How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Onu facede sahte profil kullanarak denedim

gulsahh5151

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
88
1
86
35
Adana
Merhabalr kızlar..
2 yıldr ayrıym eski erkek arkadaşımla,onun beni bu 2 yıl için de aylık ya da 2 aylık düzenli periyotlrla bazen öylesine bazen de yeniden barışmak için deneme çabalarının samimiiyetini ölçmek için bu yolu kullanmak zorunda kaldım..
Sahte Profil açtım hoş bi genç kız fotosu koydum ve ekledim onu..Kabul etmeyeceğini düşünmüştüm ama kabul etti(1.hayal kırıklığı)
Konuşmaya başladık önce sanırım şüphelendi beni tanıyo musun birinden mi duydun kimsin sen şudur budur bi ton soru sordu.HAyır öylesine ekledim rahatsızsan sileyim falan dedim yok hayır konuşmak istiyosan konuşurz dedi..Konuştuk okuldan şurdan burdan öle lakayıt falan değildi(gerçi 2 gün sürdü sonra itiraf ettim) Yavaş yavaş hayatta neye canımıızın sıkkın olduğunu falan konusuna gelince var işte mutsuz olduğum bazı konular karıştırma boşver karışık konular falan dedi..Söyleme sırası bana geldiğinde ben de eski sevgilimle ayrılalı 2 yıl oldu ama uzağız yalan söylüyo denesek de doğru dürüst bi başlangıç yapamadık dedim(bizim aramızdaki durumun biraz değiştirilmiş halini söyledim)Tekrar denesek de uzak olduğumuz için yürümeyebilir ama bnim evlenmek istediğim insan o dedim...
Hadi ya evlenmek istiyosun o derece yani falan dedi bir de biten bir ilşkiden hayır gelmez benden söylemesi dedi..Erkekleri iyi tanırım amacınız zamparalık falan dedim o da yok wala o çağları kapattım ben son senem artık son durağım kim olacaksa onu arıyorum dedi gülerek

Bu noktada benim ipler koptu veee.. X şüphelendiğim birşeyler vardı ama emin oldun tamamdır ben Y dedim.Çünkü o bana ayrı olduğumuz dönemde hayatına birçok kız girdiğini ama benm onun ilki olduğumu yerinin çok farklı olduğunu söylemişti.Kısmetse benmle ciddi birşeyler olsun istediğini söylemişti..Aslında bu oyunu biraz daha sürdürmek istiyordum ama dayanamadım patladım çatladım.. O da cevp olarak Ben sence bu profilin sahte olduğunu anlamayacak kadar salak mıyım sence demiş.. Ben de tekrar cvp olarak İlgilenmiyorum zeka seviyenle sadece Sıkıldığın anlarda sevdiğin(eskiden) kızı arayacak kadar düşmüşsün.. Ben tüm haklarımı helal ettim sen de et dedim ve o profilden sildim onu..N diyorsunuz bundan sonrası için kızlar??? Sizce cidden benm olduğumu anlamış mıydı?Şayet anladıysa söylemek istediklerini dolaylı yoldanbu şekilde mi söylemek istedi?? Yorumlarınıza ihtiyacım var.. Lütfen yazın birşeyler

klasik aptal erkek yalanları işte
bilmiyomuymuşmuş!
yeme canım bu numaraları

Bence de anlayamadı zaten bozuntuya vrmemek için kıvırıyo..Peki neden böyle söylüyo? yani 2 ihtimal var
1.Söylediklerinde samimi benim için geleceğe dair birşey düşünmüyo ve yeni birini arıyo
2.Hani bana sen yokken çıkıorum başkalarıyla kısa süreli diye itiraf edio zaten.Bu kızı tavlamak için miyda ya da?
sonuç 2. şık ise kızmam ona ben hayatında değilken istediği ile gönül eğlendirsin hevesini alsın umrumda bile değil çünkü aklımda bu sorular var şu an

erkek milleti işte kız ekleyecekte kabul etmeyecek mi ne bekliyordun
peki bu olaydan sonra tutumu ne oldu aradı mı peşinden koştu mu

erkek milleti işte kız ekleyecekte kabul etmeyecek mi ne bekliyordun
peki bu olaydan sonra tutumu ne oldu aradı mı peşinden koştu mu

Yok hayır o salak mıyın sence falan yazdıktan sonra ben de ilgilenmiyorum bununla.....Ben san tüm haklarımı helal ediyorum sen de et dedim hiçbir cevap ya da herhngi birşey ne faceden ne cepten gelmedi..gelmeli miydi sence?
Hani bilmioyurm ben yerinde olsaydımyüzüm kızarırdı cevap falan yazamazdm heralde.. O da yazmadı ama utancından mı umrunda olmadığım için mi zamanında çok peşimden koştuğu için artık sıkıldığından mı hiç bilmiyorum...

Ayrıldığınız adamı denemekten vazgeçin bence.
Gözünden düşüyorsunuz farkında değil misiniz?
Gurur,onur insanları özel yapan duygulardır.

yok be nerden anlayacak erkeklerde akıl ne gezer herneyse bu deneme yöntemını bende denedım :D anlatıyor kızı çok sevıyorum adı pınar istanbulda yaşıyor ben trabzondayım falan fılan bende anladı heralde yag çekiyor dedim ama nafila safım anlamamış herneyse denemek iyi güzelde sonradan söyleyınce o yuzunun halını görmenız lazım bırde camera açmıştı saf :17: :17::17:

Ayrıldığınız adamı denemekten vazgeçin bence.
Gözünden düşüyorsunuz farkında değil misiniz?
Gurur,onur insanları özel yapan duygulardır.
O verdiği cevaplarla benim gözümden çoktan düştü.Çok canım yansa da gerçeklerle yüzleştim ya da yüzleşmedim ben öyle sanıyorum bilemiyoruz malesef.. Yine arayacak malımı biliyorum ama ne diyecek hangi yüzle arayacak onu bilmiyorum:)

yok be nerden anlayacak erkeklerde akıl ne gezer herneyse bu deneme yöntemını bende denedım :D anlatıyor kızı çok sevıyorum adı pınar istanbulda yaşıyor ben trabzondayım falan fılan bende anladı heralde yag çekiyor dedim ama nafila safım anlamamış herneyse denemek iyi güzelde sonradan söyleyınce o yuzunun halını görmenız lazım bırde camera açmıştı saf :17: :17::17:

Çok alemsin yaa:D Senin için mutlu bi son olmuş ama seni sevdiğini söylemiş daha ne :) Yüzünün şeklini gçrmeyi ben de çok istedm ama kısmet değilmş..tahmin gücüyle hatırlayıp gülüyorum ben de:) Aynı zamanda çok üzgünüm o da ayrı bi konu..Ama gerçekten bana olan hisleri ne durumda çok merak ediyorum.. Yeni tanıştığı kıza beni anlatmaması çok doğal ama bitane bi ilşkiden hayırl gelmez demesi çok zoruma gitti..O zaman neden 2 yıldr arayp kendini hatrlatıosun bana çiz yolunu devam et haksız mıyım?

Çok alemsin yaa:D Senin için mutlu bi son olmuş ama seni sevdiğini söylemiş daha ne :) Yüzünün şeklini gçrmeyi ben de çok istedm ama kısmet değilmş..tahmin gücüyle hatırlayıp gülüyorum ben de:) Aynı zamanda çok üzgünüm o da ayrı bi konu..Ama gerçekten bana olan hisleri ne durumda çok merak ediyorum.. Yeni tanıştığı kıza beni anlatmaması çok doğal ama bitane bi ilşkiden hayırl gelmez demesi çok zoruma gitti..O zaman neden 2 yıldr arayp kendini hatrlatıosun bana çiz yolunu devam et haksız mıyım?

Arkadaşlar bende aynı taktiği uyguladım malesef.. sahte face yoluyla yaptım.. ben deildim ama arkadaşımdı facede konuşan.. istek gönderdi oda kabul etti.. slm.. slm.. demişler birbirlerine ondan sonra benimkine sormuş arkdaşım kız arkadaşın varmı die. oda vardı ama artık yok.. sevmiyordu beni trip yapıyordu sürekli ayrıldım bende demiş.. banada ayrılırken sevmiyorum artık demişti.. her neyse sonra sohbete devam etmişler.. o beni sevmiyor bende onu sevmiyorum demiş... belki o benim bir adım atmamı beklio ama asla ben ilk adımı atan olmadım istiyosa kendi gelsin gelmezse kendi bilir yazmış.. sonra süphelenmiş tabi.. sen x sin die.. oda ikna etmiş ama.. sonra engellemiş arkadaşım.. bana mesaj atıyo tebrikler çok güzel oynadın falan die .. bende ben deildim dedim ama inandımı bana yoksa halamı benmi diye düşünüyo bilmiyorum.. sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar..:((

bu sahte profil numarasını bende çok yaparım gerek sevgililerime gerekse sevgilim olacak kişilere.kabul ettiyse ve salak salak konuşmalar yapıosa anında bitiririm sohbetimi bir daha konuşmam :19: ben açıkladığımdada hep aynı yalanları söylüyorlar senin olduğunu biliyodum diye :D

Son düzenleme:
facebook falan kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla üye olunan tarih kabak gibi yazıyo ordan anlamış olabilir başka insanlar eklemediyseniz ordan anlamış olabilir olabilir allah olabilir yani...

bu sahte profil numarasını bende çok yaparım gerek sevgililerime gerekse sevgilim olacak kişilere.kabul ettiyse ve salak salak konuşmalar yapıosa anında bitiririm sohbetimi bir daha konuşmam :19:

canım ben hiç muhatap olmadım zaten.. nedensin bitmişti ve ben nedenini öğrenmek istemiştim.. aslında bu numarayı kabul etmek istemedim ama arkadaşım sen ilgilenme ben hallederim dedi.. ona bıraktım.. sonrada bitirdim zaten.. arkadaşıma artık konuyu kapatmasını söyledim.. sinirimi bozmuştu çünkü.. birdahada konuşmaadık...

facebook falan kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla üye olunan tarih kabak gibi yazıyo ordan anlamış olabilir başka insanlar eklemediyseniz ordan anlamış olabilir olabilir allah olabilir yani...

canım o sahte profil uzun süredir var zaten.. yeni açılmış hesap deil yaniii... arkdaşlarda var ama gizledim listeyi.. o özlliğide var facebook un arkadaş. list. gizleme. gibi..

canım o sahte profil uzun süredir var zaten.. yeni açılmış hesap deil yaniii... arkdaşlarda var ama gizledim listeyi.. o özlliğide var facebook un arkadaş. list. gizleme. gibi..

sarasara katkın için çok teşekkürler..kızma ama başka bi başılk açsan kendine nasıl olur canm? O kadar çok şe var ki seninkilerden benm durumuma yorum yapamıo kızlar..

Back