- 28 Mart 2014
- 1.018
- 30.767
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
Uzulme canim benimde 3 sene sonra oldu. Wakti zamani gelmemis gercekten bak uzulme, dogru zaman gelicektirMaalesef cnm herkesn bir dert vr iste bndede bu sknti vr 2 yildir evliyim dha olmadi((
Tebrik ederim bende:)Teveccühünüz efendim
Tebrik ederim bende:)
İnsallah artk sdce zmnla umidim azalior e yasta gecior oysa hep uc cocuk isterdim hangi araya sigacaksa artk 40 a kadr dogurcm :))Uzulme canim benimde 3 sene sonra oldu. Wakti zamani gelmemis gercekten bak uzulme, dogru zaman gelicektir
1bucuk sene once okadar diO ne kiz sndekimi okdr yok cnm dha neler :))
Yuhhhh diyecegim yani bni 6 cmle az daha ameliyat edcklrdi bn yk die direttmde ole bole gceirdim :))) dmekki ole olsa kesin ameliyt edceklrdi :) ee o nasl gecti ameliylami bu sogan kuru zten okdr buyuye etki etmek oek sanmam ama yinede belli olmz tbi dnemekte fayda vr1bucuk sene once okadar disimdi de okadar olma yolunda agrim var :))
Benimde 29 da oldu bebisim. Olsun sen hic umidini kaybetme. Tip zaten cok ilerledi caresu var herseyinİnsallah artk sdce zmnla umidim azalior e yasta gecior oysa hep uc cocuk isterdim hangi araya sigacaksa artk 40 a kadr dogurcm :))
Cnm snn uc sene sonra olmusya denedigin bir sy vrmi kur flan dua herhangi bsy yksa kendiligndenmi oluverdiUzulme canim benimde 3 sene sonra oldu. Wakti zamani gelmemis gercekten bak uzulme, dogru zaman gelicektir
Heheh bndede o carelerde tukenmis durumda :)) denemedgm kalmadi bnmde yas suan 29 insallah olurB
Benimde 29 da oldu bebisim. Olsun sen hic umidini kaybetme. Tip zaten cok ilerledi caresu var herseyin
gityihimde doktorun yuzu degisti cok buyuk demisti adet sokturucu vermisti geccek mi gecmicek mi bakcaz dedi coksukyr ozamanlar adetle atilmisti kistim ama gecen ay adetten 2 gun sonra doktora gittigmde kistlerin var demisti bu sefer adetle gitmemisYuhhhh diyecegim yani bni 6 cmle az daha ameliyat edcklrdi bn yk die direttmde ole bole gceirdim :))) dmekki ole olsa kesin ameliyt edceklrdi :) ee o nasl gecti ameliylami bu sogan kuru zten okdr buyuye etki etmek oek sanmam ama yinede belli olmz tbi dnemekte fayda vr
Problem ne peki csnim, cok ozel degilseHeheh bndede o carelerde tukenmis durumda :)) denemedgm kalmadi bnmde yas suan 29 insallah olur
hz.isanin dilek duasi var arstir canim :)Cnm snn uc sene sonra olmusya denedigin bir sy vrmi kur flan dua herhangi bsy yksa kendiligndenmi oluverdi
Himmm olsn cnm belki sonraki adetlerde gider dogm kntrl kullan bnce onla ck cabuk gecio yasmin adi adetlede atiosun hemen. Bnm 2. Adetmle gecmistigityihimde doktorun yuzu degisti cok buyuk demisti adet sokturucu vermisti geccek mi gecmicek mi bakcaz dedi coksukyr ozamanlar adetle atilmisti kistim ama gecen ay adetten 2 gun sonra doktora gittigmde kistlerin var demisti bu sefer adetle gitmemis
Problem yk zten oyuzdn caresiziz hicbsy yk olsa tefavi olr olursun ama olmuor nasipProblem ne peki csnim, cok ozel degilse
h.geldinEmira SY tebrik ederim :))
Saol cnm Allah razi olsun :*hz.isanin dilek duasi var arstir canim :)
Hadi yaaaa. Stres dicektim ama tup bebek olmamasi sasirtici. Alla allaProblem yk zten oyuzdn caresiziz hicbsy yk olsa tefavi olr olursun ama olmuor tupde denedk 2 tutmadi drler bile sokta...
tam bi osmanli kaftani ♡_♡ benim boyle kiyaftlee coook hosuma gider bunu genellikle kinada giyerler snn nisanda giymis olman degisik ve cok guzel :)))Teşekkür ederim canım hosbuldum
Ben de nişanımda giydiğim kiyafetle Hürrem Sultana benzetilmistim aklima o geldi başlığı görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?