- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Kız deme öyle var öyle huzurlu huzurlu tipler. Valla nasıl öyle oluyorlar şaşırıyorum. Gamsızlıktan mı kaynaklanıyor acaba? :/Ah bu içsel huzuru kim kaybetmiş bulalım hemen.
Ben sana küsüm ki.kiz annah ne cektin behhhhahaha yine gece ve biz yine burdayiz yine senin dertlerinle bogusuyoruz
ne mesaji kiz? mesaj mi attin sen bana? burdan mi? gelmediki...evlencen miBen sana küsüm ki.
Uleeyn insan bi mesajımıza geri dönüş yapar, ayıp ayıp. Evleneceğim neredeyse haberin yok :/
Bugün aynı yerden gidiyoruz. Gamsizlik hapi olsa parası neyse verip alicam o derece.Kız deme öyle var öyle huzurlu huzurlu tipler. Valla nasıl öyle oluyorlar şaşırıyorum. Gamsızlıktan mı kaynaklanıyor acaba? :/
İşte o kadar süredir konuşmuyoruz ki yeni adamımdan haberin yokne mesaji kiz? mesaj mi attin sen bana? burdan mi? gelmediki...evlencen mikimle?
ya instadan degilde burdan attiysan gelmedi yaw..hem msj atmiyorsun birde kusuyorsunİşte o kadar süredir konuşmuyoruz ki yeni adamımdan haberin yok
Gelmiş bebeğim de herhalde gözünden kaçıvermiş.
paylasimin cok guzel..keske bunu bizim merakli diyzelerde anlasalar..evlilik cocuk okul diye tutturmasalarBende bazen bazılarının evliliklerine bakıp bu his oluyor diyorum bunların hiç derdi veya kv yok muama işte herkes kendi hayatını ve zamanını yaşıyor... bir karşılaştırma yapacağımda şu söz aklıma gelir
İnsta'yı kapadım yaya instadan degilde burdan attiysan gelmedi yaw..hem msj atmiyorsun birde kusuyorsun
demek sende evleniyorsun
Ne yapsınlar konuşacak konu lazımpaylasimin cok guzel..keske bunu bizim merakli diyzelerde anlasalar..evlilik cocuk okul diye tutturmasalar
vaktin varsa iyi onaİnsta'yı kapadım ya
Artık fake mevzularından uzak duruyorum, enerjimi sömürüyordu çünkü. Milleti stalkla babam stalkla
beni anlattin, kahvalti haricO değilde sabah gün aymadan erkenden kalkıp bir güzel kahvaltı hazırlayıp zevkle yiyip birde spora koşan yetmeyip oraya buraya akan insanlar bu yaşama hevesini nereden buluyor ben çok miskinim de
Gidiyim bi Burhan Altıntop videosu falan seyrediyim bariibeni anlattin, kahvalti haricyasama sevincinden ziyade...yapacak baska birsey var mi? yani karanliga kufredecegine bir mum yak..cunku kufretmekle eline birsey gecmeyecek zaten. kurtulamiyorsan zevk al bari
Tebrik ederim çok özeniyorumbeni anlattin, kahvalti haricyasama sevincinden ziyade...yapacak baska birsey var mi? yani karanliga kufredecegine bir mum yak..cunku kufretmekle eline birsey gecmeyecek zaten. kurtulamiyorsan zevk al bari
Valla sizin yine iyi, sigara çalıyormuş yaşam enerjinizi. Bırakılabilecek bir şey.Tebrik ederim çok özeniyorumsigara içiyor musunuz, benim olayım sanırım sigara yüzünden, hayat enerjimi çalıyor pislik şey, neyseki bırakıyorum, günde 1 paket içen ben artık 2 günde 1 adete düşürdüm dua ediniz onuda içmeyeyim amin.
Valla öyle kuzum, sigara vücuda oksijen yerine karbonmonoksit taşıyor, oksijen alamayan vucüt sürekli yorgun bitkin oluyor... şimdilik düşüncem böyle inş benimde karakterim değildir miskinlikValla sizin yine iyi, sigara çalıyormuş yaşam enerjinizi. Bırakılabilecek bir şey.
Benim kendi özbenliğim yaşam enerjimi çalıyor. Atsan atılmaz, satsan satılmaz