• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önlisans kpss

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba arkadaşlar,
ben yüksek okul mezunuyum.daha yeni mezun oldum açıkçası yarı dönemim uzamıştı.Kpss çalışmaya daha yeni başlayacağım aslında daha önceden de çalışmıştım ama devamlı değil ara ara baktım sadece ama şimdi sınava kadar bakmayı düşünüyorum.Muhasebe mezunuyum bu sene açıköğretime de yazılacağım.Bu az zamanda nasıl bir yol izlemeliyim kendimi nasıl motive etmeliyim bir çok sitede bu konudaki paylaşımları okudum motivasyon açısından fakat tam oldu derken 2-3 gün sonra bırakıyorum:( bana yardım edermisinizzz nasıl bir yol çizmeliyim zararın neresinden dönülürse kardır derler şu az zamanın kendime kar olarak dönmesini istiyorum:( nasıl bir yol izlemeliyim ve benim bölüm için kaç puan gerekli :(

Bizim topiğe gel canım gün gün yada haftada neler yaptığımızı yazıyoruz, birbirimiizi motive ediyoruz, konuşuyoruz. Yazdıkça paylaştıkça hevesin artar merak etme...

Bizim topiğe gel canım gün gün yada haftada neler yaptığımızı yazıyoruz, birbirimiizi motive ediyoruz, konuşuyoruz. Yazdıkça paylaştıkça hevesin artar merak etme...

ya ben anlamadım bizim topiğe gelm demişsin canım ama kusuruma bakma yeniyim anlamadım gerçekten:)

Back