- 2 Mart 2017
- 1.133
- 2.270
Aslinda onun danisanlari.listelerini paylaşıyor istersen isimlerini verebilirimBir aylik 400lira dedi, h e r hafta yeni liste veriyormus. Paylasimlari benim de ilgimi cekti ama pahali mi acaba diye dusundum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda onun danisanlari.listelerini paylaşıyor istersen isimlerini verebilirimBir aylik 400lira dedi, h e r hafta yeni liste veriyormus. Paylasimlari benim de ilgimi cekti ama pahali mi acaba diye dusundum
1 2 isim verirsen ornek gormus olurum, iyi olur, tesekkurlerAslinda onun danisanlari.listelerini paylaşıyor istersen isimlerini verebilirim
Msn gonderemiyorum1 2 isim verirsen ornek gormus olurum, iyi olur, tesekkurler
Dilan Sağlam kadar kontrollü diyetisyen görmedim daha.Herşeye bir çözümü var.İnsanı sıkmadan ilerliyorBulabildiniz mi bilmiyorum ama bende diyetisyen Dilan sağlamla ilerliyorum.6 aydır birlikte ilerliyoruz ilgisi olsun tarifleri olsun hayatımı kolaylaştırdı ve 24 kilo verdim.İstediğinizi bulamadıysanız bakın derim :)
Bulabildiniz mi bilmiyorum ama bende diyetisyen Dilan sağlamla ilerliyorum.6 aydır birlikte ilerliyoruz ilgisi olsun tarifleri olsun hayatımı kolaylaştırdı ve 24 kilo verdim.İstediğinizi bulamadıysanız bakın derim :)
Fiyati nedir pekiDilan Sağlam kadar kontrollü diyetisyen görmedim daha.Herşeye bir çözümü var.İnsanı sıkmadan ilerliyor
Fiyatlar değişmiştir kendisinden Bilgi alınFiyati nedir peki
Peki listeleri nasıl? Günlük hayatta yediğimiz şeyler mi yoksa o garip diyetisyen listeleri yemeklerinden mi?Diyetisyen Dilan Sağlam yemek tariflerine kadar herşeyi veriyor Ne pişirsem derdi de yok
Listeleri nasıl peki? Günlük hayata yediğimiz şeyler mi yoksa öyle garip yemek listeleri var mı? Örneklendirir misinizBulabildiniz mi bilmiyorum ama bende diyetisyen Dilan sağlamla ilerliyorum.6 aydır birlikte ilerliyoruz ilgisi olsun tarifleri olsun hayatımı kolaylaştırdı ve 24 kilo verdim.İstediğinizi bulamadıysanız bakın derim :)
Günlük hayatta yediğimiz şeyler ve genelde bol seçenekliPeki listeleri nasıl? Günlük hayatta yediğimiz şeyler mi yoksa o garip diyetisyen listeleri yemeklerinden mi?
Peki gerçekten instagramda gördüğümüz muhteşem beden incelmeleri oluyor mu benim basen ve bacak sıkıntım var daGünlük hayatta yediğimiz şeyler ve genelde bol seçenekli
Listelere uyduğunuz taktirde olur.Bu iş tamamen disipline dayalı.Bir tane daha var çok zayıflatan diyetisyen merak edip ondan da online hizmet aldım.2 ana öğün şeklinde veriyor genelde ve epey zor ama sonuçları mükemmel.İsterseniz özelden bilgilerini verebilirimPeki gerçekten instagramda gördüğümüz muhteşem beden incelmeleri oluyor mu benim basen ve bacak sıkıntım var da
Çok iyi olurListelere uyduğunuz taktirde olur.Bu iş tamamen disipline dayalı.Bir tane daha var çok zayıflatan diyetisyen merak edip ondan da online hizmet aldım.2 ana öğün şeklinde veriyor genelde ve epey zor ama sonuçları mükemmel.İsterseniz özelden bilgilerini verebilirim
bende dusunmustum baslamayı dediğiniz diyetisyene size özelden yazcaktm ama kapalı5 sene sonra güncelliyorum verdiğim kilonun çoğunu korudum sadece geçen sene yaşadığım travmadan dolayı 5 kilo aldım.O yüzden diyetisyen Dilan sağlam ile tekrar başladım.Ben yeniden başlamadan önce annem kendisiyle başlamıştı ve benim tekrardan başlayalı 2 hafta oldu.Hala aynı özenle ilerliyor.Zaten annemden haberini almıştım ilerleyişinin değişmediğini biliyordum.Neyse belki beni merak eden vardır diye güncellemek istedim
Başladınızmı bende dilan sağlama online istiyorum yararlı oldumu5 sene sonra güncelliyorum verdiğim kilonun çoğunu korudum sadece geçen sene yaşadığım travmadan dolayı 5 kilo aldım.O yüzden diyetisyen Dilan sağlam ile tekrar başladım.Ben yeniden başlamadan önce annem kendisiyle başlamıştı ve benim tekrardan başlayalı 2 hafta oldu.Hala aynı özenle ilerliyor.Zaten annemden haberini almıştım ilerleyişinin değişmediğini biliyordum.Neyse belki beni merak eden vardır diye güncellemek istedim