- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
-
- Konu Sahibi musmutluluk
sağol canım teşekkür ederim. Dershaneye matematik ağırlıklı olarak gitmem gerekiyor. Matematiği tek başıma yapamıyorum kitabı açınca nasıl yapılıyor diye bön bön bakıyorumcanım Allah yardımcın olsun.. dershane cokta farketmez sadece dershanenin verdiği kaynaklara yonelme baska yayınevine ait kaynaklarada calıs basarılar
Ankaraya yakınım canım.Canım bende düşünüyorum dershaneye gitmeyi Ankaradamısın
yok canım muhasebe mezunuyumAdalet mezunusun sanırım? Yargı diyorum.
O zaman Murat Eğitim diyorum. İktisat,işletme, muhasebe, maliye alanında hocaları iyi diye duydum ama kitaplarında eksiklikler ve hatalar var emin de değilim bu yüzden.yok canım muhasebe mezunuyum
canım ben lisanstan girmicem ama önlisanstan gireceğim sınavaO zaman Murat Eğitim diyorum. İktisat,işletme, muhasebe, maliye alanında hocaları iyi diye duydum ama kitaplarında eksiklikler ve hatalar var emin de değilim bu yüzden.
hım anladım canım yediiklim bana sıcak gelendi ama demekki fikir almak iyiymişİhtiyaç ya da Yargı. Varsa Pegem de olur.
7iklim aman aman evlerden ırak.
anladım canım bende 2014 sınava hazırlanırken yediiklimin doping serisini almıştım tüm dersler konu anlatımlı. Ama banada gereksiz uzun gelmişti sonra ihtiyacın kpss ders notları kitabına çalışmıştım. ama dershane olarak nasıl olur bilemedimKitapları oluyor biliyorsunuz bu dershanelerin, satıyorlar. Zamanında almıştım ben bilmeden. Kitaplar geldi ama, %100 doğru bildiklerimi bile şaşırttı bana. Yanlış mı biliyorum acaba diye günlerce çeşitli konular için araştırma yaptım, benim bildiğimin doğru olduğu ortaya çıktı. Sonra kendi bölümümün gruplarında bir baktım, resmen dalga geçiyorlar. Sevmedikleri insanlara öneriyorlar, çok uzun yazmayayım. Sonuç olarak hem yetersiz, hem gereksiz yere kalın, hem de yanlış bilgiler var. Benim o kadar zamanımı çaldı.
burda istediğim yanıtı alamadım canım taşıyacaksınız mecbur ait olduğu topikte kimse yorum yapmaz ama yaaaaaaaaa
Konunuzu okudumburda istediğim yanıtı alamadım canım taşıyacaksınız mecbur ait olduğu topikte kimse yorum yapmaz ama yaaaaaaaaa
en azından bir kaç saatlik kalsa benim için iyidir
tamam ne yapalım taşınsın bariKonunuzu okudum
yazmışssınız, e bir kaç saat geçince bildirmek durumunda kaldım ilgili editör arkadaşımız baktığında karar verir zaten :/