Online Fal Siteleri ve Falcılar

Urminaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
1.941
3.774
198
41
Arkadaşlar artık bütün online fal siteleri ve falcıları bu başlık altında tartışalım bence. Ayrıca başlık açarak dağıtmamış da oluruz en azından ;)

Sadeceon sitesindeki falcilara baktiran var mı? Baktiran olduysa hangi fala baktirdigini ve memnun kalıp kalmadığını yazabilir mi?

kızlar, işyerinde terfi bekliyordum (bir sınavı geçip terfi olabiliyorum) ve uzun aylardır uğraşıyorum, bekliyordum. bu durum geçen hafta netleşti. bugüne dek de ben aylardır falcılara bunu soruyordum. artık bilenler bilmeyenler listesi yapabilirim. öncelikle bilenleri sıralayacağım.

terfi olacak diyenler

Nalan Abla: çok ilginçtir ki yaklaşık 8-9 ay önce ortada bir şey yokken ve aklımda da böyle bir şey yokken ilk baktığı kahve falında bilmiş olacakları. olaylar onun dediği şekilde gelişiyor.
Venusamber: aylar öncesinde diyenlerden. ben aşk sorarken o bu ayrıntıları söylerdi. şimdi aşk-meşk gerilerde kaldı bu konuya odaklandım aylardır. iyi bilmiş.
Nesibe: net soruma net cevap vermişti ve olacak demişti.
Sezgilerindili: yaklaşık 1 sene baktığı falda yine ortada bişy yokken bilmiş ve anlatmış uzun uzun. olaylar dediği gibi gelişiyor. nalan abla ile ortak yanları çok.
Selena: olacak diyenlerden. ayrıntı yok.
Saraylıhanım: ayrıntılı olarak ruh halimi bile tasvir etmiş. aynen öyle düşünüyorum şimdilerde işimle ilgili.
Luna06: olacak demiş asıl olay devamında yazdıkları. zaman da vermiş bakalım merakla bekliyorum.
Kehriban: bilmiş olacak demiş aylar öncesinden sorduğumda.
Esince: bilmiş. olumlu demiş.

olmayacak diyenler:
Melek
: o iş olmayacak demişti. aksi yönde gelişti.
Aynisa: o da olmayacak demişti ve hatta yorumuna çok üzülmüştüm çünkü aşk hayatımla ilgili dedikleri çıkmıştı hep.

kızlar, işyerinde terfi bekliyordum (bir sınavı geçip terfi olabiliyorum) ve uzun aylardır uğraşıyorum, bekliyordum. bu durum geçen hafta netleşti. bugüne dek de ben aylardır falcılara bunu soruyordum. artık bilenler bilmeyenler listesi yapabilirim. öncelikle bilenleri sıralayacağım.

terfi olacak diyenler

Nalan Abla: çok ilginçtir ki yaklaşık 8-9 ay önce ortada bir şey yokken ve aklımda da böyle bir şey yokken ilk baktığı kahve falında bilmiş olacakları. olaylar onun dediği şekilde gelişiyor.
Venusamber: aylar öncesinde diyenlerden. ben aşk sorarken o bu ayrıntıları söylerdi. şimdi aşk-meşk gerilerde kaldı bu konuya odaklandım aylardır. iyi bilmiş.
Nesibe: net soruma net cevap vermişti ve olacak demişti.
Sezgilerindili: yaklaşık 1 sene baktığı falda yine ortada bişy yokken bilmiş ve anlatmış uzun uzun. olaylar dediği gibi gelişiyor. nalan abla ile ortak yanları çok.
Selena: olacak diyenlerden. ayrıntı yok.
Saraylıhanım: ayrıntılı olarak ruh halimi bile tasvir etmiş. aynen öyle düşünüyorum şimdilerde işimle ilgili.
Luna06: olacak demiş asıl olay devamında yazdıkları. zaman da vermiş bakalım merakla bekliyorum.
Kehriban: bilmiş olacak demiş aylar öncesinden sorduğumda.
Esince: bilmiş. olumlu demiş.

olmayacak diyenler:
Melek
: o iş olmayacak demişti. aksi yönde gelişti.
Aynisa: o da olmayacak demişti ve hatta yorumuna çok üzülmüştüm çünkü aşk hayatımla ilgili dedikleri çıkmıştı hep.
Urminaa'cım hayırlı olsun ,çok sevindim olumlu sonuçlanmasına.:nazar:Ve bu yeni topik her türlü mutluluk ,aşk ,sevgi dolu falları paylaştığımız yazılarla dolsun.:KK36::KK36::KK36::KK36:

inşallah canım yaa.. teşekkür ederim.. artık herkesin olumlu haberlerini duyalım..

bu arada yukarıdaki listeye ek olarak medyumfatima da mart başında yazmış gelişmeleri ve tarihler vermiş. o da bilmiş.. niye gittiyse bu kadın yaa :KK64:

Arkadaşlar bende 2 aydır bir konu hakkında isimlerini vereceğim falcılara fal yorumlattım. Benim eczanem var yaklaşık 1 sene oldu ve maddi yönden çok sıkıntılar yaşadım. Bu sıkıntılar ne zaman bitecek diye sordum falcılara birkaç gün önce yüklü bir para geldi ve sıkıntıları atlattım çok şükür. Şimdi bu konuda olumlu ve olumsuz yorum yapan falcıları sizlerle paylaşmak istedim.

Olumlu Konuşanlar

Fal alem
Rezzan Abla; En kısa sürede hiçbir sıkıntımın kalmayacağını söyledi.
Ester Kira; En kısa zamanda sana para gelecek demişti.

Biryolunvar
Rad Mirza; En geç 3 aya rahatlayacaksın demişti
Feyzan; Gelecek ayın ortalarında sana bir yakınından para gelecek ve seni nispeten rahatlatacak demişti.
İlkay Gür; Bu ay içerisinde seni rahatlatacak kadar para gelecek demişti.
Derin Kaya; Yaz bitmeden para konusunda çok rahatlayacaksın demişti.

Fal sepeti
Melek; Sıkıntın en kısa zamanda çözülecek demişti.
Nesibe; Birkaç aya sıkıntın kalmayacak demişti.

Binnaz Abla
Pınar Gökçe; Seneye anca sıkıntıların geçecek dedi. Harcamalarına dikkat et dedi
Hülya Demir; Bu altı ayda parasal yönden hiçbir sıkıntın kalmayacak dedi.

Tellwe
Medyum Selena; Bir aya sıkıntın tamamen bitecek demişti.
Medyum Taylan; Üç aya sıkıntılar bitecek yeni bir sayfa açacaksın demişti.

Olumsuz Konuşanlar

Binnaz Abla

Pınar Gökçe; Seneye anca sıkıntıların geçecek dedi. Harcamalarına dikkat et dedi

Fal alem
Nurşah: Bu konuda ümitli olmamam gerektiğini ve kendimi hazırlamamı söyledi

Tellwe
Pierre; İş yerini kapat, zararın neresinden dönersen kar dedi.
Alwin; Bu iş yerini en kısa zamanda kapatmamı ve başka işlere bakmamı söyledi.

merhaba arkadaşlar yaşadığım sıkıntılı günlerde en yakın arkadaşımın tavsiyesiyle falcı ara sitesini aradım ve iyiki aramışım diyorum kızlar.eşimin iflasından sonra yaşadığım bunalımlar sonucunda bana destek oldular dinlediler tavsiye verdiler hiç tanımadığınız birine sıkıntılarını anlatmak çok farklı bir duyguydu bundan sonraki tek adresim.ücreti telefon faturasında geliyor dk 4 tl gerçekten değer en azından benim için harika bir site.

Back
X