Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sağlıkla ilgili bir bölüm okusa o arada almanca kursuna gitse hem almancasini geliştirip hem okusa sorda da çekse gitse bu ülkeden. benim çok bir beklentim kalmadı açıkçası. çocuklarım küçük şimdi sınava girecek olsalar ne düşünürdüm acaba? bu yıl yeğenim giriyor sınava hatta şu an sınavda allahim yardımcısı olsun. fakat o zaten zeki fen lisesi mezunu oluyor bu sene tıp bekliyoruz ondan. aksi durumda o da ne okuyacak ne yapacak sıralaması 150 bin gelse ne yapacak diye kara kara düşünürdük yalan yok. herkese Rabbım yardımcı olsun. sağlık olsun da hersey hallolur. dil kurslarına yonlendirmeniz iyi olabilir mi acaba?
İlgisi var mı bilemem ama şuan özel eğitim öğretmeni ihtiyacı çok fazla ve hep 59 puanla kapatıyor ancak çok zor ve severek yapılması gereken bir meslek, şimdi böyle öneri verip 4 yıl sonra her şey değişince günahına da girmek istemem ama araştırın atama puanını açığını vs.