- 30 Ocak 2017
- 13.840
- 198.355
- 598
- Konu Sahibi zms rainbow
Vayy hayırlı olsunnn :)) birazda buraya takilalim bakalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayy hayırlı olsunnn :)) birazda buraya takilalim bakalim
yakaladm seni hainnVayy hayırlı olsunnn :)) birazda buraya takilalim bakalimçok bakamıyorum genelde ama olsun :)
hayırdır ne oldu ki konu nedir ?Aynen oyle benden uzak dursunlar ne halleri varsa gorsunler.
olur anlastik ne yapcam herbirini soy le ama bana sadece gobek eritme hareketleri lazim diger yerlerim yok:))
4 sene kv yaninda oturdum(40 seneye bedeldi). 3 senedir kiradayim. Simdi kendi evime geciyorum Allah izin verirse.canim onceden kirada mi oturuyordun
Tamam tamam üzülme sen, hemen öpüyorum![]()
saol caniim sen calisiyordun demi :)Vayy hayırlı olsunnn :)) birazda buraya takilalim bakalimçok bakamıyorum genelde ama olsun :)
Kv kp den dolayi her seyime karisirlarda.hayırdır ne oldu ki konu nedir ?
canım yapacam da bebiş çok yoruyor biraz büyüsün kesin başlıyacağım :)Bak çok sevdiğim bir söz var
"Mesele spor için zaman bulmak değil, zaman yaratmak"
Sonuçta günümüzün 20-30 dakikasını ne kadar saçma şeylere ayırıyoruz
Mesela buraya 30 dk az girer yine yaparsın
Ama istemen lazım
Canım disiplinli ve programlı yapmadıkça olmaz o
Çok denedim aylarca bir etkisi olmadı
alt üst oturmadiniz yani ayni ewin icnde oylemmi •_●4 sene kv yaninda oturdum(40 seneye bedeldi). 3 senedir kiradayim. Simdi kendi evime geciyorum Allah izin verirse.
Ama bakamıyorum diye eklemişim bak :)) kraliçe açtı tatlıcadı açtı, sonra atalante nin ki vardı hiçbirine doğru düzgün bakamadm :)yakaladm seni hainn![]()
Yok cnm evdeyim ben :) sen?saol caniim sen calisiyordun demi :)
Hahaha deli gazınne kadar enerji dolduğum emojiden bile belli
![]()
bend sıcaklardan artık cenem cekildı gıAma bakamıyorum diye eklemişim bak :)) kraliçe açtı tatlıcadı açtı, sonra atalante nin ki vardı hiçbirine doğru düzgün bakamadm :)
parazitlerhayırdır ne oldu ki konu nedir ?
enee makarnada burdaymsHahaha deli gazınböyle öpüyorum ya yaşlanacaksın bence
![]()
Su anda alt ust oturuyoruz. Ilk evlebdigimde 4 sene birlikte oturdumalt üst oturmadiniz yani ayni ewin icnde oylemmi •_●
karıştırma koy mesafeni kessinler cenelerini bıktık sunlardan ha..Kv kp den dolayi her seyime karisirlarda.![]()
he heee yaparsincanım yapacam da bebiş çok yoruyor biraz büyüsün kesin başlıyacağım :)
Onlara sana karışma fırsatını sakın verme. Daha doğrusu sessiz kalmamaya çalış.Kv kp den dolayi her seyime karisirlarda.![]()