Önlisans kpss başvurusu

esesma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
162
13
48
merhaba arkadaşlar. ben açıköğretim son sınıf öğrencisiyim sınavları oldum ama geçip geçmediğimi bilmiyorum sınavlar açıklanmadı bu durumda önlisans kpss ye başvurabilirmiyim şimdi başvursam ya mezun olmuş olursam o zaman ne olacak sınavın ne zaman açıklanacağını bilmiyorum başvuru son tarih 11 temmuz da az kaldı

bende bu konuyu çok araşırdım aynı durumdayım.İki sene içinde mezun olabilecek olanlar başvuruyor.Ben bugün başvurdum.Zaten kpss 2 yıl geçerli olduğu için kazanırsan mezun olduğun tarihen sonra boş bulduğun kadroya atabiliyormuşsun .Araştırmalarım bu yönde ama % 100 diyemem .Kesin ağızdan duymadım.Zaten bugün aöf sonuçları açıklandı bugün ama kalsan bile başvurabiliyormuşsun

Son düzenleme:
açıköğretim sonuçları açıklandı
2yıllık önlisans mezunu oldum
ortaöğretimden giremiyomuşum sınava ne kadar doğru tam olarakta emin değilim

mezun olduğuma bile sevinemedim

evet canım bende öyle biliorum mezun oldun ortaöğretimden giremezsin ama önlisanstan girersin sende hem bu daha iyi bence senin açından

ortaöğretimden sınava giremezsiniz önlisans diplomanız var.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de ünv 3.sınıfı bitirdm ve önlisans düzeynde kpss ye gireceğim ilk kez. başvuru da mezuniyet tarihi kısmına ne yazmam gerekiyor ünv. 2 yi bitirdiğim tarihi mi yazmalıyım ünv den mezun olmadığm için boş mu bırakmalıyım? bilen varsa yardm lütfennn...

Canım senin mezuniyet tarihine önlisansı bitirdiğin zamanı yazman gerekiyor. Sakın boş bırakma sana lisans mezuniyet tarihin değil önlisans mezuniyet tarihin soruluyor.

selam kızlar bende yarın başvurumu yapıcam ... açıköğretim 4 yıllık okuyorum 2. sınıftayım ve büte kaldım şimdi ben lisemi önlisansmı başvurucam? bide form kitapçık yokmuş sanırım parayı bankaya yatırıp dekontla liseye gidip kayıt yaptırılıyormuş doğrumudur :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…