ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

2014 de tüm performansImi harcamışım sanırım ki şimdi hiç canım istemiyor ders falan. Ki beni herkes bilir ders çalışmayı çok severim ama noldu nazar mi değdi nedir :) şu tarihe nasıl çalışsam diye kara kara düşünüyorum. Taktik strateji uygulayan var mı kızlar? Bu arada yargı akademi dershane ortamı hariç hocaların maşallahı var. Çok şükür Allahım'a. Bir de bişe soracağım ihtiyaç alan var mı aranızda soru Bankası konu anlatım. Sanki almayın yanlış falan diye bir şey okudum ben sanki. Kararsız kaldım bugün. O yüzden evveliyat aldım bir de data. Alayım mi sizce ihtiyaç kullananlardan destek istiyorum. Yıllar önce kullandım fena değildi ama şimdi nasıl bir fikrim yok açıkçası.

konu alma soru al ihtiyaçtan ^^

2.hafta mız bitti daha bizim kitaplarımız verilmedi mesela ilk sorun bu kayıt olurken söylenen tek birsey bile yapılmadı mesela matematik 3 sınıf olacaktı başlangıç orta üst dershane başladı herkes aynı Sınıfta sınıf ayrımı yok dendi matematik hocasının hiç sevmedim direk ilk konu da işlem yeteneginden başladı temel her kitap ta her videoda temel kavramlar dan başlar arti eksi muhabbeti anlatılır belki bwn bilmiyorum ? Direk işlem den gitti 2 aya da tüm konular biter. Başka bi arkadaşım farklı bir dershane de 1 ders boyunca arti eksi toplama çıkarma yapılmış kavramak için olmasi gereken bu bence. 2 hafta da sadece tarih ve coğrafya seviyorum ben onlar için gidiyorum diyebilirim kitaplar elime almadım belki bizim de basim hatası olur beklerim de .

konu anlatımlı kitaplar baskıdan çıkar çıkmaz verdiler 1 ayımız doldu bizim henüz soru bankalarını çek kopart testlerini vermediler benim en büyük sorunlarımdan biri bu eevet temel bilgilerden başladık bizde ve dediğin gibi dershane açılmadan önce matematik dersi verdiler sonra sınava girdik sınıflar mat seviyesine göre belirlenecek denildi ben sınava geç girmiştim 6 soru yapabildim süre bitti,sonuç olara sayısal bi sınıftayım nasıl olduysa ?!! ve tabiki bende zorlanıyorum çok hızlı geçiyoruz konuları kavrayamadan (kendi adıma) bi tek tarih hocasıyla vat hocası iyi,mat hocası sözel bi sınıf olsaydık çok daha faydalı olurdu benim için

Bizde de boylw olacaktı güya ama lafta kaldı hepsi neyse başladık artık bir kere dua et kitaplar var yine bizde ne kitap ne test hiç bir şey yok verilen sözler de hava da kaldı :)))

Günaydınlar nasıl gidiyor çalışmalar ? ben birazdan mat şenol hoca dinlicem bakalım

neden kimse gelmiyor çok tuhaf
coğrafya yı net den dinleyenler varsa hangi hoca iyi anlatıyor bilgi verebilir mi ?

Kızlar yargının sözel mantık sorularını hiç ama hiç tavsiye etmiyorum yeni başlayanlar için. Benim iyidir sözel mantık diyordum ama o kadar emin değilim. Ağlamak uzereydim zorluğunu bırak kafamı allak bullak etti.

Isem Yayıncılık bende duydum bakayım bi neymiş. Her ders mi iyi tek Coğrafya mi?

Mrb araniza yeni katildim kpss 2016ya hazirlanmaya basladim ama dogru calistigimdan emin olamiyorum 7 aylik evliyim ve nobetli calismam sebebiyle dershaneye gidemiyorum bu sinava 3. girisim olacak ama hic evde hazirlanmadim once bi dersin konularini bitirip diger derse mi basliyorsunuz yoksa her dersin konularindan mi ilerliyosunuz yardimci olabilirseniz sevinirim simdiden tesekkurler

konu +soru olarak ilerlemeni öneririm 15 günde bir de genel tekrar yapmalısın bol soru hayat kurtarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…