• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online diyet almak istiyorum. Eşim gereksiz diyor. Ondan gizli alsam mı sizce?

QueenBee55

"Konuş Deli" 🗯️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
683
963
53
Ya kızlar bir kadından online diyet fiyatı aldım araştırdım fazla da birşey değil ama öncesinden kan tahlilleri istiyor onlar biraz tutar eminim
Eşime söyledim hatta kadının dediği fiyatın yarısını söyledim çok gereksiz dedi alma kendi kendine verirsin diyor ama veremiyorum kafayı yicem bir itici güce ve adam gibi bir listeye ihtiyacım var.
Kendi kendine gençken 25 kg verdim ama o zaman sporumu herşeyi mi dört dörtlük yapıyordum.
Şimdi bebekle afedersiniz wcye zor gidiyorum yeme düzenim de altüst oldu.
Velhasıl kelam kendi paramla alsam da söylemesem diyorum ama içim hiç rahat değil yalanda söylemem bizim adama normalde
Yalan değilde hiç söylemesem nasıl olur 😂😂

Boyum 164 kg 64 bi 7 kg ya fazla değil versem kendimi muhteşem hissedicem. Resmen şu an 6 kg gıdığım var zaten.
Yüzden aşırı kg alırım bütün fotolarca aşırı büyük yüzüm yanaklarım moralim çok bozuk

Böyle bir konuda fikir almanıza bile gerek yok. Kendiniz için bir şeyler yaparken kocanızdan icazet alacak değilsiniz ki? İstiyorsanız ihtiyacınız varsa gayet de online destek alabilirsiniz. Hesap vermenize gerek yok. Zayıflarsanız fark ederse söylersiniz.

Kimisi biri tarafından kontrol edilmeden motive olamıyor. Siz kendinizi tanıyorsanız bu şekilde kilo verebileceğinize inanıyorsanız bir deneyin. İzin istemeyin bildirin.

Sağlık ocağı aile hekimliği gibi yerlerde yapılıyor diye biliyorum bu tahliller.

Kimisi biri tarafından kontrol edilmeden motive olamıyor. Siz kendinizi tanıyorsanız bu şekilde kilo verebileceğinize inanıyorsanız bir deneyin. İzin istemeyin bildirin.

Sağlık ocağı aile hekimliği gibi yerlerde yapılıyor diye biliyorum bu tahliller.
Zaten izin istemedim aslında hiç İzin istemem de kendimiz için yaptığımız herşeyi birbirimize söylediğimiz için bunu da söyledim hemen İtiraz etti saçma sapan paraymış. Ben biraz savurgan ve başladığı işe çok devam edemeyen biriyim o şimdi öyle düşünüyor boşuna para vericek ve devam etmeyecek mantığında. Bende yarın almayı düşünüyorum online diyeti en azından bir ay boyunca dener memnun kalırsam devam ederim

Fazla kilo olunca belki kendi yöntemlerimizle veririz ama ..verilmesi gereken kilo 6-7 kiloysa diyetisyenle daha kolay ve saglıklı olanda o zaten. Kafamıza göre yaptgmz diyetler kan değerlerimzdede cddi skntılar yaratır. Söylemeyin aman paranız varsa herseyide bilmelerine gerek yok

Ya kızlar bir kadından online diyet fiyatı aldım araştırdım fazla da birşey değil ama öncesinden kan tahlilleri istiyor onlar biraz tutar eminim
Eşime söyledim hatta kadının dediği fiyatın yarısını söyledim çok gereksiz dedi alma kendi kendine verirsin diyor ama veremiyorum kafayı yicem bir itici güce ve adam gibi bir listeye ihtiyacım var.
Kendi kendine gençken 25 kg verdim ama o zaman sporumu herşeyi mi dört dörtlük yapıyordum.
Velhasıl kelam kendi paramla alsam da söylemesem diyorum ama içim hiç rahat değil yalanda söylemem bizim adama normalde

Online diyetisyen önermem
Çok tavsiye edilen birinden hizmet aldım, insanı sinir edip bırakıyorlar
5 sayfa standart liste, her soruya otomatik cevap
Bir hastaneden hizmet alın daha verimli, en azından konuşup derdinizi anlatıyorsunuz
Online hizmetler çok yorucu iki kez denedim sonuç aynı oldu

Valla konu sahibesi hayat senin, beden senin sormaya gerek bile duymamalısın:KK51:

Öte yandan online bir kadın yazmışsınız, kendisi tam olarak neci oluyor diyetsiyen mi yoksa beslenme koçu tarzı bir nane mi? Diyetisyen değilse lütfen itibar etmeyin, düzgün bir diyetisyen bulun.

Benim diyet alanlar tekrar kilo aldılar, kendi kendine ket vurmadıkça gereksiz

Valla konu sahibesi hayat senin, beden senin sormaya gerek bile duymamalısın:KK51:

Öte yandan online bir kadın yazmışsınız, kendisi tam olarak neci oluyor diyetsiyen mi yoksa beslenme koçu tarzı bir nane mi? Diyetisyen değilse lütfen itibar etmeyin, düzgün bir diyetisyen bulun.

Aynısı var bizim orda fenomen üni mezunu bile değil ama 2 üni okudum diyor bitirmemiş :) böyle koçluk yapıp çok güzel silkeliyor milleti :)

Giden zayıflıyor ama otokontrol olmadığı için veren tekrar alıyor

Online diyeti asla önermiyorum. Ben paramı çöpe attım sen atma. O parayla g5 masajına git, yürüyüş yap.

86dan 76ya düştüm normal diyetisyene giderek. Şimdi şehir değiştirince online'a döneceğiz. Ben çok memnunum insanın hayatını düzene sokuyor ve kaliteli hale getiriyor. Çok karşı çıkıyorsa söylemeden halledebilirsiniz ama öğrenince de arkamdan iş çevirdin diyebilir. Bence ikna etmek daha doğru.

Bende doğumdan sonra ki son 7 kilo mu online diyetisyen ile verdim. Ben 2 ay çalıştım kendisiyle ve çok memnun kaldım.

Sanırım hastaneye gidicem. Yakınımda var Birtane özel orası daha verimli olabilir sanki. Ama online olanda diyetisyendi.

Sanırım hastaneye gidicem. Yakınımda var Birtane özel orası daha verimli olabilir sanki. Ama online olanda diyetisyendi
Aynısı var bizim orda fenomen üni mezunu bile değil ama 2 üni okudum diyor bitirmemiş :) böyle koçluk yapıp çok güzel silkeliyor milleti :)

Giden zayıflıyor ama otokontrol olmadığı için veren tekrar alıyor
Siz diyetisyen misiniz?

yani diyetisyene parayı sizi ikna etmesi için veriyosunuz aslında itici güç olarak,hani spor salonuna yazılırsınızda sırf para verdiğiniz için boşa gitmesin paramiz diye devam edersiniz ya onun gibi,birinin söylemesine yada itmesine gerek yok hedef belirleyin iradeli olun,protein ağırlıklı beslenin yavaş ama ölçülü kilo verin,haftanın bir günü kendinizi ödüllendirin,tamda bahardayız sebze meyve bollasmaya başladı,aslında ekmeği azaltıp,yağı azaltıp aynı ölçüde yemek yiyebilirsiniz ben o şekilde kilomu koruyorum,aslında hepsi sizin iradenizle ilgili bence kararlı olursanız hedefinize ulaşırsınız

yani diyetisyene parayı sizi ikna etmesi için veriyosunuz aslında itici güç olarak,hani spor salonuna yazılırsınızda sırf para verdiğiniz için boşa gitmesin paramiz diye devam edersiniz ya onun gibi,birinin söylemesine yada itmesine gerek yok hedef belirleyin iradeli olun,protein ağırlıklı beslenin yavaş ama ölçülü kilo verin,haftanın bir günü kendinizi ödüllendirin,tamda bahardayız sebze meyve bollasmaya başladı,aslında ekmeği azaltıp,yağı azaltıp aynı ölçüde yemek yiyebilirsiniz ben o şekilde kilomu koruyorum,aslında hepsi sizin iradenizle ilgili bence kararlı olursanız hedefinize ulaşırsınız
Normalde yürüyüş yapmaya bayılırım. Evde koşu bandım var ama inanki vaktim yok sabah 8 den akşam 10 a kadar sürekli bebeğin peşindeyim yaramaz bide pıtırcık. O uyurkende karnımızı doyurmak için yemek yapıyorum. Eşim akşamları gelince yürüyordum oda bu aralar sık sık şehirdışına çıkıyor iş için. Yani iki ucu bklu değnek napıcam bilemedim. Evde bebek olunca da a saatim geldi yemek yiyeyimde yapamıyorum ne zaman müsait olursm o zaman.

Normalde yürüyüş yapmaya bayılırım. Evde koşu bandım var ama inanki vaktim yok sabah 8 den akşam 10 a kadar sürekli bebeğin peşindeyim yaramaz bide pıtırcık. O uyurkende karnımızı doyurmak için yemek yapıyorum. Eşim akşamları gelince yürüyordum oda bu aralar sık sık şehirdışına çıkıyor iş için. Yani iki ucu bklu değnek napıcam bilemedim. Evde bebek olunca da a saatim geldi yemek yiyeyimde yapamıyorum ne zaman müsait olursm o zaman.
instgrmda egzersiz videosu görmüştüm ara ara 5 er dakikadan aksama kadar yapılabilir aslında o da hic yoktan iyidir,bide diyetle desteklerseniz kilo verirsiniz bence, 5,6 kilo çok değil kolay verilir

Back