online alışveriş yapanlar

berraaa555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
60
14
36
Bu hafta lc den çocuklarım için alışveriş yaptım ama büyük oğlumun kıyafetleri üzerine olmadı bize en yakın mağaza iki saat sürüyor biz ilçede olduğumuz için mağaza yok ile gtmm gerekiyor nasıl iade yapabilirim içinizde yapan varsa yardimci olabilir mi tabi para hesaba ne zaman yatıyor bunu da biliyorsanız yardimci olun lutfen

internetten iade edebilirsiniz. Lvw kurumsal olduğ için bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Mail ve şifrenizle üyelk hesabına girin orada iade ve değişim diye bir bölüm vardır oradaki yönergeyi okuyarak kargoyla iade edebilirsiniz.
Kargo şubesi var mı ilçede.

Size gelen kargo kutusundan kağıt çıkmadı mı?
Üzerinde aldığınız ürünler ve ne kadar tuttuğu falan yazar. Arka tarafı iade ve değişim için doldurulması gereken alan oluyor genelde.
Hiç olmadı müşteri hizmetlerini arayın onlar yardımcı olur.
Para hesabınıza 7 veya 14 iş günü içerisinde yatırılır.

Bayram için yapmıştım yeniden almam lazım o yüzden para erken verilirse iyi olur bnm açımdan

kargoyla iade vardır, bir yakındaki lcw subesını arayıp durumu izah etsenize en iyi öyle olur bence?

Benim en güvendiğim sitelerden biri orası. Kızım için mağaza yerine oradan alıyorum. Hem ekstra zaman gerektirmiyor hem de defalarca bakabiliyorsun istediğin ürüne. Mağazada bir taraftan kalabalık, bir taraftan adamın dırdırı derken tat alamıyorum. Ben bir kere iade ettim. O da mağazadan, süreç çok kolay olmuştu. Ama netten de iade edebiliyorsun. Site ilgili bir bölüm var orayı oku istersen.
Sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…