ÖNLİSANS KPSS

Sizce Hangi Dershane?

• Yargı

OY: 3 27,3%
  • İhtiyaç

OY: 4 36,4%
  • Yediiklim

OY: 3 27,3%
  • Maltepe

OY: 0 0,0%
  • Diğerleri... (yorum kısmına görüş bildirirseniz sevinirim)

OY: 1 9,1%

• Ankete Katılan
    11
çoluk çocuk var mı

dershaneye hafta sonu mu gideceksin
akşam mı

dershanelerle görüş gruplarını irdele saatlerini vs

kendine de çalışma zamanı kalacak bir grup belirle

zira iş ev dershane derken tekrar yapacak zamanın olmazsa da zorlanabilirsin
çocuğum henüz yok.
Dersaneye hafta sonu gideceğim akşam programları yok.
Evet tekrar zamanım kalmayacak diyede korkuyorum zaten ben

çocuğum henüz yok.
Dersaneye hafta sonu gideceğim akşam programları yok.
Evet tekrar zamanım kalmayacak diyede korkuyorum zaten ben

çocuk olmaması bu aşamada iyi; 2016 sonuna kadar da olmayıversin :)

zira benim var; işe de gitmem lazım, dershaneye de kayıt oldum, tekrar da yapmam lazım vs vs

ve hedefim yüksek 90 üzeri olmak zorunda; benimki lisans ve 85 vs bile işime yaramıyor

çocuk olmaması bu aşamada iyi; 2016 sonuna kadar da olmayıversin :)

zira benim var; işe de gitmem lazım, dershaneye de kayıt oldum, tekrar da yapmam lazım vs vs

ve hedefim yüksek 90 üzeri olmak zorunda; benimki lisans ve 85 vs bile işime yaramıyor
benim önlisans canım benim o konuda şansım yüksek 85 bile alsam yeter.

Önlisans olarak hazırlandığım ve sadece 2 ay ( günde 8 saat verimli şekilde) çalışarak atandığım tek anlatımlı kitap YARGI'ydı. Ben kitabından çok memnun kalmıştım, sanırım dershanesi de iyidir. Sormak istediğiniz olursa yanıtlarım seve seve.

Canım bende önlisans muhasebe mezunuyum ve sınava giricem ilk kez hazırlanıcam kpssye. Ben arkadaşlarımın tavsiyesiyle yediiklime kayıt oldum ama nette pek iyi yorumlar dolaşmıyo biraz canım sıkıldı bu duruma :KK43: inşallah hayırlısı olur

Canım bende önlisans muhasebe mezunuyum ve sınava giricem ilk kez hazırlanıcam kpssye. Ben arkadaşlarımın tavsiyesiyle yediiklime kayıt oldum ama nette pek iyi yorumlar dolaşmıyo biraz canım sıkıldı bu duruma :KK43: inşallah hayırlısı olur

hangi ildekine yazıldınız acaba?
ben ankaraya yazıldım

yaaa ben yediiklim ankara ya yazıldım parayıda ödedim.. kötümü? neolur bilgi verirmisin
Hayırlısı olsun artık yapacak bir şey yok. Kaynak olarak başka yayın evlerininkine yönelin. Dersinizi dinleyin, ama dağıttıkları şeyleri boş verin. Test kitabı ve konu anlatımı alın muhakkak.

Insanlarında aksi yorumlarını gördükçe içim içimi yiyo ya :/ napsam iptal ettirip başka dershaneyemi kayt olsam bende ama bi arkadaşmda baya bi araştırmalardan sonra yediiklime kayt oldu, zaten tek kaynakdan gitmedklerini sölediler 6farklı kaynaktan falan dediler ama,

Bence dershane biraz motivasyon sağlayacak

gerisi size kalmış

bir de sonuçta dershane aynı olsa da hocalar farklı farklı

dinleyen öğrenciler de farklı

kimim bir soruya takılır illa da bunu çözdüreceğim diye hoca kapısında yatar

kimi aman tek soru olmasa da olur o zamanda bir test çözerim der

kişilik meselesi

denemeden bilemezsiniz; benim çok iyi anladığım hoca size çok ters gelebilir

deneyin ve görün bence

Önlisans olarak hazırlandığım ve sadece 2 ay ( günde 8 saat verimli şekilde) çalışarak atandığım tek anlatımlı kitap YARGI'ydı. Ben kitabından çok memnun kalmıştım, sanırım dershanesi de iyidir. Sormak istediğiniz olursa yanıtlarım seve seve.
ay canım çok memnun olurum yaa kafam allak bullak oldu. Bugün çıkcam bütün dershanelerle konuşacağım. benim için bu yıl çok önemli atanmam gerekiyor yoksa 2 yıl daha bekleyemem. Şehir değiştirmem gerekiyor. Yaşadığım şehir çok küçük sosyal olanaklar neredeyse 0. Yargı ve ihtiyaç tan genel olarak herkes memnun. Ama burda yediiklim daha ağır basıyor ne yapsam ne etsem bilemedim. Nasıl çalıştığını öğrenebilirmiyim?

Canım bende konuyu açarken yediiklim aklımdaydı çok az bi karışıklık vardı kafamda ama konu açınca kafam allak bullak oldu. sen kaç tl ye yazıldın yediiklime

Insanlarında aksi yorumlarını gördükçe içim içimi yiyo ya :/ napsam iptal ettirip başka dershaneyemi kayt olsam bende ama bi arkadaşmda baya bi araştırmalardan sonra yediiklime kayt oldu, zaten tek kaynakdan gitmedklerini sölediler 6farklı kaynaktan falan dediler ama,
canım belkide hocaları iyidir Eskişehirdeki

X