Peki dostum. Dost acı söyler zaten. Engin tecrübelerini benimle de paylaştığın için teşekkür ederim. Aslında sana verdiğim cevapların sebebini sen de çok iyi biliyorsun ama böyle konuşmak hoşuna gidiyor. Çünkü egonu tatmin ettin, zehrini kustun resmen. Bir sürü olumsuz yazan oldu ama neden sadece sana böyle tepki verdim acaba? Üslubuna bi baksana önce.
Senin de görmediğin şey şu ki benim yaptığımın aynısını yapıyorsun. İkide bir ben en azından açık açık yazıyorum kabul ediyorum diyorsun. Benim kabul etmediğim ne? Her konumda zaten takıntılı olduğumu, yanlış davrandığımı, ne yapacağımı bilmediğimi vs yazıyorum. Çünkü kötü bir psikolojideyim. Çünkü her insan bir anda doğruyu bulamıyor. Çünkü bu nedenle zaten psikoloji, sinir, stres, tımarhane gibi kavramlar var hayatımızda. Hani insanlar bazı şeyleri tek seferde çözebiliyor olsa bu saydıklarım zaten hiç var olmazdı. Ya da bazı insanlar sorunlarını daha hızlı, daha az yara alarak çözer işte kişilik özellikleri dediğimiz şey bu da. Anladın mı?
Burda sana oturup neden boşanmadığımla ilgili hesap verecek değilim. Ben aklıma eser konu açarım, isteyen cevap yazar istemeyen yazmaz. Burda biri bana fikir verdi, boşan dedi ben de boşanmadım diye bir daha konu açamaz mıyım? Tabiki de yorumları dikkate alıyorum ve bir şeyleri çözmeye çalışıyorum destek de alıyorum ama bazı şeyler bir anda olmayabiliyor. Eşimin olayı apayrı. Onun da ayrıca desteğe ihtiyacı var ve ben de çok normal olmadığım için ona da belki bir şeyleri düzeltebilir diye zaman tanıyorum. Bunu anlayamayacak kadar tecrübesiz, hayattan haberi olmayan, şımarık bir insansın. Daha görecek çok şey var hayatta. Umarım o benimle ilgili dalga geçtiğin şeylerin hiçbirini yaşamazsın. Ki nedense bende şöyle bir izlenim uyandırdın. Bence ben sana ayna tuttum. Aslında sen de çevrende pek de sevilmeyen sivri bir tipsin. Burcun da akrepmiş zaten benim de öyle. Bildiğin beni yermeye çalışarak kendi egonu tatmin ettin. Bende bıraktığın izlenim bu oldu.
Aman lütfen ben sana benzemiyorum benim şuyum var ben böyleyim bana bunu aldılar diye yarışa girme. Nişanlına iyi bak. Terkedilirsen de buraya konu açma çok dalga geçerim
Gece gece bana iyi geldin vallahi şu diğer gelini unutturdun tekrar teşekkürler