• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online diyet almak istiyorum. Eşim gereksiz diyor. Ondan gizli alsam mı sizce?

Boyum 164 kg 64 bi 7 kg ya fazla değil versem kendimi muhteşem hissedicem. Resmen şu an 6 kg gıdığım var zaten.
Yüzden aşırı kg alırım bütün fotolarca aşırı büyük yüzüm yanaklarım moralim çok bozuk
Diyet listesine para vermeden keto deneyebilirsiniz ya da aralıklı oruç. Yardımcı olurum keto konusunda ama aralıklı orucuda ben ilk defa denemeyi düşünüyorum diyet listesi aldım 2 farklı kişiden ama sonuc açlıkla sonuçlandı. Sürekli acıktım en son kendi bildiğimi yapıp 5 kilo vermiştim gıdımda gitmişti hayatta gitmez sanardım

Olabilir, insan bazen kendini mutlu etmek için gereksiz şeyler yapabilir.
Güzel bir restorana gider, arkadaşlariyla meyhaneye gider, misafire antrikot alır, çocuğuna on dakika oynayıp sikilacagi oyuncak alır, kendine ayakkabı alır , arkadaşına doğumgünü hediyesi alır, süpürgesini yeniler, temizlikçi kadın çağırır...
Ne var yani, hiç keyfi para harcama, aldığınla anca karnini doyur, ise git - eve gel - yetmislerin sonunda öl geber. Bu mu yani hayat?
Eki Görüntüle 3232930
Yorumunuza bayıldım bu arada. Çok haklısınız öl gebere de istemsiz güldüm😂

Yanlış anladınız bende çalışmıyorum bende izin almıyorum eşimin kredi kartıda bende ne aldıgımı ne yaptıgımı bilmez bile. Ama birbirimize herşeyi söyler anlatırız yani bi çorap alırken bile birbirimize söyleriz izin almak maksatlı değil. Ben sadece tepkisi için yazdım ilk defa ondan gizli alsam mı diye. Zaten içim rahat etmedi alıcam dedim.he sonra ne olur en fazla kg veremem bak boşuna para verdin kg da veremedin der. 🤷🏻
Bence kilo veremedin dye yüzüne vurmamaları. Para bu kadar önemli olmamalı insan mutluluğu daha önemli. Bende 2 kere aldım kilo vermeedim diyetisyenle ağladım hatta sinirden doğum sonrası hormonlarda coştu ondan sanırım. Eşimde olaya sövdü başka diyetisyen mi var niye ağlıyorsun demişti mesela. Başına neden kalksın aldında kilo vermeedin diyo. 2 starbucks cookie al zaten 250 lira tutuyor😂 salla gitsin ya

Bence kilo veremedin dye yüzüne vurmamaları. Para bu kadar önemli olmamalı insan mutluluğu daha önemli. Bende 2 kere aldım kilo vermeedim diyetisyenle ağladım hatta sinirden doğum sonrası hormonlarda coştu ondan sanırım. Eşimde olaya sövdü başka diyetisyen mi var niye ağlıyorsun demişti mesela. Başına neden kalksın aldında kilo vermeedin diyo. 2 starbucks cookie al zaten 250 lira tutuyor😂 salla gitsin ya
Başka diyetisyen mi yok yazacaktım yanlıs yazmışım😂

Back