• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu çok seviyorum ama toksiklikten vazgeçemiyorum

hemifrithemperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2023
2.259
3.033
48
27
arkadaşlar merhaba. derdim cidden bu. sevgilime çok aşığım 4 yıldır birlikteyiz neredeyse. bu sene de evlilik yoluna girdik. ama alıştıkça toksik birisi olmaya başladım. Sürekli değil bu arada ama arada böyle tutuyor benim kötü huy. bunu fark edip düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor. sürekli hayatına müdahale ediyorum. spor yapıyor bunu hobi haline getirdi. oldukça da kilo aldı çünkü powerlifting yapıyor. kaç kilo olduğunu bilmiyorum. sürekli onun görüntüsünü eleştiriyorum. nişanda takım elbise bulamadık. pantolona bacakları sığmıyor. bunun dalgasını geçiyorum. sonra kendime kızıyorum bedeni hakkında saçma sapan konuştuğum için. sürekli eleştiri halindeyim. Bu arada kendisi şu zamana kadar kurduğum en düzgün ilişki. eski ilişkilerimde çok daha lanet biriydim.
kızdığım zaman seks yapmıyorum. ceza yöntemi oluşturdum kendimce. Şimdiden zaten evlilik hakkında tartışma yaşamaya başladık. uyuşmayan fikirlerimiz var. yanlış biliyorum ama yapıyorum. ona ailesini arkadaşlarını eleştiriyorum. kendisi işten öğle arası çıkıp spor yapıyor. sürekli yemek yiyor bunu bile eleştiriyorum. Kıskanıyorum. sevgilim normalde baskın bir karakterdir ilişkimizde özellikle. ama bu huyumu bırakamadım. kendimi tutmaya çalışıyorum olmuyor. Bardağı koyma şekli bile batmaya başladı. onu seviyorum. o hayatımda her şeye destek oluyor .neden böyle oldum bilmiyorum. onu çok başarılı çok seksi çok çekici buluyorum başkasında gözüm yok. Kendimi başarısız hissediyorum onu da kendimden üstün görüyorum. böyle kendimce kapris mi yapıyorum bilmiyorum. aşağılık kompleksi mi yapıyorum bilmiyorum. kendime düşman gibi mi görüyorum bilmiyorum. Nasıl aşabilirim :( terapiye gitmeyi düşündüğümü söyledim. ne derdin var sıkıntın ne diyor. ona yaptığım şeylerin farkında değil sanırım çok kötü hissediyorum. Eskiden böyle değildim. yeni yeni olmaya başladı. benim gibi olan var mı? aşmak için ne yapıyorsunuz?

Kusura bakmayın ben biraz gıcık oldum size
sürekli böyle değilim tabii ki normalde neşeliyiz sürekli güleriz muhabbet ederiz saçma sapan konular hakkında 60 saat konuşuruz. iyi anlaşıyoruz. ama arada böyle benim cadı tarafım mı tutuyor bilmiyorum çok huysuz oluyorum. ne yapsa batıyor

Bu ozellikler ailenizden kimde var ?? Olabilir mi ?? Bir dusunun bakalim
babam maalesef. ben onun kadar olmasa da en az onun kadar huysuz olmaya başladım. özellikle de büyüdükçe. kendimi başarısız gördüğüm için herhalde ona yansıtma yapıyorum. ama gerçekten çok seviyorum onu gördüğüm an sesini duyduğum an hala karnımda.kelebekler uçuşur kalbime ılık ılık sıcak hisler akar( böyle mi anlatılır bilmiyorum). ama böyle cadılık tutuyor işte. onun sağlığını da düşünüyorum kilo aldığı için sinir oluyorum.

babam maalesef. ben onun kadar olmasa da en az onun kadar huysuz olmaya başladım. özellikle de büyüdükçe. kendimi başarısız gördüğüm için herhalde ona yansıtma yapıyorum. ama gerçekten çok seviyorum onu gördüğüm an sesini duyduğum an hala karnımda.kelebekler uçuşur kalbime ılık ılık sıcak hisler akar( böyle mi anlatılır bilmiyorum). ama böyle cadılık tutuyor işte. onun sağlığını da düşünüyorum kilo aldığı için sinir oluyorum.
Kilo probleminiz oldu mu hic

Fazla naz aşık usandırır misali böyle yapa yapa adamı bıktırırsınız.
Kendinizi törpüleyin biraz olmuyorsa altında ne var da böyle davranıyorsunuz bunu çözmek için terapiste gidin
o her türlü nazımı tribimi çekiyor bir de bazen bunu şakaya vurup ciddiye almıyor. daha da birikiyor herhalde. nasıl olacak bilmiyorum eskiden ilişkimiz daha kötü şartlar altındaydı. onun ekonomik durumu iyi değildi. yine de bana bir şeyler yapar şımartırdı. kamp tatili yapardık bana muhteşem gelirdi. geçen oldukça pahalı bir yere gittik. hiç eskisi gibi olamadığımı fark ettim. ben yerimde sayarken onun alıp başını gitmesi dert oldu herhalde. insan aşık olduğu insana böyle nasıl düşünür bilmiyorum ya kötü biri olduğumu düşünüyorum artık. nefret ettim kendimden

mutlaka psikolojik tedavi olun derim. Sizi cok elestirmisler bence kucukken simdi aynisini sizde yapiyorsunuz.
evet maalesef eleştiri ve kıyaslama ile büyüdüm. aynısını kendime de yapıyorum en ağır şekilde. şimdi sevgilime de başladım

o her türlü nazımı tribimi çekiyor
mesela şu olaya hiç güvenmeyin bir sabah sizden tiksinerek uyanabilir.
Erkekler bazen yavaş yavaş soğumaz bir anda ufacık şey de komple uzaklaşır gider bardak taşar.
Gözü görmek bile istemez sizi hiç güvenmeyin nasılsa geliyor peşimden diye

mesela şu olaya hiç güvenmeyin bir sabah sizden tiksinerek uyanabilir.
Erkekler bazen yavaş yavaş soğumaz bir anda ufacık şey de komple uzaklaşır gider bardak taşar.
Gözü görmek bile istemez sizi hiç güvenmeyin nasılsa geliyor peşimden diye
belki o zaman aklım başıma gelir sonra yıllarca içimde üzüntü olarak kalır

Onda olup sizde olmayan bir sey, siz farkinda olmadan sizi rahatsiz ediyor olabilir. Farkina varip kabullenebiliseniz cozebilirsiniz belki.
genel olarak şeytan tüyü var denilen birisi. herkes tarafından çok sevilir. girişken birisidir. babam hariç benim ailemde de çok sevildi. benim abimle aram çok kötüdür. ama bakıyorum sevgilim ve abim birlikte zaman geçiriyor. ya da amcamlar vs çok seviyor. kendi ailesiyle de arası çok iyi. işinde de çok iyi yere geldi. ben hayal ettiğim hiçbir şeyi yapamadım aile ilişkilerim kötü. o 32 yaşında ben 26 olacağım. bana diyor ben de işsiz kaldım ama ben kendimi aşamıyorum herhalde. arkadaşlarıyla bile dışarı çıksın istemiyorum

Back