ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Canim bolumun neydi?
Allah bagislasin insallah
Bende set arastiriyirum, cevapli degil sadece konu anlatimli ama bulamadim.
Pegem kitabim kalmisti sadece cizmedigim o var, baska yayin almak istiyorum.

Canim bolumun neydi?

gıda teknolojisi ama alım yok 3001.yim bende eski bi laç kitapla idare ediyorum şimdilik set konuusunda kararsızım ihtyac keşif nasıldır ki yakında kitapcıda yok gidip inceleme sansm olmadı.. Senin bölüm neydi? amin bu arada

Bende gida teknolojisi canim
Senin genel siralaman kac ?
Bolum.konusunda cok kadersisiz, aciktan bile hic alim yok

Bende ilcede yasiyorum kitaplari hep internetten aliyirum ondan benimde incekeme sansim olmadi. Onumuzdeki gunlerde almam gerek kitapta.

2672 miydi neydi canım 86.84 puanım. maalesef baya kadeersisiz

Canim bolumun neydi?
set almayın tavsiye etmem konu bankası mı alacaksınız? ne almak istiyorsunuz? gerçi daha önce konuşuldu bunlar sayfaları okursanız görürsünüz.

Bende geldim. Çalışmalarınızı rutine bindirebildiniz mi kızlar? Ben bugün kendimi anca adapte edebildim. Ve başlıyorum artık çalışmaya. Tarihten başlayacağım. İlgili video bulursam tadından yenmez tabi:)

hoşgeldin..kendi adıma henüz bir rutinim yok ne yazık ki , evveliyatın ramazan/tarih, engin/coğrafya videoları mevcut en popülerleri şimdilik onlar :)

Herkese meraba :) Bende önlisans mezunuyum seney için kpss düşünüyorum ama daha hiçbir girişimde bulunmadım daha önceden de böyle deli divane ders çalışmışlığım yok en fazla 2 gün çalışırdım okul sınavlarına bile. aranızda benim gibi olupta zamanla alışıyorsun diyenler olacak mı merak ediyorum ... Yapamam diye korkuyorum bide sınava çalışmak için yeni bir işe girmicem babama karsı büyük sorumluluk aldım kısacası

Merhaba, bende senin gibi daha önce hiç düzenli ders çalışmamıştım. Ama insan istedikten sonra ve kendine belli bir hedef koyduktan sonra zamanla kesinlikle alışıyorsun.

Mesela kendine her gün için bir hedef koyup arttırarak gidebilirsin :) Kolay gelsin şimdiden canım

çok tesekkür ederim inşallah, siz günlük ortalama kaç saat çalışıyorsunuz bide cevrenizde var mı böyle atanan geçen sene bu sene falan.. size bi önerisi oldu mu varsa ?

çok tesekkür ederim inşallah, siz günlük ortalama kaç saat çalışıyorsunuz bide cevrenizde var mı böyle atanan geçen sene bu sene falan.. size bi önerisi oldu mu varsa ?

Ben çalıştığım için gün içerisinde çok fazla vakit ayıramıyorum.
Haftada 3 gün dersim 1 gün etütüm var.
Dersler ve etütler dışında kalan zamanlarda günlük 2-3 saat çalışıyorum en az.
Birde şuan günlük ortalama 120-150 arası soru çözümü yapıyorum. 1 ay sonra 200 üstü çözmeyi hedefliyorum

Geçen seneden atanan arkadaşlarım var. Önerileri bol soru çözümü

Kizlar benim de temelim yoktu. 2012 sinavinda 79 puan aldim.
2014 e siki bir calisma sonunda 87 puan aldim.
Ki cografya tarih anayasa temelim hic yoktu. Calisarak hallettim.
Sanssizligim bu sene alimlar az oldu atabamadim 3. Atana geldigi halde.

Simdiki hedefim 90 almak.

selam canım önlisanstan mı atanmıştı arkadaşların? kaç puanla nerelere gittiler acaba? önlisanstan atanan kimse yok çevremde mukayese edemiyorum rica etsem? :)

Kitap siparisi verdim dun, 2015 soru bankalari
2016 lari mayis gibi alacagim
Cografyadan da cografi konum calistim ama soru bankam olmadigi icin soru cozemedim.

İnsallah aldigim 2 kitalta her konudan 200 soru vardir toplam.

kızlar merhaba bende 2012 de kpss den 90 aldım ilk atamada atandım şükür...tayin için memleketime gitmek istiyorum kurum tayin vermediğinden tekrar sınava girdim 2014 de 87,3 aldım bu seferde memleketimde kadro açılmadı yine kaldım ben kısmetse 2016 ya hazırlanmak istiyorum...ben daha başlamadım ama sanrıım haftaya başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…