• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onlar hanimdir onlar sultandir :D :D

iste bnm bildigim igne yumurtayi klomene gore daha iyi olustryir
Ilkkullandım vücut direniyor dedi doktorum evlendim 2 ayında doktora gitmeye başladım sonra esim gitti 8aylık evlikrn göreve 5 ay gelmedi.geldi 6 ay oldu 3 ay doktora gittim yine olmadi bende bırAktım artık çok bunaliyorum olmuyor diye

Ya en buyuk dusman stres. Benim bi ablam var kafa rahatken hamile kaldi kurtaj olmustu. Simdi 1 senedir ugrasiyolar olmuyo cocuklari. Cunku cok istiyolar, stres yapincada olmuyo iste :KK43:
Evet drde ve çevremdeki herkes oyle soyluyor bizde haliyle sitres biraz vr ama suan ck asiri deil biraz daha alistk nasip deyip gecioz artk

Ilkkullandım vücut direniyor dedi doktorum evlendim 2 ayında doktora gitmeye başladım sonra esim gitti 8aylık evlikrn göreve 5 ay gelmedi.geldi 6 ay oldu 3 ay doktora gittim yine olmadi bende bırAktım artık çok bunaliyorum olmuyor diye
skma canini dicem ama bnm dememle olmuyor Allah gonlune gore versin canm :)

Yalnızlık çok kötü dün esim yoktu bi bebegim olsa onunla uyurdum dedim bazen çok düşünüp ağlıyorum bazen olmazsa olmaz diyorum.kimse de yok yaşadığım memlekette bi esim zor oluyor.Rabbim evlatlarinizi bağışlasın insallah kizlar

Yalnızlık çok kötü dün esim yoktu bi bebegim olsa onunla uyurdum dedim bazen çok düşünüp ağlıyorum bazen olmazsa olmaz diyorum.kimse de yok yaşadığım memlekette bi esim zor oluyor.Rabbim evlatlarinizi bağışlasın insallah kizlar
Amin canım inşallah sende hayırlısıyla anne olursun ♡

Back
X