Online terapi önerisi istiyorum

Evremmm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
247
70
48
31
Merhaba arkadaşlar kronik bir hastalık teşhisi kondu ondan beridir aşırı stres ve üzüntü yaşıyorum hastaligimi daha çok tetikliyor ve şuan kendimi de çok yalnız hissediyorum iş hayatima da ara verdim online psikolog önerisi istiyorum ama uygun fiyatli olması lazım çalışmıyorum maddi olarak zor durumdayım suan

Ya öyle bir uygulama vardı sanki yeni çıktı youtube da reklamını gördüm hatırlarsam yazarım

Merhaba hiwel uygulamasinda uyguna geliyor.bazen hediye kodlar alınıyor.fiyat olarak daha da ucuz oluyor.ben kodlarla 4seans satın aldım.bende aynı sekilde hastalık takıntısı var .Allah şifa versin.bicok yol denedim umarım bu şifa olur

Merhaba hiwel uygulamasinda uyguna geliyor.bazen hediye kodlar alınıyor.fiyat olarak daha da ucuz oluyor.ben kodlarla 4seans satın aldım.bende aynı sekilde hastalık takıntısı var .Allah şifa versin.bicok yol denedim umarım bu şifa olur
Aslında tavsiye edilen çok iyi denilen psikolog var.4bin dediler.daha öncede terapi almıştım.bikac seansı seni tanımakla geçiyor.cocuklugun ailen okul hayatin evliysen evliliğin derken 3seansi bunlarla geçti.ama hala tanıma işi bitmemiştir.ne zaman tedavi kısmı olcak bakalım.4binlige gitseydim 12 bini sadece kendimi tanımayla gecicekti.arkadasim azda olsa sana iyi gelen yani 4binlige git dedi.ama işte yüksek ücretten devamlılığı olmiyacakti diye gitmedim

Back