ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

bende inişler çıkışlar yaşıyorum tabi çok istikrarlı ilerlemiyorum ama günü boş geçirmemek için çalışabildiğim kadar çalışıyorm
istikrar şart arkadaş yoksa özellikle sözel uçup gidiyor sil baştanda zaman kaybı kopmamak lazım Allah sonumuzu hayırlara çıkartsın

Engin Eraydın'ı yeni dinledim gerçekten çok güzel anlatıyor dershane de hocama 10 basar yani kesinlikle tavsiye ediyorum
aynen bende beğeniyorum kitabını aldım geçen gün matematikten fırsat bulursam kapağını açıcam

aynen bende beğeniyorum kitabını aldım geçen gün matematikten fırsat bulursam kapağını açıcam
Kitabını pek övmüyolar boşuna basmışlar falan diye okudum biçok yerde canım bende almayı düşünüyodum bide sen bak bakalım düşüncelerini söylersinn ama videoları harika !

Kitabını pek övmüyolar boşuna basmışlar falan diye okudum biçok yerde canım bende almayı düşünüyodum bide sen bak bakalım düşüncelerini söylersinn ama videoları harika !
beğeniyorum ben kitabı sıkıntı coğrafyada

Teşekkür ederim tatlım :*
Ay ben salak gibiyim. Çalıştıgim şeyi beş dakika sonra unutuyorum nedense. Bir bıkkınlık var Hayrola hii:/ gıcık aldım kendimden. Hocalar iyi Allahtan. Siz de durumlar nasıl kızlar?

herkesin durumu seninle aynı konu bitirip hmen soru çözümüne geçmelisin en az 3 kaynaktan ki pekiştiresin..benim skıntım konu ekleyemiyorum konularımın üzerine beyinde bi doluluk ağrı vuku buldu yav üstelik yolun başındayım Allah hayırlara çıkartsın

Havalardan havalardan ay tek kendimi sanıyodum ben bu şekil ama yanlız olmadığımı gördüm valla bende de aynı sorun var kocaaa 1 sene içinde hep inişler çıkışlar yaşıcaz elbet önemli olan pes etmemek tabiki sabahtan 125 coğrafya çözdüm gün iiçnde başka ne yaparsam kar artık bana

bende istiyorum coğ çalışıp soru çözebilmeyi yav yapsam keşke,vatandaşlıkla aran nasıl?

selam kızlar valla ben gecen sıvan cok calışmıştım bu sever fazla calısamadım ama baslıyacam sınav basvurusu ve sınav ne zaman kızlar =)kıs geldi artk baslarım calısmaya=)

Eşşek kpss ömrümü yedin ömrümü Dershaneye git orda çalış gel evde bak. Eve gel tekrar et. Yeniden çalış çalış çalış... offf hii:/

selam kızlar valla ben gecen sıvan cok calışmıştım bu sever fazla calısamadım ama baslıyacam sınav basvurusu ve sınav ne zaman kızlar =)kıs geldi artk baslarım calısmaya=)
Selam tatlım bizde çok çalıştık aldık 81 i kaldık böyle. Şimdiden başladık çalışmaya. Malum artık 85 üzerine bile atanma şansı olabilir diye bakıyoruz. Sınav ekimde bu arada. Başvurusu hakkında bilgim yok. Tahmini haziran olur herhalde.

bende istiyorum coğ çalışıp soru çözebilmeyi yav yapsam keşke,vatandaşlıkla aran nasıl?
Bende gece 160 tane mutlak değer çözdüm sonra gel gelelim error vermeye başladım. Hiç tavsiye etmiyorum matematik için bu kadar yuklenmeyi. Coğrafya için benim aklımda şu var. Hocayla gideceğim yani kendim önceki konuyar çalışmak yerine hoca anlatsın eve gelip çalışıp sorusuna çözeyim mantığı var. Diğer dersler daha yoğun bakıyorum. Beni bu sene yakan Coğrafya olduğu için onu en sona sakladım gibi bir şey oldu :)))

aynen coğ benimde kara belam oldu daha ilk denemede battım bi sonraki bu cuma hayırlısı olsun inşallah yav çok bunaldım daha şimdiden

sagol cnm benim teşkkur ederim evet hakklısın cnm benim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…