Onu Çok Özlüyorum

diblerabla

eş eş eşeşe beş beş beşeşe anamın adı meneğşe
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
1.776
2.764
Hanımlar Günaydın

Daha önce şöyle bir konu açmıştım
Başkalaşım Yaşayan Arkadaş

Ben bu arkadaşımla ilişkimi bitirdim. O sıra hamileydim o arkadaşım da hamileydi. Hep hayalimizdi birlikte bebeklerimizle olmak. Ama ben bir noktada sanırım hamileliğinde getirdiği duygu değişimiyle konu patlak verdi ben karşı taraftan bir umut göremedim ve bitti arkadaşlığımız.

Lakin yaklaşık 1 haftadır sürekli o arkadaşım kafamı kurcalıyor. Özlediğimi hissediyorum. Son zamanlardaki halini değil başlarda arkadaş olduğum halini özlüyorum. Dost olarak görüyorduk birbirimizi ve gerçekten hayatımdaki tek dostumdu bu zamana kadar. Özellikle geceleri sessizlikte bebeğimi emzirirken sürekli arasam mı acaba bebeği doğmuştur tebrik mi etsem fikri geliyor. Nasıl karşılar bilemiyorum. Lohusadır şimdi benden gerideydi. Benim lohusalığım bitti. Acaba duygusal boşlukta mıyım ondan mı böyle hissediyorum, pişman olur muyum bir adım atsam diyorum. Kafamda bunlarla mücadele ediyorum.

Bu gece yine bunları düşünüp uyudum. Rüyamda sarılıp ağlaşıyorduk. Uyandım daha kötü hissettim. Katlanılabilir huylar mıydı, ben mi sorunluyum, hatasız dost arayan dostsuz kalır düşünceleriyle boğuşuyorum resmen.

Lütfen bana bir akıl verin. Gerçekten çok özledim arkadaşımı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Benim de böyle bi arkadaşım vardı. Meğer o da beni düşünüyormuş. Arayın
5 aydır hiç böyle isteğim olmamıştı. Lohusayken bile olmadı. Benim de aklıma o geldi. Acaba bana ihtiyacı mı var diye düşündüm.

Hanımlar Günaydın

Daha önce şöyle bir konu açmıştım
Başkalaşım Yaşayan Arkadaş

Ben bu arkadaşımla ilişkimi bitirdim. O sıra hamileydim o arkadaşım da hamileydi. Hep hayalimizdi birlikte bebeklerimizle olmak. Ama ben bir noktada sanırım hamileliğinde getirdiği duygu değişimiyle konu patlak verdi ben karşı taraftan bir umut göremedim ve bitti arkadaşlığımız.

Lakin yaklaşık 1 haftadır sürekli o arkadaşım kafamı kurcalıyor. Özlediğimi hissediyorum. Son zamanlardaki halini değil başlarda arkadaş olduğum halini özlüyorum. Dost olarak görüyorduk birbirimizi ve gerçekten hayatımdaki tek dostumdu bu zamana kadar. Özellikle geceleri sessizlikte bebeğimi emzirirken sürekli arasam mı acaba bebeği doğmuştur tebrik mi etsem fikri geliyor. Nasıl karşılar bilemiyorum. Lohusadır şimdi benden gerideydi. Benim lohusalığım bitti. Acaba duygusal boşlukta mıyım ondan mı böyle hissediyorum, pişman olur muyum bir adım atsam diyorum. Kafamda bunlarla mücadele ediyorum.

Bu gece yine bunları düşünüp uyudum. Rüyamda sarılıp ağlaşıyorduk. Uyandım daha kötü hissettim. Katlanılabilir huylar mıydı, ben mi sorunluyum, hatasız dost arayan dostsuz kalır düşünceleriyle boğuşuyorum resmen.

Lütfen bana bir akıl verin. Gerçekten çok özledim arkadaşımı. Ne yapmalıyım?
Önceki konuna baktım.Bence arama.Duygusal boşluk bence.İlk adımı atan tavizi vermiş sayılır.İhtiyacı olsaydı arardı.

Önceki konuna baktım.Bence arama.Duygusal boşluk bence.İlk adımı atan tavizi vermiş sayılır.İhtiyacı olsaydı arardı.
Ben bitirdiğim için onun aramaması normal geliyor çünkü bana da yapıldı aynı şey ihtiyacım vardı o arkadaşıma gerçekten ama arayamadım. Çünkü o bitirmişti ve benden şikayetçiydi.

Ama bence kaynınızı rahat bırakın.En azından eşinizle problem yaşamayın😀😀
Ay yok bundan sonra sanırım o topa girmez. Ben de ona karşı daha açık sözlü olacağım. Ben kızdığım kırıldığım şeyleri söyleyemiyordum böyle bir anda patladı.

Ay ne diyecek sanki kavgalı gürültülü mü ayrıldınız ? Küfür edecek hali yok ya 😄En fazla biraz trip atar herhalde . Belki de o da çok istiyor aramak ama gurur yapıyor .
Yok canım küfür değil yani barışmak istemezse diye dedim

Nasılsın diye sorabilirsiniz duruma göre devam eder ve ya etmez muhabbetiniz
Bebeğini hayırlamayı düşündüm. Aramak yerine önce tebrik msjı atacağım. Geçen hafta 40 haftayı doldurdu. Muhtemelen doğum yapmıştır.

X