• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online diyet almak istiyorum. Eşim gereksiz diyor. Ondan gizli alsam mı sizce?

instgrmda egzersiz videosu görmüştüm ara ara 5 er dakikadan aksama kadar yapılabilir aslında o da hic yoktan iyidir,bide diyetle desteklerseniz kilo verirsiniz bence, 5,6 kilo çok değil kolay verilir
Hangi hesap vallahi bakayım bir teşekkür ederim

hemen İtiraz etti saçma sapan paraymış. Ben biraz savurgan ve başladığı işe çok devam edemeyen biriyim o şimdi öyle düşünüyor boşuna para vericek ve devam etmeyecek mantığında.
Olabilir, insan bazen kendini mutlu etmek için gereksiz şeyler yapabilir.
Güzel bir restorana gider, arkadaşlariyla meyhaneye gider, misafire antrikot alır, çocuğuna on dakika oynayıp sikilacagi oyuncak alır, kendine ayakkabı alır , arkadaşına doğumgünü hediyesi alır, süpürgesini yeniler, temizlikçi kadın çağırır...
Ne var yani, hiç keyfi para harcama, aldığınla anca karnini doyur, ise git - eve gel - yetmislerin sonunda öl geber. Bu mu yani hayat?
IMG_20230413_172809.jpg

Güzel bir restorana gider, arkadaşlariyla meyhaneye gider, misafire antrikot alır, çocuğuna on dakika oynayıp sikilacagi oyuncak alır, kendine ayakkabı alır , arkadaşına doğumgünü hediyesi alır, süpürgesini yeniler, temizlikçi kadın çağırır...
Ne var yani, hiç keyfi para harcama, aldığınla anca karnini doyur, ise git - eve gel - yetmislerin sonunda öl geber. Bu mu yani hayat?
Eki Görüntüle 3232930
Bişey söyliyeyim mi Yengeç hatta itiraf Sanırım ben bunları hep yapıyorum çünkü mutsuzum ve mutsuzluğumu sürekli başka şeylerle kapatmaya çalışıyorum ve tabiki olmuyor 🤷🏻

Zaten izin istemedim aslında hiç İzin istemem de kendimiz için yaptığımız herşeyi birbirimize söylediğimiz için bunu da söyledim hemen İtiraz etti saçma sapan paraymış. Ben biraz savurgan ve başladığı işe çok devam edemeyen biriyim o şimdi öyle düşünüyor boşuna para vericek ve devam etmeyecek mantığında. Bende yarın almayı düşünüyorum online diyeti en azından bir ay boyunca dener memnun kalırsam devam ederim
Merhaba. Özeden ne kadar ve hangi diyetisyen bana da yazabilir misiniz? Ven 4 yıl önce online diyetisyenle diyet yaptım ve güzel de kilo vermiştim

Esinize niye soruyosunuzki tahlilleri devlette yaptirin online diyet yaptim guel kilo verdim her ogun benden resim istiyordu asla basi bos birakmiyordu beni oyle bi takip ediyorki hic kacamak tapamiyodum sürekli ogun resmi attigim icin listeyede tam uyuyordum boyle takip eden biriyle yapin guzel oluyor

Eki Görüntüle 3232930

Yengeç, bi gün "pro üye olmayıp ama proluğu en çok hak eden üye" yarışması yapılırsa oyumu sana vericem 😂 Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. öyle bi yarışma yapalım 🤷‍♀️😂

Merhabalar; açıkçası benim eşimin görüşüne göre de irada ve yedikkerine dikkat ederek verebilirsin görüşündeydi, ama ben kendim almakta iyi olup vermekte aynı başarıyı gösteremediğimi belirttiğim için ikna oldu bence 🙈😁 bende online diyet ile hem zayıfladım. Hem yemek hem de hatta tatlı için diyetisyenim tarif bile atıyordu. Çok da esprili bir diyetisyen bana göre 😊 çünkü arada kendisine mantı resmi atıp bunu tadına baksam mi nasıldır göz hakkı yok mu diye yazıyordum 🙈🙈 sağ olsun bana tadını bildiğin birşey sence gerek var mı diye hazır cevap biri aynı zamanda 🤭🤭 benden de ilk başta kan tahlili istedi. Günlük rutinimi sordu. Sabah kahvalti ve akşam yemek saati gibi.. ben mesela çalışırken açlık hissetmek istemiyorum dedim bana Özel program yaptı. Ben çok memnum kaldım tavsiyede ederim. Ama tabi en önemli net bir karar var ki irade ve uygulama kararlılığı çok önemli. diyetisyen_gizem Instagram adresi bakmak isteyen olursa diye linki de ekledim. İnşallah isteyen herkes istediği kiloda olur 🙏 ve balık etli modası olsun artık lütfen 🤭🤭🙈🙈🙈
Gizem Reşadiyeli (@diyetisyen_gizem) • Instagram photos and videos

Ya kızlar bir kadından online diyet fiyatı aldım araştırdım fazla da birşey değil ama öncesinden kan tahlilleri istiyor onlar biraz tutar eminim
Eşime söyledim hatta kadının dediği fiyatın yarısını söyledim çok gereksiz dedi alma kendi kendine verirsin diyor ama veremiyorum kafayı yicem bir itici güce ve adam gibi bir listeye ihtiyacım var.
Kendi kendine gençken 25 kg verdim ama o zaman sporumu herşeyi mi dört dörtlük yapıyordum.
Şimdi bebekle afedersiniz wcye zor gidiyorum yeme düzenim de altüst oldu.
Velhasıl kelam kendi paramla alsam da söylemesem diyorum ama içim hiç rahat değil yalanda söylemem bizim adama normalde
Yalan değilde hiç söylemesem nasıl olur 😂😂
Gizli almaniza gerek yok sen gereksiz goruyorsun ama ben istiyirum alicam deyin gecin.

Ben en son on-line diyet için aylık 700 tl fiyat aldım bu arada 😳
Benim guncelde aylık 600 TL fiyatı da iyiymiş 🤭🤭 bence online yada birebir herkese göre değişiyor benim yüz yüze vaktim maalesef olmuyor bende ilk başta yüz yüze mantıklı diyendim ama sonucunu görünce fikrim değişti. Birinin sizi takip etmesi sizden rapor gibi geri bildirim istemesi hesap verme korkusu bile yerken düşünüp tartışacağım deyip yemenizi engelliyor benim fikrim bu ama herkese saygım sonsuz 😊

Çalışmıyorum birşey alırken kocamdan da izin almıyorum siz kendi paranızla olan birşeyi neden soruyorsunuz ki bide gizli gizli alacaksınız
Yanlış anladınız bende çalışmıyorum bende izin almıyorum eşimin kredi kartıda bende ne aldıgımı ne yaptıgımı bilmez bile. Ama birbirimize herşeyi söyler anlatırız yani bi çorap alırken bile birbirimize söyleriz izin almak maksatlı değil. Ben sadece tepkisi için yazdım ilk defa ondan gizli alsam mı diye. Zaten içim rahat etmedi alıcam dedim.he sonra ne olur en fazla kg veremem bak boşuna para verdin kg da veremedin der. 🤷🏻

Merhabalar; açıkçası benim eşimin görüşüne göre de irada ve yedikkerine dikkat ederek verebilirsin görüşündeydi, ama ben kendim almakta iyi olup vermekte aynı başarıyı gösteremediğimi belirttiğim için ikna oldu bence 🙈😁 bende online diyet ile hem zayıfladım. Hem yemek hem de hatta tatlı için diyetisyenim tarif bile atıyordu. Çok da esprili bir diyetisyen bana göre 😊 çünkü arada kendisine mantı resmi atıp bunu tadına baksam mi nasıldır göz hakkı yok mu diye yazıyordum 🙈🙈 sağ olsun bana tadını bildiğin birşey sence gerek var mı diye hazır cevap biri aynı zamanda 🤭🤭 benden de ilk başta kan tahlili istedi. Günlük rutinimi sordu. Sabah kahvalti ve akşam yemek saati gibi.. ben mesela çalışırken açlık hissetmek istemiyorum dedim bana Özel program yaptı. Ben çok memnum kaldım tavsiyede ederim. Ama tabi en önemli net bir karar var ki irade ve uygulama kararlılığı çok önemli. diyetisyen_gizem Instagram adresi bakmak isteyen olursa diye linki de ekledim. İnşallah isteyen herkes istediği kiloda olur 🙏 ve balık etli modası olsun artık lütfen 🤭🤭🙈🙈🙈
Gizem Reşadiyeli (@diyetisyen_gizem) • Instagram photos and videos
Aslında balık etliyim görünüşümse sadcee gıdığım ve göbeğim artık sinirimi bozuyor. Çocuk doğurmadan önce kendimle övünürdüm belim incecik kalçalarım geniş kardashians ailesinin ameliyatla yaptıgından bende doğal var diye 😂ama doğumdan sonra bel bölgem inanılmaz yağlandı malesef

Aslında balık etliyim görünüşümse sadcee gıdığım ve göbeğim artık sinirimi bozuyor. Çocuk doğurmadan önce kendimle övünürdüm belim incecik kalçalarım geniş kardashians ailesinin ameliyatla yaptıgından bende doğal var diye 😂ama doğumdan sonra bel bölgem inanılmaz yağlandı malesef
Hep bu sıfır bedenler yüzünden çekiyoruz hayır moda kıyafetler de hep göbek açık olan croplar dar pantolon tayt arkadaş 😁😁 tamam ben çiti pıtı manken değilim diye bu hasetlik ama insan yerken de mutlu aynada mutsuz oluyor hiç adil değil 😁😁

Ne cins adamlarla evlisiniz ya esime ne benim alacagim diyetten. Kac yasinda kadinsiniz, kendin karar alip, uygulayamiyor musunuz ?

Ya kızlar bir kadından online diyet fiyatı aldım araştırdım fazla da birşey değil ama öncesinden kan tahlilleri istiyor onlar biraz tutar eminim
Eşime söyledim hatta kadının dediği fiyatın yarısını söyledim çok gereksiz dedi alma kendi kendine verirsin diyor ama veremiyorum kafayı yicem bir itici güce ve adam gibi bir listeye ihtiyacım var.
Kendi kendine gençken 25 kg verdim ama o zaman sporumu herşeyi mi dört dörtlük yapıyordum.
Şimdi bebekle afedersiniz wcye zor gidiyorum yeme düzenim de altüst oldu.
Velhasıl kelam kendi paramla alsam da söylemesem diyorum ama içim hiç rahat değil yalanda söylemem bizim adama normalde
Yalan değilde hiç söylemesem nasıl olur 😂😂
Kan tahlillerin saglikocaginda ücretsiz yaptırabilirsiniz. Sabah 10 a kadar vaktiniz var.

Back