• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önlisans olarak giriş yapma şansım olur mu ?

nilg

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
112
1
318
ya kızlar ben önlisans mezunuyum kpssye girdim ama puanım çok iyi değil 2012 de tekrar girmek istiyorum fakat ben işletmeye geçiş yaptım 3. sınıftan devam ediyorum bu durumda önlisans olarak giriş yapma şansım olurmu mezun olmazsam eğer kafam buna takıldı ya

ya kızlar ben önlisans mezunuyum kpssye girdim ama puanım çok iyi değil 2012 de tekrar girmek istiyorum fakat ben işletmeye geçiş yaptım 3. sınıftan devam ediyorum bu durumda önlisans olarak giriş yapma şansım olurmu mezun olmazsam eğer kafam buna takıldı ya

evet canım eğer okulu henüz bitirmediysen -ki sen önlisans mezunuyum demişsin- önlisans olarak giriyorsun diye biliyorum sınava...eğer önlisans yazın varsa yada diploman tabi...yani sonuçta en son diploman neyse onu baz alıyorlar diye biliyorum

ölemidir ya ben son sınıfa geçince önlisans şansım kalkıyomuş diye duymuştum uff

ölemidir ya ben son sınıfa geçince önlisans şansım kalkıyomuş diye duymuştum uff

öyle saçma şey olmaz.
Son mezuniyetin ne ise devlette o muameleyi görürsün.
lisans'tan mezun olduğun anda önlisans hakkın düşer.
kaldı ki 2 sene var lisansa mezun olursun

bende aynı şeyi yaptım ama hazırlıktan başladım yani seneye 3 den devam edecem yani 2012 de yine önlisansdan girecem ama mezun olma durumunda sana kalmış istersen lisansdan da girebilirsin bölümün neye uygunsa ondan gir canım

yani son sınıfta mezun olmazsam girebilirim dimi 2012 önlisansa

canım bende seninle aynı durumdayım bende birilerine sorarak bişiler öğrendim söyle ki ben 2012de mezun olcam kalmazsam bende 3. sınıfa geciş yaptım o sene hem memurluk için hemde normal kpssye gircem(bu sene atanamazsam) ikiside oluyomuş öyle dediler iki sansın var tabi beni bilgilendiren gercekten biliyorsa bu böyleymiş ben böyle yapacağım hem 2008de yaplına sınavda acılan lisas kadro puanları daha düşük 2010/1 son tercihlerde 75lerde bile memur alımı olmuş işletme mezunlarına sende bir bak belki buda sana bir fikir olur hem memur hemde 4 yıllık mezun olursun benim aklıma yattı ama inş bu sene atanırım 2 sene daha beklemek zor

Back