- Konu Sahibi gulsahh5151
-
klasik aptal erkek yalanları işte
bilmiyomuymuşmuş!
yeme canım bu numaraları
erkek milleti işte kız ekleyecekte kabul etmeyecek mi ne bekliyordun
peki bu olaydan sonra tutumu ne oldu aradı mı peşinden koştu mu
O verdiği cevaplarla benim gözümden çoktan düştü.Çok canım yansa da gerçeklerle yüzleştim ya da yüzleşmedim ben öyle sanıyorum bilemiyoruz malesef.. Yine arayacak malımı biliyorum ama ne diyecek hangi yüzle arayacak onu bilmiyorum:)Ayrıldığınız adamı denemekten vazgeçin bence.
Gözünden düşüyorsunuz farkında değil misiniz?
Gurur,onur insanları özel yapan duygulardır.
yok be nerden anlayacak erkeklerde akıl ne gezer herneyse bu deneme yöntemını bende denedımanlatıyor kızı çok sevıyorum adı pınar istanbulda yaşıyor ben trabzondayım falan fılan bende anladı heralde yag çekiyor dedim ama nafila safım anlamamış herneyse denemek iyi güzelde sonradan söyleyınce o yuzunun halını görmenız lazım bırde camera açmıştı saf
yok be nerden anlayacak erkeklerde akıl ne gezer herneyse bu deneme yöntemını bende denedımanlatıyor kızı çok sevıyorum adı pınar istanbulda yaşıyor ben trabzondayım falan fılan bende anladı heralde yag çekiyor dedim ama nafila safım anlamamış herneyse denemek iyi güzelde sonradan söyleyınce o yuzunun halını görmenız lazım bırde camera açmıştı saf
bu sahte profil numarasını bende çok yaparım gerek sevgililerime gerekse sevgilim olacak kişilere.kabul ettiyse ve salak salak konuşmalar yapıosa anında bitiririm sohbetimi bir daha konuşmam
facebook falan kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla üye olunan tarih kabak gibi yazıyo ordan anlamış olabilir başka insanlar eklemediyseniz ordan anlamış olabilir olabilir allah olabilir yani...
canım o sahte profil uzun süredir var zaten.. yeni açılmış hesap deil yaniii... arkdaşlarda var ama gizledim listeyi.. o özlliğide var facebook un arkadaş. list. gizleme. gibi..
Ayrıldığınız adamı denemekten vazgeçin bence.
Gözünden düşüyorsunuz farkında değil misiniz?
Gurur,onur insanları özel yapan duygulardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?