomboş yaşıyoz, nasıl bir anlam katacaksın hayatına' gibi gibi şeyleri düşünürken de buluyorum kendimi

Önceden böyle değildi. Büyüdükçe galiba bazı sorumlulukların vs. farkına varıyoruz, o içimizdeki coşku kayboluyor. Ay valla biraz ergence bir serzeniş olacak ama büyümek istemiyorum

Daraldım valla, hem bir şeyler yapmak istiyorum hem de hiç bir şey yapmamak. Bazen yönümü kaybetmiş gibi hissediyorum. Ne istediğini bilmiyormuş gibi. Sanki bazen yaşamaktan yoruluyormuş gibi. Korkuyor muyum gelecekten bilmiyorum.

Belki çaresi içsel huzuru yakalamaktan geçiyordur.

Sizlerden de böyle hissedenler varsa paylaşırsanız sevinirim. En azından bak tek değilmişim, onlarında bu derdi varmış, şöyle böyle yapıyorlarmış kendilerini rahatlatmak için, sen de yap derim, daha iyi hissederim.

Kız deme öyle var öyle huzurlu huzurlu tipler. Valla nasıl öyle oluyorlar şaşırıyorum. Gamsızlıktan mı kaynaklanıyor acaba? :/
Bugün aynı yerden gidiyoruz. Gamsizlik hapi olsa parası neyse verip alicam o derece.
Gamsizlik çok güzel bir şey ya görüyorum öyle gamsiz kişileri hiiic yaslanmiyorlar bile
Kafa rahat. Olay olsa bile yatip uyurlar hayat onlara çok güzel

Bende bazen bazılarının evliliklerine bakıp bu his oluyor diyorum bunların hiç derdi veya kv yok mu ama işte herkes kendi hayatını ve zamanını yaşıyor... bir karşılaştırma yapacağımda şu söz aklıma gelir

Eklentiler

• 97E679A1-78C3-4825-80AB-435E852B6C74.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 57
paylasimin cok guzel..keske bunu bizim merakli diyzelerde anlasalar..evlilik cocuk okul diye tutturmasalar

O değilde sabah gün aymadan erkenden kalkıp bir güzel kahvaltı hazırlayıp zevkle yiyip birde spora koşan yetmeyip oraya buraya akan insanlar bu yaşama hevesini nereden buluyor ben çok miskinim de
beni anlattin, kahvalti haric yasama sevincinden ziyade...yapacak baska birsey var mi? yani karanliga kufredecegine bir mum yak..cunku kufretmekle eline birsey gecmeyecek zaten. kurtulamiyorsan zevk al bari

beni anlattin, kahvalti haric yasama sevincinden ziyade...yapacak baska birsey var mi? yani karanliga kufredecegine bir mum yak..cunku kufretmekle eline birsey gecmeyecek zaten. kurtulamiyorsan zevk al bari
Gidiyim bi Burhan Altıntop videosu falan seyrediyim barii

Tebrik ederim çok özeniyorum sigara içiyor musunuz, benim olayım sanırım sigara yüzünden, hayat enerjimi çalıyor pislik şey, neyseki bırakıyorum, günde 1 paket içen ben artık 2 günde 1 adete düşürdüm dua ediniz onuda içmeyeyim amin.

Valla sizin yine iyi, sigara çalıyormuş yaşam enerjinizi. Bırakılabilecek bir şey.

Benim kendi özbenliğim yaşam enerjimi çalıyor. Atsan atılmaz, satsan satılmaz

Valla sizin yine iyi, sigara çalıyormuş yaşam enerjinizi. Bırakılabilecek bir şey.

Benim kendi özbenliğim yaşam enerjimi çalıyor. Atsan atılmaz, satsan satılmaz
Valla öyle kuzum, sigara vücuda oksijen yerine karbonmonoksit taşıyor, oksijen alamayan vucüt sürekli yorgun bitkin oluyor... şimdilik düşüncem böyle inş benimde karakterim değildir miskinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…