Onu tehdit ettim.

Dugun yaparlar gelin gelmez bile dugune evde oturur o derece.

Bu hangi il ki? İç anadolu demişsiniz ama çok merak ettim. Aşırı abartı geldi gelin neden kendi düğününe gitmiyor?
Yanlış anlamayın bende iç anadoluda yaşıyorum, iç anadoluluyum erkek arkadaşlarım kahvaltıya gelirler gezerim ailem erkek arkadaşlarımla tanışır. Düğün hatta kına da bile kızlı erkekli oynarlar. Çok şaşırdım muhafazakarlık tamam da gelinin düğünde olmaması garibime gitti. :)

Aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Aşırı derecede müşteri memnuniyeti odaklıyız. Bütün üstlere müşteriymiş gibi mail döşersem eminim ki savunması falan alınır.
Bu nasıl bir pislik nasıl bir kötü niyettir yahu?
Hiç mi işiniz gücünüz yok allah aşkına?
Yahu adamın duygularını nereden bileceksiniz belki gerçekten sevdi sonra sizin bu tarz biri olduğunuzu anlayıp soğudu sevgisi bitti adamın olamaz mı?
Yok bedelini odeyecekte bilmem ne sanki 3 çocukla ortada bıraktı sizi.
Ikı yetişkin hoşlanıp sevişmişsiniz işte ne var bunda ?
Zorla mi oldu tecavüz mu etti sanki?

Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.

Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Kime neyi ispatlayacaksin. Sadece hala değer verdiğini gösterirsin. Karışma naparsa yapsın.

Körün taşı gelmiş seni bulmuş. Dediğin gibi hem terket hem intikam almaya çalış. Arkadaş neyi neyle karıştırıp içti de o kafaya ulaştı acaba ?

Sen naptın peki ?

Benim sığır da istemiyorum dememe rağmen yalvarıp ağlıyodu ben kararımdan caymadığımda tehditler savuruyodu sağolsun abilerime anneme herşeyimi anlattı :/ bide bana gelmiş devam edelim diyor. Zaten herşeyi ortaya dökmüşsün daha eyvallahım olur mu sana ?

Hangimize üzüleceğimi şaşırdım, konu sahibesinin ex aşkına mı, senin duruma mı, benimkine mi ?! :/

Hangimiz daha b.ka bulanmış tartışmayalım istersen. :KK70:

Sen aşksız yapamazsın yarın öbür gün Bi sevgilin olur evlenmeye kalkarsın ayağını denk al hayatını zehir ederim ayırırım diyordu. Senesi geçmeden evlendim çoluğa çocuğa karıştım daha ayıracak.:KK70: instgramda gördüm oda evlenmiş hayatımın yıkımını yaşadım:cry: o bıraktıysa herkes bırakır :bicak:
Çok sevindim bunları okuduğuma. Benim de böyle bir ilişkim oldu. İki aydır buraya da konular açtım hatta korkuyorum diye. Benim de aileme vs anlatıldı ben geri dönmeyince. O da bana peşini asla bırakmam gelir kocana da anlatırım yaşadıklarımızı, kocanı öldürürüm vs demişti. İnşallah ben de böyle kurtulurum...

Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.

Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Çocukluğumu gördüm sende. Eskiden mahallemdeki çocuklar beni oyuna almak istemediğinde evdeki küçük kör meyve bıçaklarını alır benimle oynamazsanız sizi keserim diye tehdit ederdim. Onlar da senin şu eski sevgilin gibi suyuma giderlerdi. Velhasılı kelam her şey zamanında güzel. Çocukluk, ergenlik gibi dönemler zamanında yaşlanmalı. Ben büyüdüm. Darısı sana.

Cok yanlis yapıyorsunuz diyelim ki ayırdınız baska bulmayacakmi belkide ciddi degildir sevgili konusunda her insan kendine yakışanı yapar boyle seyler yapmayi birak dusunmeyin bile allaha havale edin onu isten attirsaniz vicsan azabı cekmeyecekmisiniz ask baska is baska bence birakin onnla ugrasmayi size geri donusunu izleyin keyifle bu seklde kendinzden nefrer ettirrsnz

Bu hangi il ki? İç anadolu demişsiniz ama çok merak ettim. Aşırı abartı geldi gelin neden kendi düğününe gitmiyor?
Yanlış anlamayın bende iç anadoluda yaşıyorum, iç anadoluluyum erkek arkadaşlarım kahvaltıya gelirler gezerim ailem erkek arkadaşlarımla tanışır. Düğün hatta kına da bile kızlı erkekli oynarlar. Çok şaşırdım muhafazakarlık tamam da gelinin düğünde olmaması garibime gitti. :)
Baskent olan sehrimiz :) Bu arada ben de Ic Anadolu'dan bir sehirdenim uzak degilim yani. Konu siyasete kayar diye acik acik yazamıyorum pek. Zaten orali olan herkes de oyle degil. Sadece dort bes sulale diyeyim onlara has durum bu kadar asirilik...

Baskent olan sehrimiz :) Bu arada ben de Ic Anadolu'dan bir sehirdenim uzak degilim yani. Konu siyasete kayar diye acik acik yazamıyorum pek. Zaten orali olan herkes de oyle degil. Sadece dort bes sulale diyeyim onlara has durum bu kadar asirilik...
Tabiki de haklısınız düşüncelerinizde çıkıyor bu tarz aileler elbette. Teşekkürler cevabınız için. İyi geceler diliyorum. :)

Çok sevindim bunları okuduğuma. Benim de böyle bir ilişkim oldu. İki aydır buraya da konular açtım hatta korkuyorum diye. Benim de aileme vs anlatıldı ben geri dönmeyince. O da bana peşini asla bırakmam gelir kocana da anlatırım yaşadıklarımızı, kocanı öldürürüm vs demişti. İnşallah ben de böyle kurtulurum...
Sana kısaca havlayan köpek ısırmaz diyorum ben. Bunlar havlar başka bi halt yiyemez. Ben hayatımda kimseyi tehdit etmedim mesela. Yapacağım varsa direkt yaparım. Bunlar lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyor bizmkinin gemi battı umarım seninkinin de ters döner. Göz korkutmaya çalışıyorlar. Hangi yönden hassassak ordan vurmaya.

Ben aileme çok düşkündüm duyarlarsa mahvolurum derdim. Ailem kısıtlayıcı babam çok serttir bunları çok iyi biliyor. Her kavgamızda babamı aramakla tehdit ederdi. Koşup babamın tlfnu alırdım bu arardı mesgule atardm vs. Biz konuştuğumuzda neden böyle yaptn babamla mı konuşacaktın dediğimde yoo yanlış numara deyip kapatacaktım diyordu şero :) 2 sene sonunda yıldım artk neolursa olsun dedim olanlar oldu iki abim annem en özelime kadar öğrendi babamı hiç aramadı. Ona cesaret edemedi. Abilerim tersledi konuşmadı elinden geleni ardına koyma deyince kürekle konmuş gibi kaldı. 3yıl önce kurtuldm ondan geçen sene annemi instgramdan eklemiş annem engeli basmış daha da sesi çıkmadı. Ben eşime sevgiliyken anlattım ama. Neolur neolmaz diye. O bişey yapmasa bile sağdan soldan duyarsa haberi olsun diye. Eşim "bi bok yiyemez" dedi konu öylelikle kapandı gitti eşime şimdi sorsam unutmuştur bile ilk ve son kez o gün konuşuldu bu konu. Sende sıkma canını. Öldürüyodu kaldırıyodu asıp kesiyodu bizimkide.

Ilk okuyunca mal dedim ama aklima eski gunlerim geldi ayni olay olmustu ayni seyi yaptim.. korktu.. ama kizla beni aradi ugrasma iki tarafta mutlu olsun diye.. hala dun gibi 7 ay oldu ama acisi kalbimde ben biz bunlari haketmedik..

Sayin çok kıymetli isyerim;
X sahisi ile ailesi çok muhafazakâr olduğu icin ana yoldan sevistik.
Bekaret duruyor yani ama yine de sevistik.
Ama bu pis herif suan başka kızla birlikte
Lütfen bu duruma müdahale edin.
Çünkü biz seviştik anlatabiliyor muyum ?
Anlamadiysaniz büyük harflerle yazayim.
Çatır çatır SEVISTIK !
Ama biz çok sevistik.
Az buz değil fena halde sevistik.
Sevişe sevise sevistik.
Ailesi çok muhafazakâr olmasına rağmen sevistik.
Çok sayın isyeri size rağmen sevistik.
Şimdi de başkalarıyla sevişme planı yapıyor ama olsun biz sevistik.
Arz ederim.

:KK70: :KK70:

Hayır bide savunan arkadaşlar var zor değil eski konularına şöyle bir bakın bakalım konu sahibi normal doyecekler mi :KK66:

Ahh siz kızlar.. Namus bekçisi değilim. Evlenmeden ilişki yaşamayı tasvip etmem ama yapanada kötü gözle kesinlikle bakmam. Biraz tedbirli olun. Yok öldüm aşkımdan yok evleneceğiz. Geçelim bunları ne olur. Eğer birşey yaşadıysan o senin sorunun çünkü kabahatlısin. Bugün karı-koca birbirine güvenmiyor. Sen hayırdır? Bu sebepten;

yaptığın çok yanlış zorla olan bir durum yok. Herkes hayatına bakıcak. Sende öyle yapmalısın...

Annesi benimle görüşmesine kızıyordu. Yemin ettirmişti. Bende buna rağmen görüştüğümüzü söylemeyi düşündüm. hatta birlikte olduğumuzu.​
Ama bilmiyorum. Kafam çok karışık. Yapmayacağım galiba.[/QUOTE]

ah şu anneler hep mi hakli olur?

X