ÖNLİSANS KPSS

Sizce Hangi Dershane?

• Yargı

OY: 3 27,3%
  • İhtiyaç

OY: 4 36,4%
  • Yediiklim

OY: 3 27,3%
  • Maltepe

OY: 0 0,0%
  • Diğerleri... (yorum kısmına görüş bildirirseniz sevinirim)

OY: 1 9,1%

• Ankete Katılan
    11

musmutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
2.858
1.228
Selamlar arkadaşlar;
Konunun yeri burası değil ama en yoğun yer burası olduğu için açıyorum bugün akşama kadar bir fikir edinmem gerekiyor en azından bir kaç saatlik kalsa benim için iyidir
2016 KPSS-Önlisans a en iyi şekilde hazırlanmak istiyorum. Daha önce hiç dershaneye gitmedim. ÖSS olsun KPSS olsun hep kendi çabamla yapmaya çalıştım. 2014 KPSS de hiç matematik bölümüne bakmadan 73 aldım. Ama klavyede 3 dk 130 kelime yazmama rağmen katiplik sınavına bile giremedim. Klavyede yazı yazmamı gören herkes senin ne işin var burda zabıt katibi olsana diyor. Bende sınava çağırmıyorlar ki bir çağırsalar görcekler bende ki cevheri ama kapısından bile giremiyorum bu puanla...
Bu sene eşimin, eşimin ailesinin ve kendi ailemin isteğiyle KPSS dersahanesine yazılmak istiyorum. Ama dershane konusunda en ufak bir bilgim yok. Yaşadığım şehir de YARGI, İHTİYAÇ, YEDİİKLİM, MALTEPE dershaneleri var. Sizce bunlardan hangisi daha iyidir. Deneyimlerinizi bana aktarırsanız çok sevinirim. Birde atananlardan nasıl çalıştılar öğrenirsem harika olur. Haftanın 5 günü sabah 8 akşam 5 işe gelmem gerekiyor bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim

Son düzenleme:
canım Allah yardımcın olsun.. dershane cokta farketmez sadece dershanenin verdiği kaynaklara yonelme baska yayınevine ait kaynaklarada calıs basarılar

canım Allah yardımcın olsun.. dershane cokta farketmez sadece dershanenin verdiği kaynaklara yonelme baska yayınevine ait kaynaklarada calıs basarılar
sağol canım teşekkür ederim. Dershaneye matematik ağırlıklı olarak gitmem gerekiyor. Matematiği tek başıma yapamıyorum kitabı açınca nasıl yapılıyor diye bön bön bakıyorum

Hangi şehirdesiniz onu belirtseniz daha iyi olur. Bu konuda memurlar.net size yardimci olur orada bu tarz birsuru konu var

Kitapları oluyor biliyorsunuz bu dershanelerin, satıyorlar. Zamanında almıştım ben bilmeden. Kitaplar geldi ama, %100 doğru bildiklerimi bile şaşırttı bana. Yanlış mı biliyorum acaba diye günlerce çeşitli konular için araştırma yaptım, benim bildiğimin doğru olduğu ortaya çıktı. Sonra kendi bölümümün gruplarında bir baktım, resmen dalga geçiyorlar. Sevmedikleri insanlara öneriyorlar, çok uzun yazmayayım. Sonuç olarak hem yetersiz, hem gereksiz yere kalın, hem de yanlış bilgiler var. Benim o kadar zamanımı çaldı.

anladım canım bende 2014 sınava hazırlanırken yediiklimin doping serisini almıştım tüm dersler konu anlatımlı. Ama banada gereksiz uzun gelmişti sonra ihtiyacın kpss ders notları kitabına çalışmıştım. ama dershane olarak nasıl olur bilemedim

burda istediğim yanıtı alamadım canım taşıyacaksınız mecbur ait olduğu topikte kimse yorum yapmaz ama yaaaaaaaaa
Konunuzu okudum

en azından bir kaç saatlik kalsa benim için iyidir

yazmışssınız, e bir kaç saat geçince bildirmek durumunda kaldım ilgili editör arkadaşımız baktığında karar verir zaten :/

çoluk çocuk var mı

dershaneye hafta sonu mu gideceksin
akşam mı

dershanelerle görüş gruplarını irdele saatlerini vs

kendine de çalışma zamanı kalacak bir grup belirle

zira iş ev dershane derken tekrar yapacak zamanın olmazsa da zorlanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…