ben de inanın normalde kimseye bu şekilde davranmam. Yani dışarıdan herkes beni çok nahif, kibar bir insan olarak tanımlar. Ama eşime karşı öyleyim maalesef. Ama eskisi kadar değilim. Yani o tartışmalar, bağırmalar vs yok artık. şu oldu da değiştim diyemiyorum 2 çocuğumuz var onların yanında zaten babalarını eleştirmek, baba imajını zedelemek, tartışmak vs istemediğimden zaman içinde yol katettim sanırım. Ama geçen bir arkadaşımla dertleştik. O da aynı bu şekilde eşine karşı. Ve dışarıdan aynı benim hakkımda düşünülen gibi kibar, iletişimi sohbeti vs iyi bir insandır. Anlatınca şok oldum ne olaylar yaşamışlar eşiyle ve onun ailesi çok problemliymiş zaten. Onunki bizimki gibi değil de daha problemliymiş eşine davranışları. Ve terapiye başlamış. 1 senedir devam ediyormuş şuan aşırı iyiyiz diyor. Kızın gözünden mutluluk fışkırıyordu zaten. Ben de düşünüyorum terapi ama biraz öteliyorum sanırım. Bide şuan için çok bariz sorunumuz yok ama yine de eşimle kurduğum iletişimin daha kaliteli olmasını çok isterdim.