Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk defa duyuyorum canım ben.. fiyatlar nasıl ?Sadeceon sitesindeki falcilara baktiran var mı? Baktiran olduysa hangi fala baktirdigini ve memnun kalıp kalmadığını yazabilir mi?
Ayrıntılı inxelemedim odemesi nasıl yapılıyor bilmiyorum ama 10-20 tl di sanirimilk defa duyuyorum canım ben.. fiyatlar nasıl ?
Urminaa'cım hayırlı olsun ,çok sevindim olumlu sonuçlanmasına.kızlar, işyerinde terfi bekliyordum (bir sınavı geçip terfi olabiliyorum) ve uzun aylardır uğraşıyorum, bekliyordum. bu durum geçen hafta netleşti. bugüne dek de ben aylardır falcılara bunu soruyordum. artık bilenler bilmeyenler listesi yapabilirim. öncelikle bilenleri sıralayacağım.
terfi olacak diyenler
Nalan Abla: çok ilginçtir ki yaklaşık 8-9 ay önce ortada bir şey yokken ve aklımda da böyle bir şey yokken ilk baktığı kahve falında bilmiş olacakları. olaylar onun dediği şekilde gelişiyor.
Venusamber: aylar öncesinde diyenlerden. ben aşk sorarken o bu ayrıntıları söylerdi. şimdi aşk-meşk gerilerde kaldı bu konuya odaklandım aylardır. iyi bilmiş.
Nesibe: net soruma net cevap vermişti ve olacak demişti.
Sezgilerindili: yaklaşık 1 sene baktığı falda yine ortada bişy yokken bilmiş ve anlatmış uzun uzun. olaylar dediği gibi gelişiyor. nalan abla ile ortak yanları çok.
Selena: olacak diyenlerden. ayrıntı yok.
Saraylıhanım: ayrıntılı olarak ruh halimi bile tasvir etmiş. aynen öyle düşünüyorum şimdilerde işimle ilgili.
Luna06: olacak demiş asıl olay devamında yazdıkları. zaman da vermiş bakalım merakla bekliyorum.
Kehriban: bilmiş olacak demiş aylar öncesinden sorduğumda.
Esince: bilmiş. olumlu demiş.
olmayacak diyenler:
Melek: o iş olmayacak demişti. aksi yönde gelişti.
Aynisa: o da olmayacak demişti ve hatta yorumuna çok üzülmüştüm çünkü aşk hayatımla ilgili dedikleri çıkmıştı hep.