onu çok seviyorum ama toksiklikten vazgeçemiyorum

bu arada evet sanırım biraz eril enerjim yüksek. aslında çok bakımlı süslü biriyim. ama annem babam beni böyle yetiştirdi sürekli bir şeyler için mücadele ettim. onun iyi durumda olmasına seviniyorum. ama ben kendim kötü durumda olduğum için üzülüyorum 🤣 yani 25-26 yaşımı böyle hayal etmezdim. oldukça geleneksel bir ailede büyüdüm ve onlara zıt biriyim. benim için şort bile mücadele sebebi oldu. ne alakası var diyebilirsiniz ama çok alakası var. evleneceğiz ve benim kurulu bir işim yok bir sürü ihtimal var. kendi içimde yaşadığımı ona yansıtıyorum ssnjrk.
Terapiye gidin, herife kanmayın, bugün çeker yarın hüöff der soğur. Biraz sinir çıkarıyor gibisiniz. Nazınız bi ona geçiyor, ondan böyle.

Klasik yurdum insanı davranışı. Kendinden cazgira susup, ezebildiginden çıkarma. ( bknz: abinin kvsi konusu)
abimin kaynanası benim neden sorunum olsun anlamadım ama benj alakadar eden birisi değil. ona da susmuyorum. ne yapayım koca kadını mı döveyim? abimin kaynanasını ben ömrümde 10 kere bile görmüş değilim. sevgilimi de ezdigimi düşünmüyorum.

Terapiye gidin, herife kanmayın, bugün çeker yarın hüöff der soğur. Biraz sinir çıkarıyor gibisiniz. Nazınız bi ona geçiyor, ondan böyle.
aileme karşı daha kötü oluyorum çoğu zaman. genelde de insan ilişkilerim pek iyi değildir. katlanmam çünkü alttan alma yok bende. hemen soğurum insanlardan. terapiye de ayıracak param yok...

Son düzenleme:
abimin kaynanası benim neden sorunum olsun anlamadım ama benj alakadar eden birisi değil. ona da susmuyorum. ne yapayım koca kadını mı döveyim? abimin kaynanasını ben ömrümde 10 kere bile görmüş değilim. sevgilimi de ezdigimi düşünmüyorum.
Öncelikle herkese merhaba. Kısa kesmek istiyorum umarım anlaşılır bir konu olur. abimle eşi 8 yıldır evli. yengemin babası vefat ettiği için annesi abimlerle birlikte yaşıyor. onlar da sürekli ailemin evine geliyor ve bu kadın sürekli ama sürekli aşırı negatifliğiyle üstümde. Sürekli mutsuz kendi mutsuzluğunu da bana akıtıyor. Bu yüzden onunla aram kötü ama yengem arada olduğu için ağzıma geleni söyleyemiyorum.

Yeğenim var bebek 6 aylık onu severken kuru kuru sevme çalışıyorsun daha Halalık görmedm dedi. ne Halalık görmek istiyorsun diyince sustu ama anladım ne demek istediğini. Maddi olarak destek olmuyor olmamdan bahsetti. Güya yeğeni çalışmış çalışmış altın yapmış ailesine vermiş işte abisini evlendirmiş.Abim ailemin evinde yaşıyor. Zamanında annem abime ev al dedi destek oluruz kira derdin yok kiraya verirsin dedi. yok abim asla yanaşmadı borca girmeye. Pandemide krediler ertelendi yine yok durumu var bu arada yok değil çok iyi kazandığı işi var uçak teknisyeni. Borçsuz evlendi. Kaynanası doldurmuş faiz giren eve huzursuzluk girermiş. Şimdi kuzenlerim ev aldılar müstakil bakmaya gittik yengemde surat beş karış. Ev eski ama içi yeni onun zevkine göre yapıldı. Abime artık ev alalım demiş ama dediği zamana bakın. Annem babam yeni emekli oldu tazminata göz diktiler. Abim açık açık hesapladı anneme babama. Annem alamam dedi. tartışma çıktı bana sıçradı. Aileme asla al alma gibi laflar etmiyorum. Neymiş ben arabamı abime verecekmişim abim arabasını satacakmış ailemin tazminatı koyacakmış. Ailem kabul etmeyince evde terör estirdi. Engelsiniz destek değilsiniz diye. Bana dedi sen dolduruyorsun. İnanın ağzımı açmadım.
Evlenme aşamasındayım. Evlilik teklifi aldım. hemen evleniyorsun ailen o kadar okuttu bi kaymağını yedirmedin dedi.. Duymazlıktan geldim. Eve ne zaman gelseler aldığım çeyizlere bakıyorlar. Yengem evlenirken çeyiz yapmadı annem gitti ne istiyorsan al dedi asla lafını etmedi karaca beğendi. Karaca almadım pahalı ürünler alıyorum her geldiklerinde açıp bakıyorlar. Yok bu kadar masrafa ne gerek var yok bu tencereye ne gerek var. Annenin tazminat burda yatıyor dedi kaynanası annem de duydu çalıştım aldım bir tane kızım var en iyisini alırım dedi. buna gitmiş yengem ağlamış bana kötüsünü aldı diye. 8 sene önce ya 8 sene. Nişanda yaptığımız masrafı bile dert edindiler hani ailem yaptı ya. Ailem abimin düğününü de yaptı eşyasını da aldı. inanın üni okumam bile dert olmuş onlara. Sevgilim de ev aldı kendine yeni ailesi para verdi tabii ki kaynanam abimin yanında söyledi bunu. Kendi kızına en iyi şartları sunarsın tabii dedi. Annem beğenmiyorsanız evimden çıkın gidin dedi sürekli bu konu olduğu için. abi değil de sanki bana düşman.

eee S sasifelekcikmazi burda sorun o kadın değil abim. abimin genel karakteri. ne yapayım oturup kavga mı edeyim? hoşlanmıyorum kavga etmekten. lafımı da söylüyorum anlamayan için kendimi yoramam. ne alaka ayrıca anlamıyorum. abimin kaynanası sevmediğim biri sevgilimse sevdiğim.

eee S sasifelekcikmazi burda sorun o kadın değil abim. abimin genel karakteri. ne yapayım oturup kavga mı edeyim? hoşlanmıyorum kavga etmekten. lafımı da söylüyorum anlamayan için kendimi yoramam. ne alaka ayrıca anlamıyorum. abimin kaynanası sevmediğim biri sevgilimse sevdiğim.
İyi de naz geçmesi bu zaten tam olarak. Abinizle babanızla ettiğiniz kavga kafa açıyor, bi yere varmıyor, sırf sinir oluyorsunuz. Ucu bi yerde size dokunuyor. Siz sevgilinize başınızın ağrımayacağını bildiğiniz için bu kadar yükleniyorsunuz, olumlu geri dönüşü eninde sonunda alacağınızı biliyorsunuz, ondan böyle rahatça üstüne gidiyorsunuz. Nazınızı çekiyor adam, tatlı geliyor bu durum, aslında iyi alıştırmıyor sizi.

İyi de naz geçmesi bu zaten tam olarak. Abinizle babanızla ettiğiniz kavga kafa açıyor, bi yere varmıyor, sırf sinir oluyorsunuz. Ucu bi yerde size dokunuyor. Siz sevgilinize başınızın ağrımayacağını bildiğiniz için bu kadar yükleniyorsunuz, olumlu geri dönüşü eninde sonunda alacağınızı biliyorsunuz, ondan böyle rahatça üstüne gidiyorsunuz. Nazınızı çekiyor adam, tatlı geliyor bu durum, aslında iyi alıştırmıyor sizi.
aslında aile problemlerimi ona hiç yansıtmadım. aileme de suskun olmadım. bana bunu yansıtmayın dedim konu açılınca susturdum. ben 2015te evden çıktım bu ocakta geldim. tatillerde bile gelip gitmiyordum ailemin yanına. eskiden de vardı bu. eski ilişkilerim çok daha kötüydü. şimdi akıllandım. evet bu akıllanmış halim.... herkes mi mükemmel ilişkisinde bilmiyorum ya arkadaşlarımda daha kötüsünü de görüyorum. ama ben çok rahatsız oluyorum çünkü seviyorum yani insan sevdiğini üzmek ister mi. inanın yaptığım şeyi fark edince oturup ağlamak istiyorum. bazen ağlıyorum da. babam gibi olduğum için kendime kızıyorum. mesela sporu bırak diyorum. ama bu ne haddime. arkadaşlarınla görüşme ne haddime. oyun oynama ne haddime. aynısını bana yapsa kıyamet kopar. böyle de iki yüzlülük

aslında aile problemlerimi ona hiç yansıtmadım. aileme de suskun olmadım. bana bunu yansıtmayın dedim konu açılınca susturdum. ben 2015te evden çıktım bu ocakta geldim. tatillerde bile gelip gitmiyordum ailemin yanına. eskiden de vardı bu. eski ilişkilerim çok daha kötüydü. şimdi akıllandım. evet bu akıllanmış halim.... herkes mi mükemmel ilişkisinde bilmiyorum ya arkadaşlarımda daha kötüsünü de görüyorum. ama ben çok rahatsız oluyorum çünkü seviyorum yani insan sevdiğini üzmek ister mi. inanın yaptığım şeyi fark edince oturup ağlamak istiyorum. bazen ağlıyorum da. babam gibi olduğum için kendime kızıyorum. mesela sporu bırak diyorum. ama bu ne haddime. arkadaşlarınla görüşme ne haddime. oyun oynama ne haddime. aynısını bana yapsa kıyamet kopar. böyle de iki yüzlülük
Yaptığı spor sonrası vücudu hoşuma gitmiyorsa essek gibi bırakacak yani. Bu konuda bence haklısın. Evde de beraber gecirilecek vakitte oyun oynuyorsa onda da istemediğimi söylerim. Bence bu tarz şeylerde sorun yok. Ama tersleme, ezikleme, nazın geçiyor diye sinirini ondan çıkarma durumları oluyorsa bi terapi alın derim. Şuraya sevgilim böyle yazsalar şu an narsisttiniz öyle diyim 😆

Yaptığı spor sonrası vücudu hoşuma gitmiyorsa essek gibi bırakacak yani. Bu konuda bence haklısın. Evde de beraber gecirilecek vakitte oyun oynuyorsa onda da istemediğimi söylerim. Bence bu tarz şeylerde sorun yok. Ama tersleme, ezikleme, nazın geçiyor diye sinirini ondan çıkarma durumları oluyorsa bi terapi alın derim. Şuraya sevgilim böyle yazsalar şu an narsisttiniz öyle diyim 😆
valla aksine onu çok arzuluyorum öyle böyle değil. afedersiniz ama kokusunu aldığım an klitorisim kalp gibi atıyor 🤣 yani hani seksi bulmama değil. ama kilo alma çabası hoşuma gitmiyor. zaten 93 kiloydu en son. bir baktım 100 kilo olmuş. kahvaltıda tahin yiyor. ağırlık kaldırıyor. adama takım elbise bulamadık hepsi dar geliyor. ben de takılıyorum arada sisko oldun göbeğin oldu bilmem ne diye. ki var kocaman göbeği güya altında kas varmış da onları bilmem ne yapacakmış onun için güçlü olmak önemliymiş. en son sakatlanma yaşadı. yine kilo verdi. sonra iyi oldu dedim diye üzüldü güya çok emek vermiş. sonra diyorum hobisi bu. o bana görüntüm hakkında bir şey dese ağlarım herhalde. o da çok duygusal birisi :(. düşük yaşadığım zaman günlerce karnıma sarılıp ağlamıştı. beni de çok kötü hissettirmişti. baksan kocaman adam böyle demezsin. tersleme malesef var. ne dese bazen tersliyorum. yanımda da oynar evet. aynı evde yaşarken onun arkadaşlarıyla oynama sesinden bıkmıştım artık. ben de biliyorum ya benim davranışlar iyi değil. düzeltmem şart.

valla aksine onu çok arzuluyorum öyle böyle değil. afedersiniz ama kokusunu aldığım an klitorisim kalp gibi atıyor 🤣 yani hani seksi bulmama değil. ama kilo alma çabası hoşuma gitmiyor. zaten 93 kiloydu en son. bir baktım 100 kilo olmuş. kahvaltıda tahin yiyor. ağırlık kaldırıyor. adama takım elbise bulamadık hepsi dar geliyor. ben de takılıyorum arada sisko oldun göbeğin oldu bilmem ne diye. ki var kocaman göbeği güya altında kas varmış da onları bilmem ne yapacakmış onun için güçlü olmak önemliymiş. en son sakatlanma yaşadı. yine kilo verdi. sonra iyi oldu dedim diye üzüldü güya çok emek vermiş. sonra diyorum hobisi bu. o bana görüntüm hakkında bir şey dese ağlarım herhalde. o da çok duygusal birisi :KK43:. tersleme malesef var. ne dese bazen tersliyorum. yanımda da oynar evet. aynı evde yaşarken onun arkadaşlarıyla oynama sesinden bıkmıştım artık. ben de biliyorum ya benim davranışlar iyi değil. düzeltmem şart
Ya 100 kilo olacak adamın da elinden ekmeği alırım ya olur mu öyle şey? Valla benim eşim olsa zikkimin pekini ye der rejime sokarım ki bilenler bilir kocamı çok severim 😆 çiftler karşıdaki insanlara aykırı güzellik kararları almamalı bence. Ben saçımı kısa kesmiyorum, eşim bıyık bırakmıyor.. bunlar normal şeyler. Hobi diye götü göbeği salmaya altında kas var yea demeye hakkı yok bence. Oyun sesini açıp zaten oynayamaz evde yani kafa bu, bütün gün çalış gel evde de bilmem kim seriye bağladı diye oyun oynasın. Bence herkes kendine biraz daha uygun çift bulmalı.. sorunlar buradan başlıyor. Belki beraber kas yapıp oyun oynayacak biri ile daha uygun olurdu.

Diğer konuya gelirsek o tersleme işi bir yere kadar sürer, bir yerden sonra çok fena burnunu indirir benden demesi.

Ya 100 kilo olacak adamın da elinden ekmeği alırım ya olur mu öyle şey? Valla benim eşim olsa zikkimin pekini ye der rejime sokarım ki bilenler bilir kocamı çok severim 😆 çiftler karşıdaki insanlara aykırı güzellik kararları almamalı bence. Ben saçımı kısa kesmiyorum, eşim bıyık bırakmıyor.. bunlar normal şeyler. Hobi diye götü göbeği salmaya altında kas var yea demeye hakkı yok bence. Oyun sesini açıp zaten oynayamaz evde yani kafa bu, bütün gün çalış gel evde de bilmem kim seriye bağladı diye oyun oynasın. Bence herkes kendine biraz daha uygun çift bulmalı.. sorunlar buradan başlıyor. Belki beraber kas yapıp oyun oynayacak biri ile daha uygun olurdu.

Diğer konuya gelirsek o tersleme işi bir yere kadar sürer, bir yerden sonra çok fena burnunu indirir benden demesi.
boyu 195 olduğu için çok fazla durmuyor. evet uyumsuz bir çiftiz biraz. farkında bile değil ki ona kötü davranıyor olmamın. ya da farkında ama benim geçirdiğim dönem yüzünden susuyor. önceden böyle bir huyum yoktu çünkü.

Seksle cezalandirmak nedir ya? Köpek mi egitiyorsunuz? Üstelik, adamın yaptığı bir şeyde de yokmuş. Sevgiliniz kendini düşünse hemen bırakırdı sizi ama kendini düşünmüyor iste. Umarım evlenmeden kurtulur bu ilişkiden. Sevgili değil dusmansiniz.

Seksle cezalandirmak nedir ya? Köpek mi egitiyorsunuz? Üstelik, adamın yaptığı bir şeyde de yokmuş. Sevgiliniz kendini düşünse hemen bırakırdı sizi ama kendini düşünmüyor iste. Umarım evlenmeden kurtulur bu ilişkiden. Sevgili değil dusmansiniz.
öfffff canım istemiyorsa sinirliysem seks borcum mu var adama? istemiyorum yapmıyorum. genelde de kavga edince seks yapmıyorum onu reddediyorum. yapmadığı bir şey olduğunu kim söyledi? anlaşmazlık yaşadığımız olaylar var. bıraksın istiyorsa giden gider kimseyi zorla tutmuyorum. hemen gelin eleştiri. derdimi açtım ZATEN üzgün olduğumu mutsuz olduğumu yazdım. benim yazdığım şeyleri bana yazınca ne değişti anlamadım. sürekli böyle bir ilişki tabii ki yok. başına silah dayamadım evlenelim diye.

yok alınmıyor aksine hoşuna gidiyormuş benim eleştiri dediğim şeyler. zaten öyle olmaya çalışıyorum diyor. ama nereye kadar hoşuna gidecek ki. çiçek böcek ailede büyümüş. en son bir kere benim sinirli halimi gördüğü an oturup sadece izlemişti. el bebek el üstünde büyütülmüş.
eşimle kendime benzettim biraz sizi. ben de bazen hoyrat davranabiliyorum eşime karşı. o an duygularını çok önemsemiyor gibi ya da bir şey olmaz kafasıyla. bir kere nişanlıyken bir kere de evliyken çözümsüz olmayan meselelerde ayrılmak istediğimi söyledim. Asla istemiyordum halbuki. Kırılır mı, mahfolur mu ne düşünür çok da umrumda değildi açıkçası. İkisinde de yıkıldı zaten. Ben de çok seviyorum eşimi. Ama o eleştirel dil, duyguları görmezden gelme aileden geliyor bence de. Yetiştirme tarzı çok etkiliyor. Eşim de mis gibi bir ailede, saygı sevgi ile büyümüş. Ben ilk evlendiğimizde tartışmalarda nasıl sesim yükselirdi, komşular duyacak kadar diyeyim. Eşim beni sakinleştirmeye çalışırdı ve üzülerek bakardı. Sonra sonra ben tartışmayı, konuşmayı, kendimi ifade edebilmeyi öğrendim. Eşime haksızlık yaptığım duygusu ağır gelmeye başladı. Şuan iyiyiz şükür. Bize normal gelen şeyler aslında hiç normal değil. Bunu şimdi o hallerimi geride bırakınca daha iyi görebiliyorum. Siz de eminim ki çok seviyorsunuzdur ama değer vermek başka bir şey. Üç günlük dünya, sizin yanınızda kendini en değerli hissetmeyecek de nerede hissedecek bu adam? Sürekli kendinize bunu telkin edin. Mutluluklar.

eşimle kendime benzettim biraz sizi. ben de bazen hoyrat davranabiliyorum eşime karşı. o an duygularını çok önemsemiyor gibi ya da bir şey olmaz kafasıyla. bir kere nişanlıyken bir kere de evliyken çözümsüz olmayan meselelerde ayrılmak istediğimi söyledim. Asla istemiyordum halbuki. Kırılır mı, mahfolur mu ne düşünür çok da umrumda değildi açıkçası. İkisinde de yıkıldı zaten. Ben de çok seviyorum eşimi. Ama o eleştirel dil, duyguları görmezden gelme aileden geliyor bence de. Yetiştirme tarzı çok etkiliyor. Eşim de mis gibi bir ailede, saygı sevgi ile büyümüş. Ben ilk evlendiğimizde tartışmalarda nasıl sesim yükselirdi, komşular duyacak kadar diyeyim. Eşim beni sakinleştirmeye çalışırdı ve üzülerek bakardı. Sonra sonra ben tartışmayı, konuşmayı, kendimi ifade edebilmeyi öğrendim. Eşime haksızlık yaptığım duygusu ağır gelmeye başladı. Şuan iyiyiz şükür. Bize normal gelen şeyler aslında hiç normal değil. Bunu şimdi o hallerimi geride bırakınca daha iyi görebiliyorum. Siz de eminim ki çok seviyorsunuzdur ama değer vermek başka bir şey. Üç günlük dünya, sizin yanınızda kendini en değerli hissetmeyecek de nerede hissedecek bu adam? Sürekli kendinize bunu telkin edin. Mutluluklar.
tam olarak aynıyız. o çok sevgi dolu ailede büyümüş benim ailem de hep beni eleştirerek büyüttü asla memnun edemedim onları. çok üzülüyorum bazen ona kötü davrandığım için. çok değer veriyorum şu hayatta gerçekten sevdiğim değer verdiğim ilk insan o. ama böyleyim işte. ben de kırılmaz diye düşünüyorum çoğu zaman sonra aklıma geliyor. ben de aynısını sisyorum şuan ayrılalım bitsin diyorum çocuk meselesi yüzünden. o da duygularını direkt ifade ediyor. rahatsız olduğu şeyi söylüyor. nasıl çözdünüz bu sorunu peki. bir de ben tartışma yaşamam kimseye genel olarak. pasif agresiflik var sanırım. lafımı da esirgemem ama.

Back