• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online psikolog deneyen varmı ?

esmeralda85

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
112
106
18
39
Hanımlar merhaba

Son birkaç haftadır çok kötüyüm sanırım birinden yardım alsam iyi olucak dedim kendime ,doktortakvimi diye bir site var ordan online psikolog görüşmeleri yapılabiliyormuş henüz fiyat bilgisini öğrenemedim biraz önce siteden sordum ,daha önce böyle bir seans deneyen oldumu online olarak ?memnun kaldınızmı ?

Sevgiler 🌸🌸🌸

Hanımlar merhaba

Son birkaç haftadır çok kötüyüm sanırım birinden yardım alsam iyi olucak dedim kendime ,doktortakvimi diye bir site var ordan online psikolog görüşmeleri yapılabiliyormuş henüz fiyat bilgisini öğrenemedim biraz önce siteden sordum ,daha önce böyle bir seans deneyen oldumu online olarak ?memnun kaldınızmı ?

Sevgiler 🌸🌸🌸
Babamın vefatından sonra bende karar verdim online terapiye basladım benm 3.seansım şimdilik memnunum bakalım ilerde nasıl olucak

Neden online istiyorsunuz? Bence özellikle doktorun hikayenizi oluşturacağı ilk seansları yüz yüze yapmak çok daha faydalı. Ben 5 aylık terapiden sonra pandemide online a geçildiğinde bir iki seans denedim fakat sonra ara verip yüz yüze açılana kadar bekledim. İlk seanslar özellikle yüz yüze yapılmalı bence. Geçmiş olsun

Neden online istiyorsunuz? Bence özellikle doktorun hikayenizi oluşturacağı ilk seansları yüz yüze yapmak çok daha faydalı. Ben 5 aylık terapiden sonra pandemide online a geçildiğinde bir iki seans denedim fakat sonra ara verip yüz yüze açılana kadar bekledim. İlk seanslar özellikle yüz yüze yapılmalı bence. Geçmiş olsun
Çok sağolun, bulundugum şehir biraz ufak bir bölge oldugu için pek yüzyüze bir yer bulamadım

Ben de o siteden bir psikolog bulup görüşmüştüm ama ben memnun kalmadım açıkçası

Ben denedim ama kadın hsonunalmıyorum ve sadece haftaiçi 6ya kadar demeye başladı..e çalışıyorum hangi ara olacak yani..Bir de regl ağrım çok kötüydü diye falan iptal ediyordu seansı...yıldım bıraktım...online sakat iş

Ben denedim ama kadın hsonunalmıyorum ve sadece haftaiçi 6ya kadar demeye başladı..e çalışıyorum hangi ara olacak yani..Bir de regl ağrım çok kötüydü diye falan iptal ediyordu seansı...yıldım bıraktım...online sakat iş
Doktor mu regl ağrım çok kötüydü deyip iptal ediyordu çok açık sözlüymüş

Biz aile danışmanına gidiyoruz o da şu an online yapılıyor.İlk seansları eşimle beraber yüzyüze beraber ve ayrı gerçekleştirdik sonrasında online oldu böyle daha rahat bizim için çünkü çocuklarimizi bırakacak yer yoktu.Bence sizi tanıyıp sorununuzu çözmeleri yeterli.Ondan sonra online devam edilebilir.Hatta benim gittiğim yerde de varmış bireysel psikolog.Ben de düşünmedim değil.Zaten aynı ortamdasiniz gibi oluyor bağlantı vs iyiyse.

Hanımlar merhaba

Sevgiler 🌸🌸🌸
merhaba, ben kendi psikoloğumla yüzyüze görüşüyordum sonra araya pandemi girince online devam ettik. şahsen ben hiçbir fark hissetmedim. neticede olay aynı aslında karşınızda sizi dinleyen biri var mı var... ama kimi insan illa ki somut olarak da yanyana olmak istiyor o yüzden bişey diyemeyeceğim. ona en iyi siz karar vereceksiniz. mesela kimisi bi derdini illa ki yüzyüze anlatmak ister öyle rahatlar, kimisine telefonda görüşmek kafi gelir.. o yüzden onu siz düşünün bence. ama dediğiniz site gibi bir yerden danışmanlık almak ne kadar doğru bilemedim... sıkıntınız nedir bilmiyorum ama dilerseniz ve bir sakıncası yoksa kendi psikoloğumu özelden yazabilirim size. en azından ücret vs bir görüşmüş olursunuz

Biz aile danışmanına gidiyoruz o da şu an online yapılıyor.İlk seansları eşimle beraber yüzyüze beraber ve ayrı gerçekleştirdik sonrasında online oldu böyle daha rahat bizim için çünkü çocuklarimizi bırakacak yer yoktu.Bence sizi tanıyıp sorununuzu çözmeleri yeterli.Ondan sonra online devam edilebilir.Hatta benim gittiğim yerde de varmış bireysel psikolog.Ben de düşünmedim değil.Zaten aynı ortamdasiniz gibi oluyor bağlantı vs iyiyse.
Merhaba site ismi yazabilir misiniz özel mesajla. Daha önce hiç onlıne görüşme yapmadım

O siteyi bilmiyorum, ancak ben daha önce tanıdığım bir terapisten çarşamba günü için online randevu aldım. Ben pandemi nedeniyle online tercih ettim. Siz de araştırın, o siteden olması şart değil, daha önce tanıyıp da güvendiğiniz bir terapist varsa ya da tavsiye edilen birisi ile temasa geçip online terapi talebinde bulunabilirsiniz. Pandemi nedeniyle, önceleri yüz yüze terapide ısrar eden terapistler bile artık online yapıyor.

Back