Online banka mülakatı

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Herkese hayırlı akşamlar kızlar,
Geçen gün işsizlikten yakiniyordum, genelde gidip cv bırakma sansim olmuyordu mağazada çalıştığım için.
Sürekli internetten basvuruyordum. Bir bankanın çağrı merkezine başvurmuştum öylesine aramazlar diye. Fakat bugün gelen bir mesajda mülakata cagirildigimi öğrendim. . Online mülakat diyor. Kamera ve mikrofon istiyor. Fakat ne soracaklar? Nasıl olacak hicbir bilgim yok..
Var mı bu konu hakkında bir bilgisi olan?

Skype mi kiz?

Cep telefonu ya da normal bir laptop da olur ama gurultusuz bir ortam olsun. Skype ya da neyse program aciyorsun. karsindakinin yuzu gorunuyor zaten yuzune bakarak normal bir sekilde konusuyorsun.

Ya benim ki sınav..
Çünkü diyor ki online sorularınızı şu şu tarihe kadar cevaplandirmaniz gerekiyor..

Biliyor musunuz? Kamera ve mikrofon neden peki? Çok geriliyorum ya.. :KK70:
Sizinle mülakat yapacak olan kişilerle görüşebilirsiniz,onlar size soruları kendileri sorarlar online test olsaydı mikrofon istemezlerdi o yüzden istemişlerdir mikrofonu.

Kamera ve mikrofon kullanmadım sanırım mail olarak bir bağlantı göndermişlerdi oradan genel kültür mantik vs gibi sorular cevaplamistim

Ayy girdiniz yanii..
Geçebildiniz mi peki? Beni arayan bankanın çok kazık sorular sorduğunu söylüyorlar korkuyorum :D

Siz soruları cevaplarken görüntülü ve sesli bir şekilde sizi kaydediyor. Böyle bir sürü kişiye gönderdiklerini düşünüyorum. Birebir mülakattan daha az masraflı...

Banka mülakatına bende girdim ve gectim. Bu kadar sitres yapmayın. Görüntülü ve mikrofonlu oluyor. Size bir link gelecek belli bir sure var. O sure icinde size sorulan bütün sorulari, cevapliyorsunuz. Hatırladığım kadarıyla sinav icin linke tıklayınca geri. Dönüşü yok. Farzetti ki ciktiniz bir daha giremiyorsunuz diye hatırlıyorum.

Ben de girmiştim öyle bir banka sınavına , kamera açık oluyor ama karşılıklı bir görüsme olmuyor . Sınav sorularınin cozumu esnasında denetleme amaçlı

Çağrı merkezi içindi aynı kazanmıştım 2 yıl çalışıp istifa etmiştim

Merhaba kardeşim girdi böyle bir sınava.
Basit kodlama ve mantık soruları var.
Örüntü soruları var.
Süre içinde yapabildiklerinizi yapıp yapamadıklarınızı atlayarak gidin.
Bir defa da yine kardeşim askerdeyken yerine bir girdim. Onda kamera yoktu.
İkisini de geçti. Çok zor değiller yani. 4 işlemi hızlı yapıyorsanız, örüntüleri çabuk çözüyorsanız zorlanmazsınız.

Back
X