kızlar acayip moralim bozuldu. az önce bir deneme yaptım kendime ilk denemem;
2014 verilerine göre 75.394
2006 verileirne göre 69.542 puan ! toplamda 48.5 net var.ne kadar rezalet atanabilmem içinse en az 100 net yapmalıyım. tamam sadece tarih çalışıyorum bu ay ve henüz kurtuluş dönemine geçmedim ama yinede aşırı canım sıkıldı. bi yandan diotumki kendime coğraya vatandaşlık eklenince netin artıcak şurda 3 ay sonra ama çok cesaretim kırıldı. 90 alan insanlar benim gibi 70 li puanlardan değil 85 li puanlardan artırarak alıyorlar o puanları.bölyle kendi kafama kfama çarpasım var
Aynı topikteydik canım bilmem hatırlar mısın ?Allah.yardimciniz olsun kizlar ben 3yil önce atandim.cok sukur Allaha darisi basiniza ins Allah gonlunuze versin
Bende video izleyecektim ama cok zamanimi aldi kitaptan ilerleyerek bitirdim. Simdi tarihim kotu oldugu icin video izliyorum.
Canim sana bu konuyla ilgili bilgi vereyim
Bolumunden bir alim olmuyor. Ortak alan olan 3001 den tercih yapiyorsun omu da tum onlisanslar tercih ediyor
Gecmis senelwr iyi alim oliyorsu ve puanlar 84.5 a kadar dusuyordu ama bu sene alim az oldu ve 89 da kaldi.
Benim bolumum de gida benim bolumden de alim.yok vende ortak alandan tercih yapiyorum ve 87.2 puanim olmasina ragmen atanamadim hala. Umudum kalmadi yeniden hazirlanmaya basladim.
Yani atanmak icin 90 ni hedeflemelisin
Bugün biraz geç kaldım hastanedeydim sabahtan beri şimdi matematik dinlicem akşam da tarih çalışıcam herkese kolay gelsin
Canim 2012 puanim 2 aylik calismayla 78.75kızlar acayip moralim bozuldu. az önce bir deneme yaptım kendime ilk denemem;
2014 verilerine göre 75.394
2006 verileirne göre 69.542 puan ! toplamda 48.5 net var.ne kadar rezalet atanabilmem içinse en az 100 net yapmalıyım. tamam sadece tarih çalışıyorum bu ay ve henüz kurtuluş dönemine geçmedim ama yinede aşırı canım sıkıldı. bi yandan diotumki kendime coğraya vatandaşlık eklenince netin artıcak şurda 3 ay sonra ama çok cesaretim kırıldı. 90 alan insanlar benim gibi 70 li puanlardan değil 85 li puanlardan artırarak alıyorlar o puanları.bölyle kendi kafama kfama çarpasım var
Canim 2012 puanim 2 aylik calismayla 78.75
2014 puanim 1 yillik.calismayla 87.2
2016 da hedefim de insallah 90 almak
Ben 45 netlerle basladim denemelerde en aon 76 netle 87 puan aldim.
Daha bitmeyen derslerin var eminim, bu netler cok normal. Moralini sakin bozma. Daha cok var sinava
Sinava 1 ay kala konulari bitirip son bir ay full deneme cozmeye calis ben oyle yapacam.
Her konu ardindan 200-300 soru cozersen calistigin konu pekisir iyice
Canim oturup bir defa da o kadar saat calismak zor. 2 saat sabah 2 saat aksam duzenli olarak hergun calismak sinava kadar bile yeterli olacaktir insallah. Odemli olan devamlilik duzen, bol aoru ve tekrari unutmamak.umarım canım, inan moralimi düzeltiyorsunuz, kendimi tamamen eve kapatmama rağmen şöyle masanın başına oturup 4-5 saat kesintisiz çalışamıyorum, bunun üzerine birde bu kötü sonuç açıkcası cesaretimi kırdı. ama pes etmek yok.
Çok teşekkür ederim canım umutsuzluk yok hepimiz çabalıyoruz pes etmeyelim birden yüklenme yavaş yavaş başla zaman geçtikçe ders çalışmaktan zevk alıyor insan dışarı çıktığımda illa çıkıyorum paso evde oturup ders çalışmıyorum veya başka birşey yaptıgımda vicdanım ve kafam rahat gezemez duruma geldim ben eve gitsem de derse otursam dediğim çok oluyor sende de olur bunlar işte zamanla ...geçmiş olsu canım, hemde nasıl bir hırs anladımki daha fazla daha hırslı çalışmalıyım rahatlıkla olmuyor bu işler. Olmayacakneyse haydi o zaman bende derse =)
Her sene bu dedikodu cikiyor canimpantera14 cnm sinav bu sene son demissin b grubuna bidaha yapilmayacakmiymis
Önlisans ve Ortaöğretim için son denildi dershane deki hocalarımızda sürekli sınav son iyi çalışın bilmem ne diye sürekli belirtiyoolar bize canımpantera14 cnm sinav bu sene son demissin b grubuna bidaha yapilmayacakmiymis